Matchbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjtöm a rendőrségi Matchbox-okat, ezért érdeklődni szeretnék, hogy nincs e meg valamelyik valakinek az alábbi Matchbox-ok közül? Többnek több „felfestése” is van, mind érdekelne. Pl.: 33 Playmouth Sedan-ból van több színű és mintájú is.
Valamint egy linket tennék ki, amin található még sok rendőrségi járgány, ezek közül mind érdekelne.
(https://www.ebay.com/itm/Matchbox-POLICE-PLYMOUTH-Hudson-DODGE-Chevy-FORD-Dodge-Buick-BMW-Subaru/153611889407?hash=item23c3fb6aff:m:mbVohdJEOpHD1YlHgrwil-g)
Segítségeteket előre is köszönöm szépen és Boldog Új Évet Mindenkinek!
59 Dodge
59 Dodge Cornet Police Car
51 Hudson Hornet
On a Mission Dodge Monaco
California Highway Patrol Ford Mustang LX 55P
2048 MBX Rescue 14 Corvette Stingray
MBX 12 Ford Explorer San Diego Police
33 Playmouth Sedan
33 Playmouth Sedan FHG 77
00 Chevy Suburban
BMW M5 Police
BMW M5 Police White
MBX Heroic Rescue (Subaru Impreza WRX Police)
Dodge Monaco Police Car
Swat Truck
Dodge Charger Pursuit
MBX Swat
Chevy Caprice Classic Police Car
BMW R1200 RT Police MotorCycle
BMW R1200 RT P Police MotorCycle
BMW R1200 GS
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Én is elkezdtem fotozni a gyüjteményem ha van kedvetek nézzetek be.
http://russianboy.hupont.hu
Amugy Majorette és SIKU autokat gyüjtök ha van elado képeket várom roluk.Köszi.
Sziasztok.
Grat hozzá<#eljen>#eljen>
Csak az a baj, hogy ezek régiek, mostanában nem veszek, nincs rá kredit<#szomoru1>#szomoru1>
Gratulálok, ráadásul ahogy elnézem 99,5%-ban kopásmentesek.
Gondolom, nemzetközi szinten is jelentõs a gyûjteményed.
Asszemmegyek megkeresni azállamat valahol a pincében lehet, úgyleesett. <#worship>#worship><#worship>#worship>
Nem vagyok egy profi fotós, nem is látszik az összes kocsi rajta, de nagyjából látszanak:
Majd ha egyszer rászánom magam lefotózom õket, illetve ha több idõm lesz akkor egyesével is 😊
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Dakar 5. szakasz
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Ezt a HW-t vettem a héten:

gamertag: kenobita
A régi szép emlékek..
De a történetnek itt nincs vége. Gyûjtöm a VW Bogár modelleket-maketteket, egész szép kollekció van már belõlük. Volt két újabb darab, amiket az íróasztalomra tettem, a régi Hot Wheels mellé, hogy majd keresek neki helyet. Nem voltam otthon, jöttek uncsitesómék a kisgyerekükkel, aki imádja az autókat. Mikor hazaértem azzal fogadtak az itthoniak, hogy "azt a kis régi kopott autót Tamáskának adtuk, mert a többi az jobb állapotban volt"
DDDDDDddddiiiiiiiiing! Igen! A régi Hot Wheels-emnek lába kélt. Most hogy kérjem vissza egy 2 éves gyerektõl? Mindenesetre megpróbálom "becserélni" valamire vele... 😄
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Valaki tud boltot Budapesten ahol lehetõleg elég nagy a választék is?
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
elõrõl
hátulról
A kék belülrõl
80cupe (csak a két elsõ ülés van "kidolgozva")
Ugyan olyan mint a másik sárga csak színben tér el a kettõ.
<#nezze>#nezze>
<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
Ez egy 80 coupe lenne? <#szeret>#szeret> Ha igen akkor mindenféle képen megszeretném venni tõled! 😊
Lehet valamely noname?
Idõközben jártam mamámnál is és visszahoztam 2 onnan is két darabot, közülük az egyik pont egy quattro 😄
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Volt régen...dejóvótmégmikormegvót
Pedig már nagyon ráférne a tehermentesítés, mert az egyik kezd szétjönni