Csapatnevek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na jó, ez nekem is fájt.
don't give a fuck
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
FORZA INTER!
Szeressük a zacskós tejet
Nyertem!:D
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
CoolerMaster Elite 330, ASUS M2N-E SLI, AMD Athlon64 X2 3800+, 4*512 MB DDRII 667 MHz, nVIDIA GeForce 7950GT 256MB, SAMSUNG 250GB SATAII, SAMSUNG 500 GB SATAII
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Van egy kispályás csapatunk, és név kellene, de senki nem tud értelmes vagy legalább értelmesnek tûnõ ötleteket mondani.
Tetszenének a létezõ csapatok neveibõl alkotott nevek, pl. deportivó nyakonrúglak (ez pont nem tetszik :) )
Hajrá, gondolkodjatok, és ha valaki tud jót mondani, annak elõre is köszi!
CoolerMaster Elite 330, ASUS M2N-E SLI, AMD Athlon64 X2 3800+, 4*512 MB DDRII 667 MHz, nVIDIA GeForce 7950GT 256MB, SAMSUNG 250GB SATAII, SAMSUNG 500 GB SATAII
Én nem találtam hasonló témát, de ha mégis van, akkor bocsi, tudom, hülye, láma, low, stb. vagyok.
Ennek a topicnak a célja az lenne, hogy kispályás csapatoknak segítsünk a csapatnevek kitalálásában, illetve megosszuk egymással jó ötleteinket.
Remélem lesz azért egy-két ember, akit érdekel ez, és aki segít majd másoknak.
Hát ennyi lenne, jó szórakozást mindenkinek!