Mobilok kódjai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utána hozz létre egy újat akkor sem jó ? Vagy próbáltad ?
...::::::...
a hívószám elküldése elrejtése legalábbis T-mobilnál.
...::::::...
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
de én sem tudom, ha nem mered, ne csináld. szerintem csak egyet fog villanni.
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
a vaku kisütésére gondolom nem kéne rámennem 😄
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Eddig kiírta rendesen,hogy ki hívja az embert most meg magántelefonszámnak jelez.Hogy kell visszacsinélni,hogy ne magántelefonszám legyek?
jobbra, csillag, balra, balra, csillag, balra, csillag
samsung teljes nullázása
*2737*3855#
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
leszarom a konfigod...
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
*#0228# az akkumulátorról ad részletes információt (töltés, %-ban és mV-ban, ipusszám, gyártási év, hõmérséklet, stb)
ez mit unlockol? Mer asszem én anno vmi ilyesmivel függetlenítettem X600-at
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
Na õ volt az, amelyik totál legyilkolta a telcsim xD
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Egyébként jó az a Nokiás lista amit lentebb belinkeltetek, közvetetten ebbõl jöttem rá hogy a # hosszan nyomásával le lehet némítani a telefonomat 😄DD
Ez mindgig is így volt Nokiákon? Mert az eléggé égõ lenne, ez már az ötödik Nokiám és csak most jövök rá erre 😊
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ