Mirror\'s Edge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nothing is True, Everything is Permitted
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Semmi trükközés. Azt a gombot kell használni amivel lefegyverzed az ellenfelet, csak nagyon jól kell idõzíteni. Mikor rohan feléd a nagydarab mókus, egy pillanatra pirosan felvillan az a rúd a kezében, ne akkor kell gombot nyomni. Kicsi gyakorlás és menni fog.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Sikerult elakadnom azon a reszen amikor kimegyek egy lepcson az epulet tetejere es egy oltonyos pasas ledob a tetorol. Utana mikor magamhoz terek, o is leugrik es egy vascsovel jon felem. Namost latom a YouTube-n hogy valahogy vedekezni kene, de egyszeruen nem jovok ra hogy hogyan kene. Mindig az a vegeredmeny hogy ledob a tetorol es game over. Valami kombinacio kene ott nyilvan, de fingom nincs mi. Ja en az XBOX360-as verzioval jatszom.
Ez az a resz, 8:00 utam van:
http://www.youtube.com/watch?v=3h59AxlNx6M&feature=channel
PSN: s3ctorHU
köszi
Lenne egy kérdésem a hallgatósághoz.
Save error problémával találkoztatok-e a játékban?
Mert nekem volt egy...kiléptem a játékból majd ujra megcsináltam azt a részt ahol gond volt, utána mentett a gép simán probléma nélkül.
Lehet játék hiba?
Ha valaki tud válaszolni nagyon megköszönném!
Nekem is kellene a második liftöl a mentés, mert engem sem enged tovább a játék!!
email cím:[email protected]
Elõre is köszi
de már igyis 10 ezer felett van a számlám<#szomoru1>#szomoru1> xboxra 600 megás fájlt kell feltölteni mert konzolon annyit foglal a mentés!
Erre a címre [email protected]
2. ez nem PC, hanem XBOX topik.
akarom mondani konzol:)
Nagyon kérem a tudja hogy kell megoldani ezt a problémát az írjon, mindennap nézni fogom a fórumot hátha ír valaki.nagyon köszönöm elõre is aki csak a liftes pálya utáni mentést tudja megadni azt kérem hogy küldje el erre az e-mail címre:[email protected]
elõre is köszönöm.
10ezer ftért ha valakit érdekel
[email protected]
üdv
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A másik... Ezt állítólag a patch javítja... Namost, tényleg uninstallálni kell a játékot és telepítés után rögtön fel kell tenni a patchet?PLS segítsen valaki!
Elõre is köszönöm!
És amikor rámegyek ,hogy folytatás akkor kezdhetem a közepétõl.
Olyan ,mint egy végtelen ciklus.
Máshol nem találok mentést és nem tudok tovább menni Mirror's Edge - ben.
vagy gamertagon is vannak mentések?
Nekem is ugyan az a problémám, mint CsuCsu1991.
Ha megkérhetnélek nekem is eltudnád küldeni a 2. végén lévõ mentést?
Az e-mail címem: [email protected]
esetleg ugrás után nyomj gugolást hogy behúzd a lábad, de nem mindig segit.
Nem tudok sehogyan sem átugrani oda pedig olyan könnyûnek tûnik :S

itt mindenkinek xboxon van meg vagy ps3-on.
Tsak onnan nemtok screensátot csinálni:)
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
hát ez így eléggé szopacs...