Ritka rendes fiút találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemtom mit nevezel töketlenégnek....nem lehet véleményem ilyeténformán.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Naiva szerep?:-)
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Nem értem: ágyas jelenetre alkalmas, lelkizésre nem, hát oké, hamár lelkizni se kellettek a rendes lánynak? Kicsit ellentmondásos, de tuti a nõi logikám számára:-)
A furcsaság érdeklõdést kelthet. Az érdeklõdés, kíváncsiság megismeréssé "fajulhat". A megismerés meg a megétés alapja. Mi okod van panaszra?:-)
mondjuk nálam más eset van, én olyan elvont gondolkodással rendelkezem, hogy a nõk nagyívben kerülnek és megérzik mennyire furcsa határozatlan és félénk jellemem van ezáltal végem is van, akármit csinálok... de azért bírom, hogy mindkét nem képviselõi mennyire képesek általánosítani:D na jó bevallom én is néhanapján túllövök a célon kedves Anaid
"Kedvesem, amikor utánoztad a Petit (alfatípusú hapsit jelöl, a név nem fontos) annyira tetszettél."
Most komolyan, melyik hapsinak tetszene ez?
Rég rájöttek mivel lehet sok lóvét keresni, lásd pókember sztori: az okos, erkölcsös, "vézna testû" kedves fiú, akin átnéz a lány é putty egyik napról a másikra hõssé válhat.Álmok, amiket az ilyen emberek dédelgetnek filmvászonra vetítve.
Naé, ha sikerül x ideig megjátzani magát és alfának mutatkozni vajon mennyi ideig tudja fenntrtani látszatot? Légvár. Hazugságra építene kapcsolatot. Mûködni fog hosszú távon? Vagy csak az a cél, hogy hosszú legyen a becerkézett és levadászott vad listája? Boldog lehetek, ha egéz életemben másmilyennek kell mutatnom magam, mint amilyen vagyok? Nemár!
Babetta, anyád meg a büdös életben nem fog leszállni rólad, és pokollá fogja tenni a párkapcsolatodat, ezt is meg a többit is, és állandóan bele fog ugatni az életedbe.
Egy módon tudod elkerülni, ha kerek-perec meghúzod a határokat. Rinya lesz, de megéri, mert késõbb (pl gyerekkel) ez csak durvább lesz.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
"Ritka rendes fiút találni"
Szegény, szegény lányok, kivéve pl. chhaya(!)...de komolyan ezt a topikot minek nyitottátok? Hiszen ti a rossz fiúkhoz vonzódtok, aki független, határozott, magabiztos.
De azért édesek vagytok emiatt a topik miatt :)
De az is meglehet, hogy nem is ír ide nõ. Nem nézegettem a hozzászólókat. xD
Boldog a kisasszony? :) És ne degradáld nõ társaidat azzal, hogy idiótának hívod õket! :D
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Szegény, szegény lányok...de komolyan ezt a topikot minek nyitottátok? Hiszen ti a rossz fiúkhoz vonzódtok, aki független, határozott, magabiztos.
De azért édesek vagytok emiatt a topik miatt :)
De az is meglehet, hogy nem is ír ide nõ. Nem nézegettem a hozzászólókat. xD
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Ciao.Szép napot!Csak szeretni kell nagyon. "Ritka rendes fiút találni", de a rendes lányok megtalálják. Zsák a foltját....
Most vethet mindenki számot, ki mekkora "hibával" találkozott. Nem véletlen. Ti magatok rendes srácok/csajok vagytok? Én magam is van amit nem mondanék el mindenkinek. Miért kapnék tökéletes srácot? Én sem vaok tökéletes nõ. De imádni szoktam a hapim hülyeségeit....a pocakját...:-)))
Mégse értem soxor a fiúkat. Tiszteljük már egymást, jó?! Nem megalázni, megrugdosni még a múltat se! Akkor õ volt a legszebb, nem?
Senki nem megy biztosra. Kockázat minden kapcsolatban van. Ilyen az élet.....:-))))
Puszka
ebbõl sajnos kellett tanulnom még régebben... legyen elég ennyi :)
Mibõl gondolod h nem járok jó úton? Hisz nem is ismersz. Részben Rátapintottál a lényegre h hiú vagyok és kicsit önzõ De csak ha a céljaimmal kapcsolatos és nincs benne olyan ember akit megbánthatnék. De ha párkapcsolatba vagyok vagy és szeretek valakit, vagy tisztelek valakit pl szülõket, vagy barátokat akkor õket mindenben segítem.
teis tudod hogy ez építõ jellegû kritika volt:)
vagy megfogadja vagy nem, az biztos hogy az az út amit most jár nem vezet majd semmi jó felé
Nem a ruha teszi a fickót, és nem is az arrogancia.
Mibõl gondolod, hogy magányos? Ha csak lazít? És érdeklik a többiek?
Magadról írtál te is, dühödben. Ne aggódj már Te is!
Álmodjatok szépet !iccaka!
"Belül szabad, ki rab volt odakinnt..."
És nem vaok sittes...:-)))), csak lány!
de látom hogy te az "ideig-óráig" típus vagy... ha már a divattal hoztad párhuzamba azt hogy állítólag értékes vagy, csak nincs aki ezt meglátná...
ajánlom neked a holle anyó címû grimm mesét... azthiszed hogy rendes vagy közben pedig csak a saját hiúságod és önzõséged vezérel... a szurok helyett pedig a magány hullott a nyakadba, mint jutalom.
nézz magadba inkább
Én az utóbbi vagyok. De ah szembesülök dolgokkal. Langyi öltözékûeknek borzalmas, de mintha nagyobb lenne az érdeklõdöttségi köre.
Elveszel a részletekben...
Csáááááááááááááááá
28 éves....30 után jönnek az úszógumik, nincs elkésve súlyban, pocakban..így emberesedik meg egy férfi...Késõ érõ típus.van ez így. Attól még rendes fiú lehet vk...nyug'tan<#buck>#buck>