Too Human
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1999 vagyis közel egy évtizede fejlesztették, de hogy pécére jönne szóba sem került ennyi év alatt😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A demóban csak õ van,nem nagy durranás, olyan "Mindenre jó,de semmire sem igazán" kaszt.
jobb stickkel???hûûû
elég bizar,de gondolom bele lehet jönni...remélem😊
btw a videókból az jött le,hogy champion kaszttal indítanék,ha jól emléxem neki van air specialitása az meg videókon olyan dantes/neros fincsiség😊
elég bizar,de gondolom bele lehet jönni...remélem😊
btw a videókból az jött le,hogy champion kaszttal indítanék,ha jól emléxem neki van air specialitása az meg videókon olyan dantes/neros fincsiség😊
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
kombós, két hátsó kar a kézifegyverek, aztán a jobb analoggal tudod a bökõt irányíátani meg támadásokat kivitelezni
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
és miféle amúgy?nem repetitív?
mármint ilyesmire gondolok:XXXX vagy YYYYY
remélem vannak benne kombók, illetve lehet fejleszteni okosságokat
ha ez olyan akkor teszünk majd egy próbát...egy hét múlva😊
mármint ilyesmire gondolok:XXXX vagy YYYYY
remélem vannak benne kombók, illetve lehet fejleszteni okosságokat
ha ez olyan akkor teszünk majd egy próbát...egy hét múlva😊
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
én siettem😊
Rövid?😮
Én másfél órát játszottam vele,dehogy rövid!
Én másfél órát játszottam vele,dehogy rövid!
Miért ne vehetnél?(Nincs goldom,egyébként)
Olyan Diabló feeling kapott el, csak ez szép, és nem az a szokáss felsõ nézet, kicsit közvetlenebb, amugy jópofa... szépen kidolgozott átvezetõk igényesek meg minden, a harc sem rossz bár még szokni kell, a demo meg rövidke volt😊 de jónak igérkezik. Viszont egy kicsit még csiszolhattak volna rajta mert 1-2 helyen érezhetõ a frém esés, pedig semmi olyen extra nincs benne, egyszerûen a fejlesztõk kicsit trehányak voltak, de ha a játék hosszú és tartalmas valamint ilyen látványt vagy szebbet nyujt akkor ez nem is érdekes... Diabló 3nak leáldozozz😊 najó nem, de egy ilyen nézetû és kidolgozott Dibalónak jobban örültem volna.
Miért?
Lépj be a külsõ nézetû, epikus akciójáték, a Too Human világába, melyet az elismert kanadai stúdió, a Silicon Knights fejlesztõi álmodtak meg. A kibernetikus istenség, Baldur szerepében részeseivé válhatsz a szûnni nem akaró küzdelemnek, mely végpusztulással fenyegeti az emberiséget. Az egyedi élményt a tûz- és közelharcokban bõvelkedõ, sodró lendületû cselekmény mellett szerepjáték-elemek és lélegzetelállító vizuális hatások garantálják.
Röviden a játékról: Kurva nagy!😊
Demót tessék kipróbálni!
Demót tessék kipróbálni!
← ElőzőOldal 2 / 2