iwfw

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ebbe nem megyek bele, ha akarod majd suliba elmondom, nekem vicces:)
Énvagyokazapád
mert egy fórumon kicseszettül nem az a lényeg hogy ki hogyan néz ki -.-
és miért ne lenne értelmes? mert nem vigyorgok rajta mint egy rosszkurva?

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

Abba mi volt a gáz? Te raktad fel magadról. Én azon röhögök, te azt értelmesnek tartod:D Engem ezért nem érdekel a #30 mert én azt raktam ki iwiwre, mit szégyeljek rajta? Ebbe az a szégyen, hogy te erre felbõszülve ezzel akarsz visszavágni, közbe csak röhögni kéne rajta.

Amugy meg mit rejtegeted az adataid? Nemkell ellenséget szerezni, aki visszaélne vele..:)
Énvagyokazapád
bazd az elõbb linkeltél be, nehogymár még megsajnáljunk <#smile>
ha nem figyeltem volna, már mindenkinek meg lennének az adataim.

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

Hát jó, csak õ ebbe leli örömét, ha mást kellemetlen helyzetbe hoz. Én kinõttem abból, ha megütnek megveretlek dologból, bár sokan még 20 évesen is ilyenek..<#pardon1>
Énvagyokazapád
linkeljed, ha erre vered.

Doog
õ is belinkelte :D

...::::::...

Énvagyokazapád
nincs is meg :|

Nem linkelem be, nemvagyok köcsög:)
Doog
képet linkeld be ha megvan. :D

ez az iwfwes képeden még midnig szakadok:D:D kép cime: lala keménypofát vág:D:D:D:D
Kár hogy letöröltem magam, kommentáltam volna<#taps>
Énvagyokazapád
neked tökmind1 <#vigyor4>

Már rövidebb a hajam<#vigyor2>
Énvagyokazapád
ügyes vagy. <#smile>

Énvagyokazapád
-:DSA?S_AD:?SAD_.dasdas

Doog
Nem tudtam mi hiányzik. <#idiota>

mama2
Regiztem és egyszó: AZTAKURVA:DDDD!

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Peetboy
Igen, miért csak úgy lehet ilyet csinálni bárkinek? Azt hittem ilyenhez engedély kell.
Na akkor biztos nagyon kanos a fiú és szerintem az oldal se fog sokáig megmaradni. Mert ha belegondolunk azért ez kicsit durva nem? <#nyes><#eplus2>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

D4nY
az oldalt egy 17-18 éves srác csinálta.. mit vártok?! ... xD

xP

Peetboy
Sziasztok!
Én is csak tegnap találtam rá erre az oldalra. Nagyon izginek néz ki, mivel van intim bejelölés is. Én is regelek nem sokára.
Majd a szebb csajokat tucatjával jelölik be a fiúk szexuálisan. <#hehe><#nyes><#puszi>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Énvagyokazapád
közösségi port magabiztosaiba linkelték, én csak regeltem, és gondoltam hátha érdekel vkit ez a fosh.

Pasztmeg látszik te is merre jársz a neten... -.-
yakisha
ez több mint brutális xDxD

irkre már évek óta nemjárunk ;>

-tRs-Landor

John Cena
érdekesXD

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Színvonal. :)

Sadist
irken már hetek óta linkelgettünk :)

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

MaSzKa
érdekes 1 oldal :D

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

macselek
Meglehet, de attól még szép.

ScarY MAN
utobbi nem is olyan rossz<#banplz>

...

5c0rp330n
"azt hiszem, a világ mégiscsak a kefélés körül forog -.- "

mondott valaki mást? -.-

kezdek megvilágosodni.
azt hiszem, az ember mégis gecybuta.
azt hiszem, a világ mégiscsak a kefélés körül forog -.-
cigány.
5c0rp330n
"Fiúk: 4834
Lányok: 2504"

kthxbye
az a 2500 is biztosan ilyen álqrva, a felét pedig az oldal üzemeltetõi csinálták, hogy azzal is odacsalogassanak :)
"Partner kapcsolatok: 385"-> ez ha jól veszem ki a "fuckbuddy" kapcsolatok száma, vagyis összesen ennyi "aktív" kapcsolat van..

de biztosan sok esélyetek van, csak hajrá.

Pepsi Twist
reggeltem :D csomó csajra már nyomtam :D

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

én vagyok az eredeti linkelõ, credit nekem <#mf2>

Énvagyokazapád
természetesen a túlnyomó többség 18 alatti, éljen az evolúció! ^^

Én is csak azért regeltem, mert van 1-2 jóféle Oo

Pipör
jéézus

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Benny04
köszönjük emese.

Vaxi
ócska...
de legalább valami új opció.
véletlenül sem fogok regelni, azt tuti.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

5c0rp330n
ez kell nekünk :S

Énvagyokazapád
International Who Fucked Who

Érdekes közösségi portál Oo
Ismerõsnek jelõlés mellett vannak ilyen érdekes gombok hogy pl "szeretkeznél vele"

regisztrálni lehet, nem kell meghívó

← ElőzőOldal 3 / 3