Internetre webkamera
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adva van egy d-link típusú ip camera...a neki szánt mydlink oldalon megy is szépen...de használtam hozzá webcamxp programot is,szépen felismerte,ki is adta a képét...mígnem történt egy router csere..ami után a mydlink továbbra is megy..a webcamxp meg csak feketeséget ad,közben elfogadja az ip címet,meg is jeleníti...de hiába csinálom ugyanazokat a lépéseket ezredjére,már az oprendszert is újra telepítettem kiváncsiságból...semmi képe nincs a programon belül...és a neten se találok okosságot ilyenre...
Ötleteket előre is köszi..
A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor
Van benne külön webszerver, meg mozgóképes lehetõség is.
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
de már on :D
A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Az a gondom, hogy nem tudom felrakni a webkamerát weboldalra!
Élõképet szeretnék a lapon látni! Az a kérdésem minek a segítségével lehet, vagy milyen html kód kellene hozzá vagy program a képfeltöltésre, mert nem tudom?
Kérlek segítsetek!<#help>#help>