Ritka rendes fiút találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem sok értelmét látom.
De nem az én életem. Én már rég nem laknék ott.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Mivel egyikötök sem költözött el a lakásból, tuti, hogy éreztek még egymás iránt.
Én, ha valakivel összevesznék és nem akarnék már tõle semmit, tuti, hogy nem bírnék egy helyen lakni vele.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Most oszinten ki a fene akarna annak a kozeleben maradni akire ha ranez,osszeszorul a szive? 😄
Mazochk ftw.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Mindegy, én hajlandó vagyok barátkozni is. 😊
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
Hogy arról nem beszélgettek amirõl õ szeretne?
Mert esetleg azt látja, hogy érdemben olyan kérdéshez nem tudsz hozzászólni?
Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves
habár nembiztos, hogy egy lánynak elérhetetlen vki, aki azt mondja neki, hogy "úgy megdugnálak mint a lopott biciklit"😄
akivel kedves vagyok lese szar, akivel meg csomoszor bunkozom mindig megtalál, pedig azért csinálom hogy lekopjon :'DD
fene se érti ezt
()() (^^)
Amit tehetünk, az az hogy belemegyünk a játékba, és reméljük, hogy helyes az amit teszünk.
Az azért jó pont hogy leültek beszélgetni. Sokat segít.
Mire ide jut egy kapcsolat, könnyen megesik hogy évek telnek el. Hogy szép emlék vagy elvesztegetett idõ lesz belõle, csak rajtunk múlik.
Volt egy ismerõsöm meg neki egy barátnõje. Együtt voltak. Vidámnak sosem láttam õket együtt, állandóan elégedetlenkedtek, s akár hogy probáltak egymás kedvébe tenni mégis szétmentek.
Ahogy a barátom mondta: tudod leültünk megbeszélni a problémáinkat, õszintén, aztán ígyekeztünk változtatni. Az elsõ hét mindig jól ment, a második már... a harmadikra minden visszazökkent a kiindulási pontba.
Végtérre be kellett látnom, hogy ennek így semmi értelme.
Más az alaptermészetünk, mások a terveink, másképp gondolkodtunk az élet dolgairól, a párkapacsolatról.
Hiába is vonzódunk egyébként egymáshoz.
Általában én is veled (minõ véletlen) <#nevetes1>#nevetes1>
Általában akármit írsz akárhova, azzal mindig egyetértek 😄
(komolyan 😊
De láttam és tapasztaltam már ezt-azt én is. Sokan szeretik kihasználni a kedvességet, figyelmességet, és nem figyelmetlenségbõl. Sok esetben úgy, hogy van egy harmadik is a képben.
Én soha nem fogom hagyni hogy egy csaj a fejemre nõjön. Ha ez azzal jár, hogy idõnként magányos leszek, akkor is vállalom.
Nyugodtan "keményíts be" ha nem tetszik a dolgok alakulása. Inkább elõbb mint utóbb.
A lényeg hogy maradj objektív, és ne hirtelen felindulásból tedd.
Fõ a hideg fej!
Alapjáraton kedves vagyok és figyelmes, kenyérre lehet kenni. De ha észreveszem hogy nem kölcsönös a dolog, gyorsan abbahagyom mindkettõt. Ha valamit utálok, az az ha ki akarnak használni.
Nem szeretem a másodhegedûs szerepet.
Nyugi, gyorsan fel fog tûnni neki.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)