IL-2 Sturmovik: Birds of prey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most én vagyok ennyire láma vagy ez is ilyen sablon árkád lófasz lett? az IL2-est imádtam régen PC-n, megörültem hogy lesz konzolra valamiféle feljavitott átirat a box határaihoz mérve, a demo tetszett, csak hát én mindig is a tengelyhatalmak élén indultam csatába... erre itt a teljes és NINCS BENNE TENGELYHATALOM VÁLASZTHATO OLDALKÉNT? van egy suttyo szövetséges kampány és kifujt? ez IL2?!

Totti5
arra pont elég hogy élvezhetõ legyen és nem is kell több, a demo meggyõzõ volt, még árkéd módba is kellemes a fizika

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Falcon87
A fokozatokat ecsetelõ videókból kiderült, hogy a szimulátor mód sem lesz egy szimulátor. Mondjuk, konzolon ez nem csoda.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

rudanjoe
nem, legalábbis a kiadáskor nem😞
állítólag lehet majd árkád és szimulátor mód közül választani,
mondjuk kontrolerrel nemhinném hogy a régi feeling lesz!
*asszameg

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

Pc-re megjelenik????<#conf><#conf>
Istencsászár
Aki komolyabban akarja átélni az próbálkozik vele pécén😊, gondolom kell hozzá valami spéci irányítóeszköz.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Hát jah... van, akinek egy Stradivari is csak arra kell, hogy gyakoroljon rajta a gyerek. Szerintem bûn a mûvészetet elpocsékolni. 😊

Istencsászár
Konzolon csak egy játék lesz... nem is akarünk többet.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Játéknak is jó, de ez egy szimulátor, tehát valósághû repülés is modellezhetõ benne.

Játéknak használni olyan, mint Ferrarit venni az ötéves gyereknek, hogy "brungattyúzzon" vele. 😊

rudanjoe
imádtam a pc-s il2-es szimeket... kiváncsian várom a konzolos verziót, de sajna szerintem is árkádosi lesz.

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

Istencsászár
Biztos igyvan, mert nekem az kínai😊

Bucser
Az a gond, hogy nem tudsz valós fizika mellett repkedni, ha nem állítod a trimet a légcsavarszöget és az ívelõfelületeket. Ugyanis akkor valamilyen irányba folyamatosan ellen kell tartanod (amely helyzet megszûntetésére a lentebb látható állandóra állítható felületek valóak.)

Egy autó mûködéséhez nem tartozik hozzá a fülkébõl való nyomás állítás míg egy repülõnél a magasságkülönbség miatt elengedhetetlen a motorra érkezõ hatások figyelembevétele.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Istencsászár
Idetaláltál? Ki mondta hogy nemkell? mindennek megvan a funkciója, de egy kontrollerre is rálehet programozni azokat a funkciókat amelyek elegendõk a játékélményhez ( valóban jópár dolog nem lesz elérhetõ ), és ismétlem öngmagam hogy ez nemfogja befolyásolni a repülõ videlkedését a fizikai hatásokat stb... nekem fogalmam sincs mi kell egy repülkéshez... nekem elég a gáz-fék, oldalkormány, tûzgomb, nézelõdés a pitben, fegyverzetek... asszem ez tökéletesen megvalósíthetõ a kontrolleren is minden gond nélkül.

Az olyan dolgok mint a "légcsavarszögállítás" már nekem sok... ezt meghagyom az olyan repszim fanoknak mint tevagy... temeg meghagyod nekem a Forma1es autó beállítását mint pl diferenciálmû, guminyomás, felfüggesztés aprólékos állítgatása stb...

Amugy hülyézés nélkülis leirhattad volna.

Bucser
szerinted a sok gomb azért kell, mert 12-vel is lehet helyettesíteni... már megint sokat ittál vagy hülye vagy...

Akkor lássuk átlag kávédarálós vadászrepülésbe mi kell.

csûrõ, magassági, oldalkormány, trim (szintén magassági, oldal, csûrõ) gáz adagolás, légcsavarszögállítás, nézelõdés pitben normálisan, elsõdleges, másodlagos fegyverzet, bombaoldás. ez csak ahhoz kell, hogy felszállj repülj és lõjj. Ekkor a bombával nem tudsz célozni.

Aztán ott van még a Flaps, Airbrake, kerékfelhúzás leengedés, üzemanyag levegõ keverékállítás ésatöbbi ésatöbbi.

Ha ezek nincsennek akkor ne hívjuk szimnek.

BTW Ace Combat 6 talajától és városi helyszínétõl hányhatnékom van olyan fantáziátlan...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Istencsászár
<#wilting> taníts, ha már megszólítottál😊

bakvarnyu
mér aki nem nyilbillentyûkkel repül az pilótának érezheti magát?ez nem egy játék he?

látszik nem sok közöd van szimekhez 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Énvagyokazapád
tiszteletben tartom a véleményed, de én maradok az enyémnél 😊

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

Istencsászár
Nem, olvasd el mégegyszer amit írtam😊

Énvagyokazapád
szerintem egyezzünk ki abban, hogy a pc-s verzió szimulátor, ez pedig valami arcade jellegû játék lesz 😉

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

Istencsászár
Pécén én csak fel és leszálltam😄, mert a többi nekem túl bonyolult volt, és én nemértek a repülõkhöz... láttam a keyboard listában hogy ezer+1 kombináció van. Amugy a lényeges dolgokat lehet kontrollerrel is majd, az meg nem befolyásolja azt hogy az egyes funkciók kimaradnak hiszen ettõl a gépnek lehet ugyan olyan fizikája mint ami a pécés veriókba volt eddigis és be lehet majd állítani realisztikusra a körülményeket ( remélem ).

guardian hero
Nem is kell túlbonyolítani.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Énvagyokazapád
de ez konzolra fog jönni, nem hinném hogy annyira túl lehet bonyolítani, elég rég óta játszok il2vel gépen.

Istencsászár
Ace Combat az árkéd játék.

joebacsi
jah, szépnek szép, csak a fizika, mint olyan hiányzik belõle 😊

ha il2bõl is csinálnak egy ilyesmi izét konzolra, az felér egy megszentségtelenítéssel
(bár ugye üzletileg az ilyen lebutított vackok érik meg)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Istencsászár
Arról nembeszélve hogy az átvezetõ animok olyan gyönyörûek hogy egy FPS, TPS játék is megeirigyelné, és az FPS atom fix, folyamatos... hiába a japók tudnak programozni.

Istencsászár
Nem tûnik annyira nextgennek... Ace Combat 6 a mérce grafban, az elég szép, hogyha annál silányabb lesz az már a programozók hibája.

Errõl van szó... és ugyan ilyen amikor van 100 gép a légtérbe, van 100 földi egység, megannyi épület, effekt stb...

guardian hero
Jóleszez, nem mindenki ér rá évekig egyetlen játékba belebuzulni 😊 Csak legyen valami normális történeti körítés is mellé (a'la Ace Combat, Strike Commander, stb...), nem a mission editort akarom bámulni a küldetések elõtt.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

joebacsi
nextgen csilivili mindenf*szom, de a látótáv le van butítva erõteljesen ahogy látom...végülis csak az egyik leglényegesebb dolog egy repszimben 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Az IL-2-nek épp a fizika, a szimulátor-jelleg az erõssége. Be lehet állítani pistike-fokozatra is a nehézséget, de ezzel pont a lényegét veszíti el.
(Nyílbillentyûkkel minden pistike tud repülni, de ettõl még ne érezze magát pilótának, mert a keksz is többet tud nála az avionikáról...)

(egyébként van egy pár folytatás:
IL-2 Sturmovik
IL-2 Sturmoviik: Forgotten Battles
IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles Ace Expansion Pack
IL-2 Sturmovik: Pacific valami
IL-2 Sturmovik: 1946 (ez több kiegészítõ együtt, néhány olyan géppel, amelyek csa kprototípus vagy terv formájában léteztek - nagyon bejött)
)

Zinaj
Aha ertem.
Nemsokara megvan a jatek 😊

i7 azt szevasztok :P

Zinaj
IL-2 Sturmovik mar megvan.1MB/s...lol

mama2
már régen. azthiszem 2003. Hát pontos nevét nem tudok, mert kiegészítõje is van, de nekem valami olyasmi van meg hogy:IL-2 Sturmovik forgatten battles asszem.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Zinaj
Pc-re mikor jelent meg?
Es mi a pontos neve?

Istencsászár
Az IL2 nem árkéd játék, de tökéletesen skálázható a nehzségi szint, igy lehet könnyû is, de lehet baromi nehéz is.

Énvagyokazapád
a gond itt kezdõdik, sok kis hülye elkezd vele játszani, és azt hiszi hogy tud repülõt vezetni :|

...aztán kiugranak az ablakon mert azt hiszik tudnak repülni <#wow3><#idiota>

mama2
Hehe... e valamiért nem linkelte õket:S. Amúgy ha arcade szar az se baj, mert nekem meg van a IL-2 pc-re, de nagyon nem tudom irányítani a nagyon szimulátoros irányítás miatt:S.

mama2
Képek:

Énvagyokazapád
amúgy jók a képek mama! 2 felülés közt linkelted õket?

Énvagyokazapád
arcade szar lesz, érzem.

mama2
505 Games ma bejelentette, hogy a következõ esztendõben megérkezik sikerjátékuk, a repülõszimulátor IL-2 Sturmovik konzolokra szánt változata. Az egyik legsikeresebb repülõszimulátor túl van már néhány kiegészítõ lemezen, ám eddig csak a PC tulajok élvezhették a játék nyújtotta szórakozást. Az 505 Games gondolt egy merészet, és megbízta a Gaijin Entertainment csapatát, hogy készítsék el a II. világháborús repülõszimulátor konzolokra szánt változatát. Az IL-2 Sturmovik: Birds of Prey 50 remekül összerakott küldetést tartalmaz majd, s ezt mind az utánozhatatlan háborús hangulat teszi még élvezetesebbé. A játékosoknak lehetõségük lesz választani, hogy arcade szintû, vagy pedig valódi szimulátoros irányítást szeretnének-e használni, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelõt. Miután befejeztük egyjátékos kampányunk, nyugodtan belevethetjük magunkat az online csatározásokba. A zenére ismét nem lehet panaszunk, mert a méltán híres Jeremy Soule fogja komponálni azokat. A megjelenés valamikor a következõ esztendõben várható PS3, X360, PSP és DS platfromokra.

Forrás: gamekapocs.

képek: