Mobilok kódjai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SimaSuna
az *#31# lesz a hívószám rejtés 😊
Máté94
Kipróbáltam.Nem jó.Még mindig magántelefonszám vagyok😞
Máté94
Még nem de megpróbálom.😊
Doog
Írd ki egy papírra a telefonszámát, töröld ki a névjegyét.
Utána hozz létre egy újat akkor sem jó ? Vagy próbáltad ?

...::::::...

Máté94
Valaki segítsen!Próbálgattam ezeket a kódikat és amikor anyukámat hívom neki magánszámként jelez engem másnaál rendesen kiírja😞
Doog
*31# és ide beírod a telefonszámot szóköz nélkül. (pl: *31#06302222222 )
a hívószám elküldése elrejtése legalábbis T-mobilnál.

...::::::...

na jó de azért van némi különbség aközött, hogy "reset factory default" meg "destroy flash"..

tommyg
motorolákhoz tudtok vmit?

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

hen-tes
Lol. A vaku kisütése ugye a szervíz menüben van, ami pedig azért van, hogy a szervízesek pikk-pakk le tudják tesztelni a fõbb dolgokat a telefonon. Simkártya és fényérzékelõ takargatása nélkül. Baja nem lesz tõle, annyit számít, mintha egy töksötét szobában fényképeznél egyet, ahol ugyanekkorát fog villanni

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Máté94
Még mindig nem jó.Mindog magántelefonszámot ír ki😞
Fantos
na erõt vettem magamon
ja villant de kattog is közben mostmár

Fantos
hát van kód ami lenulláza a telót szal simán kinézem ezt is

miért tenné tönkre? miért építettek volna egy opciót a telefonba, ami szándékosan tönkreteszi a vakut?

de én sem tudom, ha nem mered, ne csináld. szerintem csak egyet fog villanni.

Fantos
de szeretném ha arra az egyre megmaradna a vaku 😄

utgyuru
csak hülyültem 😄 fogalmam sincs miaz, an de 1x élünk, nem?

nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D

Fantos
de tönkreteszi a vakut 😞
vagy csak világít folyamatosan?

utgyuru
dehogynem

nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D

Fantos
tökjó topic nem hittem volna hogy ennyi titok van a telomban

a vaku kisütésére gondolom nem kéne rámennem 😄

az

Máté94
A Saját hívóazonosító küldése lehet?
Casillas
a menüben a beállításoknál keress olyat hogy szám elrejtése, vagy inkognitó, és váltsd át

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Máté94
Valaki HELP!
Eddig kiírta rendesen,hogy ki hívja az embert most meg magántelefonszámnak jelez.Hogy kell visszacsinélni,hogy ne magántelefonszám legyek?
Gladiator
sony ericsson

jobbra, csillag, balra, balra, csillag, balra, csillag

samsung teljes nullázása

*2737*3855#

passatgt
egy p betût?

Vaxi
hát nekem legyilkolta 0ra az egészet, és hivatalos szervizben nem is csinálták meg xD

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

zmeor
én amikor a csillag gombot nyomom sokáig akkor bejön egy "p" betû ez mit jelent?

leszarom a konfigod...

Énvagyokazapád
kb letöröl mindent a mobilról, és függetlenít is azt hiszem

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Régebbi Samsung telefonokon:

*#0228# az akkumulátorról ad részletes információt (töltés, %-ban és mV-ban, ipusszám, gyártási év, hõmérséklet, stb)

utgyuru
"#*7337# = EEPROM Reset (Unlock and Resets WAP Settings)"
ez mit unlockol? Mer asszem én anno vmi ilyesmivel függetlenítettem X600-at

utgyuru
nekem se 6230i-n se 7610-en nem mûködik a #-es némítás

Vaxi
"#*7337# = EEPROM Reset (Unlock and Resets WAP Settings)"
Na õ volt az, amelyik totál legyilkolta a telcsim xD

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Énvagyokazapád
symbian -os nokiákon nincsen

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Sadist
Mivel ott van rajta a kis ♪ áthúzva, ezért igen. Szerintem eddig minden Nokián volt.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

SimaSuna
GregSB
Nekem nincs... 6233-on. Csak egy # és egy felfele nyíl van a gombon. A Silent/General profilok között váltogat egyébként.

Casillas
ez a szervíz menü fasza, se kódok még jöhetnek ha van valakinek 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

szucsy89
ott is van a # mellett nekem egy hangjegy-.-
Dying Soul
megvan:
összes hívás idõtartama

Dying Soul
mi az a life timer? (tudok angolul, de)
nálam ez 0028:02

Dying Soul
enyém nem csinál rá semmit. más telefonoknál, pl alcatel: alap, hogy # = némítás

GregSB
IDSPISPOPD a legjobb és kész -.-

Egyébként jó az a Nokiás lista amit lentebb belinkeltetek, közvetetten ebbõl jöttem rá hogy a # hosszan nyomásával le lehet némítani a telefonomat 😄DD

Ez mindgig is így volt Nokiákon? Mert az eléggé égõ lenne, ez már az ötödik Nokiám és csak most jövök rá erre 😊

utgyuru
talán ezt a doom topikba folytassástok...

Apus
csakis az IDBEHOLDS az igazi, fekete medpack aztán boxerrel impet zúzni 😄

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

SötétBarom
IDDQD az kis puhapöcsöknek való, az IDKFA üti. Az való a keményeknek 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

utgyuru
mintha kiss off lenne itt...

KILLER2
xD Jó kis Doom 2, régi szép idõk.

Töltsük le az internetet!

Máté94
magyarul?
miilann
god mode on

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Máté94
Mit csinál?
Apus
legjobb 😄

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.