Ritka rendes fiút találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anaid
Hát, igen: nem létkérdés egy párkapcolat. Tény.

Nemtom mit nevezel töketlenégnek....nem lehet véleményem ilyeténformán.

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

vannak olyan rendes fiúk, akik hajlandóak a lelkizésre, mert ugyanolyan jól esõ érzéssel tölti el, mint a nõt. Valamiért mindig megbomlik az egyensúly a mai világban, az ilyen rendes srácokat, a legtöbb nõ, ha tudat alatt is, de kihasználja és lelkileg megzsarolják õket, ha egynek sikerül is összejönni egy "rendesnek" tûnõ lánnyal. Hülyeséget mondtam, mert ez amióta a világ létezik ez azóta így van, igaz amióta még több jogot kaptak a nõk úgy érzem bizonyos dolgokban elszálltak, és több olyan dologban is érvényesülni szeretnének, ami abszolút mondjuk férfi dolog. Ezek már mélyített társadalmi dolgok..Annyi szent, hogy mindenki másképp fogja fel, és mint írtam szubjektív. Általánosítani pedig sajnos, nem sajnos mindenki szokott picit...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ez nem hiszem h jellem kérdése, hanem képtelenség elfojtani 20-30 évig a szexuális igényeid. Ez egy szükséglet, amit ki kell elégíteni, ha nem tesszük meg, akkor késõbb jönnek a bajok, pl a férfiaknál az abberáltság fog jelentkezni, legrosszabb esetben a pedofilizmus. Próbáltam kicsit tudományosan megközelíteni...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ilyen vagyok. Valamiért az én filozófiámban nem kellene ilyen szenvedésnek lennie, hogy összejöjjünk az ellenkezõ nemmel, ebben a tekintetben nagyon pesszimista vagyok, az évek során itt a fórumon kaptam hideget, meleget mennyire töketlen vagyok a nõk terén, van benne igazság, de már leszarom...Úgyis saját magam döglök bele a gondolataimba, amit mások nem vesznek figyelembe...ez egyébként is eléggé szubjektív, amiket leírtam, de remélem találtál benne igazságot.

Anaid
Nem hiszem, hogy mindin férfi ilyen "gyenge jellem" lenne, hogy x idõ után mindegy.
Naiva szerep?:-)

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Anaid
Szal a "melós meghódítás" riasztó ahelyett, hogy kihívást jelentene? Érdekes.
Nem értem: ágyas jelenetre alkalmas, lelkizésre nem, hát oké, hamár lelkizni se kellettek a rendes lánynak? Kicsit ellentmondásos, de tuti a nõi logikám számára:-)
A furcsaság érdeklõdést kelthet. Az érdeklõdés, kíváncsiság megismeréssé "fajulhat". A megismerés meg a megétés alapja. Mi okod van panaszra?:-)

ja és bizonyos esetekben (ez lehet akár 3. indoknak is venni), ha egy férfinél kiütközik az, mennyire hiánya van szexuális téren, akkor onnantól kezdve bármire képes, bárkivel képes összefeküdni, csakhogy csillapítsa szexuális étvágyát. Kicsit extrém indok, de bármi lehetséges ugyebár...

ja és mindig is rendes srác voltam, de nem tudnék olyan romlott nõszemélyekkel összejönni pl, akik alkohol hatása alatt vannak, mert az számomra taszító...

azért, mert a rendes lánynak nem kellenek vagyis túlzottan félénkek, és ezáltal eléggé melós a meghódításuk ez az egyik eset, ebbõl a csalódásból ezenfelül nyilván rámegy a férfinép a könnyen megszerezhetõ nõi egyedekre, akik kívül kicsit többet mutatnak, belül eléggé romlottak, de az ágyas jelenetre alkalmasak, hamár a rendes lánynak nem kellettek lelkizgetni se...

mondjuk nálam más eset van, én olyan elvont gondolkodással rendelkezem, hogy a nõk nagyívben kerülnek és megérzik mennyire furcsa határozatlan és félénk jellemem van ezáltal végem is van, akármit csinálok... de azért bírom, hogy mindkét nem képviselõi mennyire képesek általánosítani:D na jó bevallom én is néhanapján túllövök a célon kedves Anaid

Anaid
Errõl az alfás dologról eszembe jutott egy egyszerû bók azoknak, akik megpróbálnak alfának mutatkozni:
"Kedvesem, amikor utánoztad a Petit (alfatípusú hapsit jelöl, a név nem fontos) annyira tetszettél."
Most komolyan, melyik hapsinak tetszene ez?

Anaid
Ez divat? Alfaférfi, alfalány?
Rég rájöttek mivel lehet sok lóvét keresni, lásd pókember sztori: az okos, erkölcsös, "vézna testû" kedves fiú, akin átnéz a lány é putty egyik napról a másikra hõssé válhat.Álmok, amiket az ilyen emberek dédelgetnek filmvászonra vetítve.
Naé, ha sikerül x ideig megjátzani magát és alfának mutatkozni vajon mennyi ideig tudja fenntrtani látszatot? Légvár. Hazugságra építene kapcsolatot. Mûködni fog hosszú távon? Vagy csak az a cél, hogy hosszú legyen a becerkézett és levadászott vad listája? Boldog lehetek, ha egéz életemben másmilyennek kell mutatnom magam, mint amilyen vagyok? Nemár!

Anaid
Naés a "jófiúk" milyenek? Nyafognak, hogy rendes lányt keresnek, aztán pont az ellenkezõjét választják. (hány eset van...) Mivan a jófiúk nem tudják, hogy akkor most rendes lányt keresnek-e, vagy "rosszlányokat"?

chhaya
JUJ

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

sz4bolcs
segítek: Alfalány xDDD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

nem hiszem, hogy az öltözködés határozná meg azt, hogy ki a "rendes srác" na meg attól, hogy valaki nem túl férfias még lehet jó ember és még talán rendes srác is:) de egyébként van benne valami, hogy manapság az oldalra vasalt hajjal együtt az is divat lett, hogy a fiúk flegmák legyenek, bánjanak rosszul a lányokkal, szóval nem is tudom...
naddki asheggem
nem köll valakinek rendes fijú? <#gonosz1>

Pontosan. Pár ezerért vasal-felmos-mosogat stb. Simán megéri. Aki vasal az papucs. :-)

Babetta, anyád meg a büdös életben nem fog leszállni rólad, és pokollá fogja tenni a párkapcsolatodat, ezt is meg a többit is, és állandóan bele fog ugatni az életedbe.

Egy módon tudod elkerülni, ha kerek-perec meghúzod a határokat. Rinya lesz, de megéri, mert késõbb (pl gyerekkel) ez csak durvább lesz.
De abban az egyvalamiben profi. :)

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

chhaya
Mást se tud... :D

Mi a megoldás? Vibrátorra kell öltönyt aggatni, az legalább mindig tudja, mibe üsse az orrát. :)

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

chhaya
Nincsenek illúzióim, nemre való tekintet nélkül idióták az emberek. :D

Járjunk... ja nem, bocsi, van két lábam, egyedül is megy. :)

Ja, és nem fiút keresek, mielõtt valaki a topik címe láttán hamis váddal illetne. :P

Mission impossible? :) Sajnos manapság a mentalitás megváltozása miatt vagy könnyebb megjárni, vagy nekem változott meg a gravitációm, és vonzom be a... hmmm, kevésbé gerinces példányokat. :( Esetleg nem veszem észre a hülye fejemmel, hogy ebben a korban már nem ugyanaz a nóta szól, mint anno, és más táncot kell járjak rá. :\ Elgondolkodtató. Maga az idõsödés ú problémákat hozott magával, munka, költözés (új élõhely -> új kapcsolatok) és voltaképp ezek is csak hátráltató tényezõk tudnak lenni. Hiába no, az élethez nincs cheat kód. :)

gabe paul logan
Javítva:

"Ritka rendes fiút találni"

Szegény, szegény lányok, kivéve pl. chhaya(!)...de komolyan ezt a topikot minek nyitottátok? Hiszen ti a rossz fiúkhoz vonzódtok, aki független, határozott, magabiztos.

De azért édesek vagytok emiatt a topik miatt :)

De az is meglehet, hogy nem is ír ide nõ. Nem nézegettem a hozzászólókat. xD

Boldog a kisasszony? :) És ne degradáld nõ társaidat azzal, hogy idiótának hívod õket! :D

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

sz4bolcs
Itt az idõ, hogy bebizonyítsa valaki szegény gabe-nek ezt az állítást, különben itt fog pityogni naphosszat. :)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

chhaya
Nem az összes nõ idióta attól, hogy téged átvert valaki

gabe paul logan
"Ritka rendes fiút találni"

Szegény, szegény lányok...de komolyan ezt a topikot minek nyitottátok? Hiszen ti a rossz fiúkhoz vonzódtok, aki független, határozott, magabiztos.

De azért édesek vagytok emiatt a topik miatt :)

De az is meglehet, hogy nem is ír ide nõ. Nem nézegettem a hozzászólókat. xD

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

drsenorita
...igen, nekem is "õ" volt a legjobb... :) :( egyetértek...

Én kedvesem még virtuálisan, vagy a mély csendben dobtál, bcrics?
Ciao.Szép napot!Csak szeretni kell nagyon. "Ritka rendes fiút találni", de a rendes lányok megtalálják. Zsák a foltját....
Most vethet mindenki számot, ki mekkora "hibával" találkozott. Nem véletlen. Ti magatok rendes srácok/csajok vagytok? Én magam is van amit nem mondanék el mindenkinek. Miért kapnék tökéletes srácot? Én sem vaok tökéletes nõ. De imádni szoktam a hapim hülyeségeit....a pocakját...:-)))
Mégse értem soxor a fiúkat. Tiszteljük már egymást, jó?! Nem megalázni, megrugdosni még a múltat se! Akkor õ volt a legszebb, nem?
Senki nem megy biztosra. Kockázat minden kapcsolatban van. Ilyen az élet.....:-))))
Puszka

kedvesem,mizu?:D

MrEcho
Én is jártam már így. De most azon vagyok h találjak egy megbízható lányt.<#wink>

tigeroo
Ha én valakit szeretek, akkor biztos, hogy nem fogom õt megszégyeníteni. Mert a szeretet egyik alapvetése az, hogy tudnálak bántani, de nem foglak.

ebbõl sajnos kellett tanulnom még régebben... legyen elég ennyi :)
MrEcho
Én ilyen vagyok:) de szívesen meghallgatnám a véleményed h szerinted tényleg mi az amiben rossz útra tévedtem. Mer látom jó emberismerõ vagy.

MrEcho
Elfogadom a kritikát mer részben igaz. Én olyan ember vagyok aki ha kitûz egy célt azt véghez is viszi. tisztességes módon. Abban viszont tévedsz h ideig óráig típus lennék :)
Mibõl gondolod h nem járok jó úton? Hisz nem is ismersz. Részben Rátapintottál a lényegre h hiú vagyok és kicsit önzõ De csak ha a céljaimmal kapcsolatos és nincs benne olyan ember akit megbánthatnék. De ha párkapcsolatba vagyok vagy és szeretek valakit, vagy tisztelek valakit pl szülõket, vagy barátokat akkor õket mindenben segítem.

tigeroo
én nem aggódom. tudod, énis nagyra értékelem a baráti pofont mint azt hogy kétszínûen a hátam mögött beszéljenek ki, majd ha az utcán szembejönnek meg pacsizzak velük...

teis tudod hogy ez építõ jellegû kritika volt:)
vagy megfogadja vagy nem, az biztos hogy az az út amit most jár nem vezet majd semmi jó felé
Nagy pofont osztottál. Õ megérdemelte? Te ezt megteheted vele? Ha igazad is volt....
Nem a ruha teszi a fickót, és nem is az arrogancia.
Mibõl gondolod, hogy magányos? Ha csak lazít? És érdeklik a többiek?
Magadról írtál te is, dühödben. Ne aggódj már Te is!

Álmodjatok szépet !iccaka!
"Belül szabad, ki rab volt odakinnt..."
És nem vaok sittes...:-)))), csak lány!

tigeroo

de látom hogy te az "ideig-óráig" típus vagy... ha már a divattal hoztad párhuzamba azt hogy állítólag értékes vagy, csak nincs aki ezt meglátná...

ajánlom neked a holle anyó címû grimm mesét... azthiszed hogy rendes vagy közben pedig csak a saját hiúságod és önzõséged vezérel... a szurok helyett pedig a magány hullott a nyakadba, mint jutalom.

nézz magadba inkább

MrEcho
Nézõpont kérdése. Meg fõleg mi számít "jó srácnak" az oldalra fésült vasalthajú meleg gyerekek sp utánzat vagy az átlagemberek akik tudják h férfibõl vannak és aszerint meg a "normális" divat szerint öltöznek.
Én az utóbbi vagyok. De ah szembesülök dolgokkal. Langyi öltözékûeknek borzalmas, de mintha nagyobb lenne az érdeklõdöttségi köre.

Sajnos több a nõ. Ezért még ritkábbak a jó srácok......

Anaid
Kicsit félreérthetõek ezek a statisztikai adatok. Szakértõk szerint a "nõtöbblet" fõleg idõs korban mutatkozik, mert a nõk átlagéletkora magasabb. Bizonyos korztályokat nézve pont férfitöbblet van...(volt).

Anaid

Drága, ha én számoznám....De utánanéztem konkrétan te mire gondolsz. Tõlem lehet a 15232 is.....:-)
Elveszel a részletekben...
Csáááááááááááááááá

hehe,,68as pózt isemred?

A Pocahontas tetszik...:-)

jóó van pocahontas járjunk.

virtuálisan..........

Virtuális vevõ vagyok rá.Akkóóóóóóóóóóóóó:-) járjunk..

28 éves....30 után jönnek az úszógumik, nincs elkésve súlyban, pocakban..így emberesedik meg egy férfi...Késõ érõ típus.van ez így. Attól még rendes fiú lehet vk...nyug'tan<#buck>

Járunk??

Járunk?