GTA : ChinaTown Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
P4 3.0 Ghz, Abit is7-v2, stb. Nintendo DS lite (fekete), XBOX 360 arcade, Sony PS1, Atari 2600, Nintendo Nes, stb.
aki játszott anno a gta advance-el az dobhatna egy privit!
köcce
Xbox 4 Life
nem tudom hogy milyen jövõje lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tûnik :D
na meg az még furcsább h konzolra kijött már mennyi, PC-re meg semmi se :(
nem tudom hogy milyen jövõje lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tûnik :D
az nem lehetséges h a rockstar akar erre a piacra betörni ?
játszottam az advanceddel hát kb mintha az eggyel tolnád szal gonodlhatod mennyi munka van benne
van egy logo meg hogy nintendo ds kész semmit több
P4 3.0 Ghz, Abit is7-v2, stb. Nintendo DS lite (fekete), XBOX 360 arcade, Sony PS1, Atari 2600, Nintendo Nes, stb.
kivan ez találva
Jó h már minden másra adtak ki, csak PC-re nem jött ki semmi új.
Vki nem tudja elmagyarázni nekem h mér? Én azt gondoltam, h mivel elég sokan csak PC-n játszanak, tuti nem lenne csõd egy pécé-verzsön. Hol tévedtem?
egészségetekre.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Meg a vegen tenyleg dobnak egy verziot WII-re is, meg egy ujat GBA-ra. Mindenki orulhet, csak a PC-sek nem.