5.1-es hangfalból csak 1 szól.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát lehet h nem ide tartozik de volna 1 kérdésem.. éppen 5.1-es vásárlás elött állok és azt szeretném megkérdezni hogy egy orion HT 550-est vajon megérné a 18-at? esettleg valakinek valami tapasztalata hogy egy két honapon belül szart vagy müxik rendesen.. esettleg a hangzása milyen? stb.. mert ha nem akkor inkább nézek tovább...
válaszotokat elöre is köszönöm
ÜDV ...:: PETYKE ::...
Ahova ti mentek, én onnan már rég vissza fele jövök ;)
Gigabyte 8VM800 LGA775 alaplap,1GB DDR2 zeppelin RAM 512 Mb DDR2 zeppelin RAM Nvidia Geforce 7600 GS 256Mb/128bit AGP,Intel Pentium D 2x3Ghz LGA 775,Maxtor 120 Gb & Maxtor 40 Gb Creative P5800 5.1
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Am. témához annyit hogy lehet frisebb driver kell.
REAL MADRID
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Azt monónak hívják.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A Hangkártya programjában van ilyen teszt, de mondom, csak egy hanfal szól a hat közül. Valahol nem kap rendesen áramot
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Vagy a hangkártyád nem birja talán?
Aztán, nézd meg hogy a hangkártya programjában 5.1 -re van-e állítva, ott a tesztelõjében elméletileg ki is kell tudnod próbálni.
Ellenõrizt, hogy mindent megfelelõ helyre dugtál-e, és jól. Például van olyn, hogy 2 felé ágazik, és 2-t kell becsiptetni, hogy mind2 oldalon jó helyre tetted (ezért lenne jó ha mondtad volna a tipusát).
Próbáld ki más hangkimenettel, dvd lejátszóból.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Hivatás az Életért!
Nem új, tesóm azt mondta, h jó
Kap rendesen áramot a hangfal? Windowsban a driver 5.1-re van állítva?
Hirtelen ennyi jut eszembe...:/
http://flickr.com/photos/zolika90/
És rájöttem, hogy hátul, a mélynyomódobz hátulján lévõ csatlakozóknak, ahova a kis hangfalakat kell kötni, csak eggyik bemenete mûködik. Tehát ha abba dugom az egyik, bármelyik hangfalat az mûködik. Ez miért lehet?
Meg a mélynyomódobozon lévõ zöld led sem világít, ami a mûködést jelzi. Kérlek segítsetek, SÜRGÕS 😞