ITF Taekwondo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
video
video
borsod megye nem a harcmûvészetek fellegvára.
Spread De Love!
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
De csak cukkolás miatt!
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Ez így van. Nem az számít mit, hanem az hogy hogyan. Ezt fõleg azért írtam oda, mert sokan lenézik a Taekwondot. Fõleg itt pécsen a KickBox-osok.
Az elsõ videón a taekwondot összemérik a kick box-al. Láthatjuk hogy az ITF Taekwondo-s srác szépen soroz is a rúgások melett. És el is veri a kick box osokat. A WTF Taekwondosokat nem nagy kunszt lealázni, de mikor az ITF Taekwondo lép porondra máris más a szitu. Íme az elsõ video:
Elsõ video
Na aztán még egy video ahol a Taekwondot összemérik a Kick Box al. Itt sajnos néhány Taekwondos honfitársunk is kifekszik mint a nagyalfõld:) De a video szuper, és szintén bizonyítja hogy ITF Forevör:D
Második video
Csak nem nekem való volt. :(
Nagyon szép bemutató!
Egyet mindenkinek meg kell érteni! Minden távolkeleti küzdõ akármi, legyen az kung-fu, tökvándó, cselgáncs, karate stb stb, ha versenyeken is indul az ember, kb 35 éves koráig csak küzdõ sport, utána már harcmûvészet. Mert 35 év után akármit is csinál az emebr, a reflexe, gyorsasága és az ereje kezd elveszni. Kinek hamarabb, kinek késõbb. Minden versenyzõnek eljön az idõ, mikor abba hagyja a versenyzéseket, esetleg csak néha néha indul senior rendezvényeken. Aktív versenyzések után neki áll belemélyedni a harcmûvészetbe. Mert aki komolyan gondolja, az nem csak az aranyérmek miatt fárassza magát nap mint nap. Tehát ha a kéztörésed nem volt olyan nagy mérvû, akkor folytasd tovább. Ha meg esetleg mégis meguntad, akkor jobb is ha abba hagytad.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Spread De Love!
Elég erõs a lábam sõt... és a WT-ben szinte nulla a lábat igénylõ mozgás.
Ugye jól tudom, hogy elég rendesen használtok rúgásokat?
Ok, lehet mondani, hogy thai box ha térdelgetni akarok, de nem ezt akarok, hanem szép íves vagy egyéb rúgásokat tanulni... ütni már tudok ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én magam mûvelem ezt a gyönyörû harcmûvészetet, és szívesen fórumoznék pár emberrel aki szintúgy tradicionális Taekwondoval foglalkozik. Körûlnéztem a fórumban, használtam a keresõt is, de nem találtam ilyen témát. Várom tehát Taekwondosok hozzászólásait! :)