Légpuska

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!

ZTM, meg tudnád nekem mondani hogy a FÉG LG 427-es légpuskát ha látok neten, de nekem úgy tûnik hogy az a FÉG LG 422-es fatussal van, az minden esetben otthon átalakított? Mint például ennél: http://n2.vatera.hu/photos/5d/8e/ae16_2_big.jpg úgy van írva hogy eredeti 427-es, de a fatus nekem 422-esnek tûnik. Lényegében a 422-es és a 427-es között csak a fatus kialakítása különbözõ? Mennyit ér szerinted egy ilyen állapotú 427-es. Az LG 14 mennyivel jobb mint az LG 427-es? Válaszodat elõre is köszönöm. :)
Törölt felhasználó
:D XD
Ne haragudj, visszanéztem a levelezést itt az SG-n és egy olics nevû egyén volt. Egy hanel suhl 312-t akart eladni. De legalább megnyugodhatsz, hogy nem kellenek a bogyók :D
Szia!
Egy késleltetett hátrasiklású fegyvert (FWB 300S) tényleg el akartam adni, még 2010 elsõ felében! Viszont nem emlékszem, hogy üzletelni akartam veled és nem is lopták el a fegyvert. Kérlek ne haragudj, de akkoriban nem velem beszélhettél! Vagy meghülyültem, esetleg totál részeg voltam?! <#fejvakaras>
Van e itthon valamim? Újra egy FWB 300S puskával lövöldözgetek unalmasan, mert nem kell nagyon megküzdeni a pontos találatért!
Ideje lenne valami bogyót szednem? <#wow3> Fenébe! Most kellemetlenül érzem magam!
Törölt felhasználó
Nahát, Te még jársz ide? Te akartad eladni azt a csõhátrasiklásos légpuskát, aminek nem ugrik be most a neve, aztán mielõtt sikerült volna nyélbe ütnünk az üzletet, elvileg ellopták tõled. Ez most cinikusan hangzott, csak igazából nem tudtam jobban körülírni a sztorit.
Szóval, lövöldözgetsz még azóta valamivel? Van otthon valami?
A Baikalról mi a véleményetek? Ahogy látom, az olcsó légpuskák között a legmasszívabb és legpontosabb darabokat õk gyártják. Sajnos nincs magyarországi kirendeltsége, de engem komolyan érdekel pl az IZH-61

Forrest Gump
Köszi!
Egy F (Free-szabad) betû egy ötszögben. Német jelzés a 7.5J-os fegyverekre.
hawken
Bocs hogy ezt mondom, de ez a Hammerli Hunter 900 egy török gyártmányú, gyenge utánzat.
Csak egy kicsit kell hozzá spórolni, és lehet venni sokkal tutibb német verseny légpuskát.
Azzal bizony öröm lesz lövészkedni, azzal a török fosadékkal csak szenvedés.

fogalmam sincs mit jelent
Forrest Gump
Nem lehet jól linkelni az oldalt.
Szóval mit jelent az hogy F-es légfegyver?
Forrest Gump
Mit jelent ennél a puskánál az "F" jelölés?
sziaztok. Megszületett a szerelmem. Eddig egy HW97 es volt, de felemelték 98ról 180000erre.Ez azért durva. :)
Ezt sasoljátok meg.
http://sport.vatera.hu/sportfegyver/legfegyver/akcio_hammerli_hunter_force_900_combo_legpuska_1619461610.html?adult=1
Hát ez egy csoda szép pusek, és nincs annyi mint egy HW. Mondjuk a HWben megvan ami ebben nincs. Ebben nincs elsütõbillentyû állítgatásra lehetõség, de legalább nem tartalmaz spiátert. Ezzel meg kell tanulni lõnni a megadott ravasz nehézséggel, de nem hiszem hogy ez miatt bárki több vagy esetleg pont egy 100000hozzádobna.
Jó lenne ha lenne valakinek ilyenje, és tudna róla mondani egy pár dolgot. Mondjuk mindent:)
DeerHunter01
Én nem, egyébként sem szól nagyot egy légpuska :)

\"Errõl van szó!\"

Forrest Gump
Használt vki itt hangtompítót légpuskán?
Mennyit tompít mégis kb?
DeerHunter01
Szia. Ezt démon80-tól kell megkérdezned, én csak beszúrtam normálisan a képeket :)

\"Errõl van szó!\"

Törölt felhasználó
Az szép kis átalakítás! Ez olyan mint az autó tunning. A szériagyártásból fakadó hibákat javítod, így egy használható fegyvert kapsz :)
Szia!:), Én is szeretem a diana meg a hw pusekokat, de nem fikázok le semmit. Kinek mire futja. De ilyen tussal szerelt lidert még nem láttam, ez tuti nem gyári. Vagy csak én néztem rossz helyen?
Plusz érdekelne a távcsöved paraméterei is. Hogy viseli a rugós puska rezonanciáját? Most ebben az állapotban mennyibe van neked a pusek?
Válaszaidat elõre is köszönöm
Üdv.: Erik
Bocs!
Most figyelem tényleg megkaptam:)
Na rendben van akkor majd megkeresel ha aktuális lesz a dolog!
Nem kaptam:(
Írj az email címemre amit megadtam.
Törölt felhasználó
Hali, elvileg válaszoltam is :)
Szia Küldtem neked privit tegnap.
Törölt felhasználó
Az igen! Ha ismét keresõ ember leszek és lesz pár lepukkant tussal rendelkezõ régiségem, biztos felkereslek majd. Csak egy elméleti kérdés. Akár egy szláviához is tudsz ilyen szép, extrém kialakítású tust készíteni ugye, jól sejtem? Kérdésem, gyors megmagyarázása: Olcsó fegyverbõl, amit esetleg nem használnék, de dísznek kitennék a falra a tus miatt.
Elkelt!
Walther 1250 dominatorhoz

illetve 850-es air magnumhoz faragott puskatusa!

30000ft

Cserélem is:LG 427-re vagy Gamo delta fox-ra.

Email.:[email protected]

tusa

http://imgfrm.index.hu/imgfrm/4/3/6/9/BIG_0010074369.jpg
Nem értem miért felejtõs a Delta Fox. Gondolom nem volt neked. Az irányzéka gyárilag hibás, azt be kell ragasztani, a sütését pedig be kell állítani egy csavarhúzóval.

40m-en garantáltan 4cm belül van támasztásból, távcsõvel. Én már 8.000-ret lõttem vele, még semmi baja.

Kezdõnek tökéletes, nem rozsdál, könnyû, könnyû felhúzni, 20e-ért házhoz viszik.

Használtnak én magyar FÉG-et, vagy Slavia 630-st javaslok.
Üdv mindenkinek!

ha esetleg érdekel valaki(ke)t:)

http://puskatuskeszites.hupont.hu
Ha esetleg vkinek van jó állapotú slavia 631 az nyugodtan megdobhat egy üzivel köszi <#mf1><#nevetes1>
Törölt felhasználó
A Baikalról sok jót nem hallottam, a ponggin is csak 2 csillagos. A Sláviák meg nagyon jó kis fegyverek és ha nem cseszed el a dupla rúgós baromsággal. Én pld sportlövészeten 10 méteres lõ távon sláviával gyakoroltam olykor, olykor és 1 forintos nagyságba szórt. Szal hobbi szinten simán megfelelõ egy jó állapotú slávia 630 vagy 631 is.
Ez a puska 30k újonnan..... keress rá valami online aukciós oldalon, vagy érdeklõdj vadászboltokban, mert szerintem jobban megéri. :))

Hát köszi szépen a tippeket én egy Slavia 631-est néztem ki 15-ért nagyon jó állapotban, de most hogy írtad hogy nem annyira nagy szám kicsit elbizonytalanodtam.....<#nemtudom>a baikal-nak és a weichrauch nak pedig utána nézek. köszi
A profi sûrített levegõs versenypuskák legjobbjawszerintem a Weichrauch hw 100 s. Ez neked sajnos nem jó, mert nem hobbi célra van és nagyon dárga. Kb 340.000 Ft.
A csõletörõsöknek az etalonja (profi versenypuska)  a Diana 75 U, de neked ez sem lesz jó, mert nem hobbi célra van.
Mondjuk jó régen nem gyártják már, de használtan szerintem van vagy 50 még most is. Szóval az ára is magas még, ezért sem ok.
Szintén csõletörõs hobbi légfegyverek netovábja a weihrauch hw 35 E. A németeknél ez a mindent ütõ ász, de ez neked túl drága, újonnan 80k felett van, használtan nem hiszem, h kapsz ebben az árban. Hagyjuk ezt is.
Szintén csõletörõs, német és szintén weichrauch a hw 30 s új ára olyan 50-60 E Ft között mozog.
Én ezt vennék használtan!!
De ha mindenképp occot akarsz? Akkor van kínai, mert ami occo, az made in csájná.
De ezeket a gyártmányúakat nem ajánlom, mert tényleg van alapja a kínai cuccokkal kapcsolatos szetereo típiának.
Nagybátyám vett egyet, de nagyon pontatlan, megbízhatatlan.
Használtan lehet, h kapsz Salvia 630-ast, vagy 631-est, az nem rossz, ami kell, arra jó, de elájulni nem fogsz. Inkább hagyjuk...
Nálunk ez már tömegterméknek számít szerintem.
Ha olcsón akarsz jót, akkor én az orosz Baikal-típuskok között néznék szét. Olcsóak, és pontosabbak, megbízhatóbbak a cseh gyártmnyuaknál. A mûszaki megoldásaik elég ötletesek, ezek feelinges fegyverek.

Üdv mindenkinek, tanács kellene milyen légpuskát vegyek, ez lenne nekem az elsõ hobbi célra szeretném nem túl drágát sõt mondhatni olcsót (10-15ezer), lehet használt is csak jó legyen ha vki tudna adni pár tippet azt megköszönném, köszi <#eljen>
Törölt felhasználó
Már ismerjük egy ideje, de köszönjük :)
Találtam egy jó oldalt típus-leírásokkal, nézegessétek!

Köszi a megerõsítést! ;)

ZTM
Ez már az a kategória, ahol bármelyiket választod, csalódás nem fog érni.

Rendeben köszönöm az információkat. Még gondolkozom hogy hw30s Nikko optikával 75 ért vagy Esetleg valami Diana mod 28 26 esetleg Hawke optikával.
ZTM
Hát így van annak jó de az már nem hiszem, hogy hobbi szint :)

A Norica az spanyol nem ajánlják sehol.
A Diana 21 az asszem ugyan az mint a 240 Classic(ilyenem volt) csak a 21 mûanyag tusás.Ezt tudom ajánlani, pontos és nagyon jó, ráadásul nincs gyengítve mert gyárilag 7,5J alatti.
Sokan elfelejtették már a Diana márkát a Weihrauch miatt, igazából a Diana 21 / 240 Classic és a HW30S között a legnagyobb különbség az elsütõszerkezet, a Hw-n precízebb, de én nagyon meg voltam elégedve a Diana sütésével, nagyon szép eredményeket lehetett elérni vele.
Diana 28 már komolyabb cucc, de ugyan úgy vállalható mint a többi Diana, csalódás nem fog érni.

Igaz, de aki azt szeretné élvezni, hogy lyukból lyukat lõ annak lehet, hogy jobb egy versenylégpuska de ezt mindenki döntse el maga. A Norica légpuskáról tudsz valamit mondani nekem? Esetleg a Diana mod 21 mod 28-ról?
ZTM
Nos számodra kiváló választás lehet a HW30S.
Hobbira tökéletes, pontos, könnyen kezelhetõ.
A Gamo Delta Fox felejtõs.

ˆgoso: Hobbira nem érdemes régi versenylégpuskát venni.

Köszönöm a segítséget, igazából még én sem tudom, hogy mi lenne a legjobb választás. Jelenleg a Gamo Delta Fox meg a HW30s között gondolkozok, elõbbi elvileg hétvégi teleklövészetre ideális olcsó cucc (és távcsõvel együtt is lényegesen kevesebbe fáj, mint a Weihrauch), utóbbi viszont jóval tartósabb... Erõsen hobbifelhasználó lennék, szóval nem igénylem, hogy hajszálpontos profi puskám legyen, de elvárom, hogy a beszerzett cucc azért tartós anyagból készüljön.

Használt fegyvert igazából nem nagyon vennék, mivel erõsen laikus vagyok eme téren... :)

@Rotcsa: Abszolút kezdõ vagyok, szóval a tapasztaltabbak majd kijavítanak... Mindesetre én Ponggi légpuskás oldalát olvastam, õ azt írta, hogy az újabb Slaviák nem igazán közelítik meg a régebbi példányok minõségét.

Szia szerintem nem egy nem megbízható oldal, a legpuska.eu oldalán is van, hogy más nyelvû a leírás. Érdemes még megnézni ezt és ezt az oldalt. Én is nagyon sokat gondolkoztam, hogy hw30s-et vegyek majd lebeszéltek róla azzal, hogy régi verseny légpuska sokkal pontosabb és precízebb. Nem azért mondom mintha a Weihrauch nem lenne egy kiváló márka, csak azt mondják jobb eredményeket lehet elérni egy régebbi használt légpuskával. (pl Diana 75, Feinwerkbau 300s, Suhl 312) Nekem ezeket javasolták. Remélem tudtam segíteni.
Melyik típust ajánlanátok?
A slavia-ról mit gondoltok a többi márka tükrében?
Ez a werichrauch úgy látom nagyon közkedvelt...:)

Sziasztok!

Kicsit off leszek, kérlek nézzétek el nekem. Erõsen gondolkozom egy Weihrauch HW30s beszerzésén (tartós és hobby, elvileg pont nekem való lenne), és láttam, hogy a Z-Shops.eu-n most éppen akciós a fegyó. Van tapasztalatotok a boltról? Mit tudtok róla? Megbízható?
A weboldal néhol nem valami bizalomgerjesztõ (az adatkezelési oldal kapásból üres, az eladó adatai a Használat Szabályainál nincsenek feltüntetve, egyes termékek magyarul, mások németül-angolul vannak leírva), így nem szívesen adnék ki egy ötvenest, amíg nem kapok valami pozitív megerõsítést...

Köszi elõre is!

Köszönöm elméletileg küldtem e-mailt.
Szia, leírod az email címedet légy szíves és ott kérdezõsködnék :)
Sziasztok! Eladó FWB300 felújítva, barnítás kopott, de még egészen elfogadható. Ár 58 500Ft. Érdeklõdni harminc 6828178 Képek emilben.
ZTM
Az attól függ hol veszel, és milyet, ha nem vagy biztos benne, hogy jár hozzá, akkor érdeklõdjél a boltnál és megmondják neked, jár-e hozzá.
Ha nem jár hozzá megmondják milyet kell venned.

Ha vásárolok optikát, akkor a rögzítõ gyûrû(k) az optikához tartoznak vagy azt külön kell venni vagy a fegyverhez adják?