Top Spin 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg csak rá kell érezni és ilyen 10-15 ütéses playeket nyomunk már😊
Iszonyat jó!
Azt meg ide le ne irja nekem senki mint amit irtak a gamer365-be hogy kétszer kell megnyomni a gombot hogy üssön😊
Bent kell tartani ugy adsz erõt elengeded elüti ennyi.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
1, érdekel, tévébe követed a bajnokságokat vagy kijársz a meccsekre, futamokra alkalmadtán
2, teis azt a sportot ûzöd, vagy ûzted, akár amatûr, akár béna, akár profi szinten...
Én az utóbbi, van ütõm, jártam teniszezni, haverral most is alkalmadtán megyünk...
Reális játék, sok benne a lehetõség vagyis nem árkéd... egy jó szimuláció.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás elõbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!! nyamm:D
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
HD rivjú