Az sg áldozatai

Oldal 1 / 9Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Kettős mérce van ezen az oldalon, ezért küldöm a moderátoroknak ezt a számot:

Sziasztok!
Azt szeretném tudni, hogy miért zároltátok a következõ topicomat?
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1318461137

Tudtommal még nincs ilyen, habár cikkbõl ugyan elég sok, de az még sem ugyan az....
Ha MS Office topic van, akkor had maradjon már meg ez is....
Köszönöm! 😊

Hy all!

6 éven keresztül rengeteget írtam chaten, rengeteget írtam fórumon, soha nem kaptam büntetést. De pár hete bannoltak ismeretlenek a chatrõl.
Oka talán(!!!) lenne, hogy ideiglenes bannt kapjak, na de hogy véglegest, tuti nem.
Nem káromkodtam, nem szidtam senkit soha, azért járna végleges bann, nem semmiségekért. Én ezektõl százszor rosszabbakat kaptam az életben, mint amilyet esetleg írhattam chaten.
Abszolút igazságtalannak tartom. 6(!!!) éves regem, a legrégebbóta ezen az oldalon vagyok, erre kapok egy ilyet.

bertino
ha írsz modinak, hogy nem tudtad, még le is vehetik.
itt sg-n ez így mûködik 😄DD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

tenkenorman
idióta topikhoz ne szólj hozzá...
ennyit írtam: sok eszed van.
grat...

http://www.tenke.hu

<#rinya>

tugyiti
Nehéz idõk jönnek 😞
Narxis
😄D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

shumika
Ma ment a néputálat ezerrel a chaten fõleg a romákat utálták és engem sért mert én is az vagyok.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Narxis
Írj a [email protected] -ra. 😄

Monoton volt a Moderátor!
A következõt tette annak kapcsán, hogy többször visszaírtam azt, amit többször kitörölt:
Az én nevemben írta többek között, írom a legdurvábbat:
"le akarok szopni mindenkit"
Valamint több kommentem jelentését kiforgatta a nevemben, majd adott 1 hét bant! Csak úgy kapásból! Semmi figyelmeztetés nélkül!

Az egyik kommentem többször is indok nélkül letiltotta, majd a nevemben kezdett el moslékul írogatni!

Heló!

Az egyik mocsok moderátorotok a nevemben írogat és átszerkeszti amit mondok!!
Éppen most is! A film rovatban a heti-hetes-es cikknél!

Léci csináljatok már valamit!

Narxxis
Jaja. 😄 2 büntiponttal már nem lehet csetelni, csinálni kell pár alreget tartalékba és akkor nincs probléma.

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

htr93
öm..2 büntetõpontért jár chatrõl letiltás? már kérdeztem emailban [email protected] vagy min de szokás szerint le se szarnak

toysoldier
idiótán szóltál hozzá <#shakehead>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Nem tudom mért kaptam bûntetõpontot. <#sir>
Narxis
A javadat szolgálják. 😄

JB arts
hát én 5 büntetõpontot kaptam azonnal, mert elvileg hirdettem még régen. de fent sem voltam. Nem tudom miért ilyen szigorúak.

Szegényt már megint kirakták. Legalább lesz ideje a házifeladatra, ha már a napköziben lusta megcsinálni. 😊

b1t3gr1ff
belepofázni más dolgába se divat

Nézd meg a saját fórumomat! Az adatlapomon megtalálod!

Dragooon
:-ooooo

ték

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Dragooon
igen.

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

NeverwinterKING
sgn nem divat a káromkodás

\"You are fucking crazy people!\"

immovable
aluggyá sértõdött pisis
b1t3gr1ff
ki kérdezett immogeci?

immovable
lol
aluggyá
b1t3gr1ff
bögd is a kurva anyád

tommyg te meg mehetsz vissza a leszólós topicba már nem kell félned tõlem...

Fabio Capello
minnyá elbõgöm magam...

tommyg
azt nemtudom, de hogy te nem vagy ide való annyi bizonyos

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

tommyg
mármint ez a kockazone andriska multireg

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

tommyg
figyelj ezt most komolyan mondom, nem piszkálásból, szerintem valami nagyon súlyos problémával küzdessz te és ráadásul aberált is vagy, kezeltesd magad

b1t3gr1ff
Egyáltalán nem "oks". Pofa befog, akkor maradsz. Ha még mindig adsz munkát, akkor pedig ígyjárás.

Itt a lényeg egyébként ez!!!! Érdemes egy ilyen moderátornak?

<#rinya> <#sir>

toysoldier
nemis kicsit.

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

bertino
hát igen, ez mondjuk hülyeség.

andris5555
"
SHADOWEYES7 2 db büntetõpontot adott neked.

Indoklás:
Cseréld le a logód!
"

Lecseréltem volna ha nem ad büntetõpontot 😊 De így észre se lehet venni😊 Azért nem akarsz büntetõpontot adni mert nem tetszik a nevem?

Kockazone
Még annyit hozzátennék hogy 3nap alatt kb 100hsz lett és ebbõl legalább 50hsz-be mindenki beleinkelte a saját egerét. Ha 50ember fel tudta fogni hogy mi a lényeg akkor ez a tibi.pheel ahogy tetszik..miért nem?

IPhone 4.5G (64Gb),Psp 2 (120Gb),Xbox 480 (1Tb),Ps4 (1Tb),WII 3D Amd X16 52000+ , Ati HD9800 8Gb GDDR6 ,32Gb DDR6 3600Mhz ,30Tb HDD

bertino
nahát, szóval õ a Tibi ?

Narxis
Én az elsõ 2-re tippelnék, bár Tibinél ki tudja.. 😄

Kockazone
Pheel moderátor bezárta az Egértopic -ot amit én nyitottam pedig nincs még 1 ilyen topic világosan le volt írva hogy elsõsorban nem az a lényeg hogy egereket ajánlj hanem linkeld be a sajátodat ! Most vagy olvasni nem tud vagy értelmezni vagy valami hiperprofi keresõje van amivel azt is megtalálja ami nincs! <#boxer>

IPhone 4.5G (64Gb),Psp 2 (120Gb),Xbox 480 (1Tb),Ps4 (1Tb),WII 3D Amd X16 52000+ , Ati HD9800 8Gb GDDR6 ,32Gb DDR6 3600Mhz ,30Tb HDD

Kovács legény
engem annyira nem érdekel😊

www.czekoart.hu

a nagy mártír...<#idiota>
PrisonMan
Egy áldozat vagyok. mama2 hány ilyen jellegû képet benyelt, te meg a traktoros célzásra 3 büntetõpontot adsz. Gyönyörû. Azért mert megvan rá a hatalmad így ezt csinálod. Na szép

PrisonMan
az verte ki a biztosítékot? <#wow1> És ha nem neked ment? Volt idezés kinek küldöm? Pm-et küldtem, remélem értelmesebben meg tudjuk beszélni..

SHADOWEYES7
Ne feleselj vissza még kép formájában sem!

#8353-tól lehet olvasni akit érdekel.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

PrisonMan
Én vagyok a legújabb áldozat....
mama2 topik. egyáltalán milyen figyelmeztetés figyelmenkívül hagyása? Ez egy vicc

immovable
<#eplus2>
Kovács legény
jó a logod<#mf1>

www.czekoart.hu

Oldal 1 / 9Következő →