Mi az aktuális kedvenc zenéd?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
The 88 How Good It Can Be

hunbasser
😮OOOOOOOO

elég fincsi,többnek néztem 😄 sokkal többnek.

ReaL MaDRid x siempre

passatgt
mármint énekes 16 éves😊

passatgt
elsõ 16 éves, youtubeon nálam is favba van

hunbasser
<#eljen>

ReaL MaDRid x siempre

Pigo

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

Pigo
topsziksz

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

Amugy fekaktol majdnem minden stilus, jazztol az r&b-ig, feherektol inkabb csak a rock...

http://gaborszantai.co.uk/

Ez a jelenlegi Top5-om:

http://gaborszantai.co.uk/

<#eljen><#eljen>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

bujcsik555

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

DJKonya

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

hunbasser
na,hát,let's see

mostanában igencsak 2pac-ot hallgatok:

2Pac-Good Life (hát,inkább az alap miatt,kurvára bejön ez a gitár,meg nekem nagyon adja ezt az esti monte carlos-sportkocsis-jachtos-nõs feelinget 😊)

2Pac - U Don't Have 2 Worry - ugyanerrõl az albumról,amikor ezt elõször meghallottam,kissé megnyíltak a szemeim,hatalmas alap van alatta szerintem.

2Pac - Hennessey (Red Spyda remix) - az eredeti sem rossz,de ez alatt sokkal nagyobb zene van

2Pac - Untouchable - Krayzie Bone hatalmasat rappel benne

2Pac - Sleep

no,hát akkor Ice Cubeot is hallgatok mostanában

Ice Cube - Ghetto Vet

Ice Cube - Click,Clack - Get Back - errõl az albumáról egyébként még van pár olyan szám,amit ide simán linkelhetnék,de nem teszem,mert túl sok lenne 😄

akkor Black Eyed Peastõl is van pár szám amit nagyon csipázok és hallgatom is õket rendesen

BEP - Smells Like Funk - hatalmas benne ez a slap bass

aztán az Elephunkról még a Hands up,Labor,Let's Get Retarded,Hey Mama,Sexy,Fly Away,The Boogie That Be meg a Monkey Businessrõl a Feel It.

aztán elektronikus zenékbõl max ilyenek jöhetnek,de azok minden mennyiségben:

Moloko - Sing It Back

Modjo - Lady

Spiller - Groovejet

Stardust - Music Sounds Better With You

ezek igazi ibizás slágeres,és hogy is mondjam,mindnek van feelingje 😊

régebben inkább olyan zenéket hallgattam,ami eléggé technikás mint pl. Marcus Miller,Santana,Brand New Heavies,Jamiroquai,Herbie Hancock elvétve,mostanában meg már inkább azokra a zenékre utazom,amikrõl eszembejut egy kép,egy emlék,vagy valami.

jahh,ki ne hagyjam a legújabbat,amit most hallgatok,de ezt csak azért,mert magyar,és a szöveg a lényeg

V.S.O.P - Ki jött vissza? (cenzúrálatlan)

V.S.O.P. - Gyere fényért(az alap tetszik)

V.S.O.P. - Annyira pesti - a szöveg miatt

V.S.O.P. - Harmadik

V.S.O.P - Add fel - jó benne a rap

mondjuk azért ezt az új albumot meg kellett kétszer hallgatnom kocsiban mire megtetszett 😄 nem volt jobb zene.

remélem nem baj,hogy ennyit linkeltem.

ReaL MaDRid x siempre

kakaoskalacs

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

hunbasser
nem vagyok Nickelbackes,a zenéjüket sem nagyon szeretem,de ez a szám nagyon beadja...😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser

ReaL MaDRid x siempre

utgyuru
yasza, ez nem mehetett vna egy HSZ-be?

nem tudom hogy milyen jövõje lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tûnik :D

passatgt
icepick16

Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

passatgt
Boyz elég érdekes szám de tetszik<#smile>

Kaukázus: szalai éva!!

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Bercy
Nem mai gyerek, de örök kedvenc(és most még aktuális is):
BT - Flaming June
passatgt
blood sugar?

Ez
meg
ez.

/worship

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Apus
Tom Dissevel&Kid Baltan Song of the 2nd Moon
Szerintem nem kell bemutatni senkinek 😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Brolly28

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

egész jó. 😄 nincs vmi vidámabb? 😛

passatgt
http://youtube.com/watch?v=DmeUuoxyt_E

Egyébként angol youtube-on minek van focis logó?:C

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

utgyuru

nem tudom hogy milyen jövõje lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tûnik :D

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Benned égnie kell annak, amit lángra akarsz lobbantani másokban. Szent Ágoston