Mi az aktuális kedvenc zenéd?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
topszix
Disturbed - Forsaken
down with the sickness
Kispál és a Borz - Ha az életben(feat. Német Juci)
Kispál és Borz - Presszo Rock
Kiscsillag - Kockacukor
Nickelback - Animals
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
http://gaborszantai.co.uk/
http://gaborszantai.co.uk/
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
2-4 Grooves- Writing On The Wall
David Guetta-Delirius
Xzibit-Front 2 Back
Tiesto-Global Harmony
Ian Oliver feat. Shantel - Bucovina
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
mostanában igencsak 2pac-ot hallgatok:
2Pac-Good Life (hát,inkább az alap miatt,kurvára bejön ez a gitár,meg nekem nagyon adja ezt az esti monte carlos-sportkocsis-jachtos-nõs feelinget 😊)
2Pac - U Don't Have 2 Worry - ugyanerrõl az albumról,amikor ezt elõször meghallottam,kissé megnyíltak a szemeim,hatalmas alap van alatta szerintem.
2Pac - Hennessey (Red Spyda remix) - az eredeti sem rossz,de ez alatt sokkal nagyobb zene van
2Pac - Untouchable - Krayzie Bone hatalmasat rappel benne
2Pac - Sleep
no,hát akkor Ice Cubeot is hallgatok mostanában
Ice Cube - Ghetto Vet
Ice Cube - Click,Clack - Get Back - errõl az albumáról egyébként még van pár olyan szám,amit ide simán linkelhetnék,de nem teszem,mert túl sok lenne 😄
akkor Black Eyed Peastõl is van pár szám amit nagyon csipázok és hallgatom is õket rendesen
BEP - Smells Like Funk - hatalmas benne ez a slap bass
aztán az Elephunkról még a Hands up,Labor,Let's Get Retarded,Hey Mama,Sexy,Fly Away,The Boogie That Be meg a Monkey Businessrõl a Feel It.
aztán elektronikus zenékbõl max ilyenek jöhetnek,de azok minden mennyiségben:
Moloko - Sing It Back
Modjo - Lady
Spiller - Groovejet
Stardust - Music Sounds Better With You
ezek igazi ibizás slágeres,és hogy is mondjam,mindnek van feelingje 😊
régebben inkább olyan zenéket hallgattam,ami eléggé technikás mint pl. Marcus Miller,Santana,Brand New Heavies,Jamiroquai,Herbie Hancock elvétve,mostanában meg már inkább azokra a zenékre utazom,amikrõl eszembejut egy kép,egy emlék,vagy valami.
jahh,ki ne hagyjam a legújabbat,amit most hallgatok,de ezt csak azért,mert magyar,és a szöveg a lényeg
V.S.O.P - Ki jött vissza? (cenzúrálatlan)
V.S.O.P. - Gyere fényért(az alap tetszik)
V.S.O.P. - Annyira pesti - a szöveg miatt
V.S.O.P. - Harmadik
V.S.O.P - Add fel - jó benne a rap
mondjuk azért ezt az új albumot meg kellett kétszer hallgatnom kocsiban mire megtetszett 😄 nem volt jobb zene.
remélem nem baj,hogy ennyit linkeltem.
ReaL MaDRid x siempre
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
nem tudom hogy milyen jövõje lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tûnik :D
Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
BT - Flaming June
www.napisajto.hu
Szerintem nem kell bemutatni senkinek 😊
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
nem tudom hogy milyen jövõje lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tûnik :D
Benned égnie kell annak, amit lángra akarsz lobbantani másokban. Szent Ágoston