Vihar elõtti kép.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kurvajónézni az egészet, meg amikor áramszünet van, csak a vihart hallom, meg a tetõt ahogy verik az esõcseppek😊
Egyébként nálunk amikor nagy vihar van mindig elmegy az áram... mire elalszok, addigra visszajön...😄
A képrõl nem is írtam még semmit.
A videónak meg semmi köze a te képedhez.
Ne tessék félre érteni.
Én csak azt nem értem, hogy miért nem válaszolsz az ötös kommentben feltett kérdésre.
"ezt szabad szemmel is látad?" // igaz én két t-vel írnám 😛
Szóval szabad szemmel is láttad azt a fehér izét, mielõtt lefotóztad? Vagy csak miután elkészült a kép?
// és nem anyád, hanem legfeljebb anyud, vagy anyukád - köszi 😛 - jó az egy dolog, hogy én azt írtam, hogy anyám 😊 - az más :]
[/spam]™
[/spam]™
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Ádám.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
"Például, ha te ufó lennél, akkor kivilágítanád magad?"
Ezt a kérdést nem komolyan tetted fel, ugye? 😊 Ki a bánat tudja megmondani - ha tényleg léteznek és ki vannak világítva az UFO-k -, hogy miért világítanak? Kismillio oka lehet.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Ádám.
Amúgy a képen látható világító pöttyök nyilván valami repülõk - méghozzá sztem helikopter
Valószínûleg mások is figyelik a vihart, csak ugye ki mivel. 😊
Például, ha te ufó lennél, akkor kivilágítanád magad? Én nem. 😄
[/spam]™
pl:
Ádám.
Szvsz. minden jel arra mutat - viharos idõjárás -, hogy ez vmi villám. Mivel a villám ugyebár plazma állapotú akár gömb alakot is felvehet.
amúgy meg #11..
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ha meg fényképezõ nélkül is látta a fénképet készítõ ember, akkor minden bizonnyal gömbvillám lehetett, vagy csak szimplán a felhõben egy elektromos kisülés...
szerintem nem természeti jelenség!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
WhitE AngeL
Ádám.
<#eplus2>#eplus2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.