GTA : ChinaTown Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hocza
Király, mostmár eredetiben DS-en tolhatom majd, mostmár nem kellesz a haveromnál a mûködõ ds emuért könyörögni

P4 3.0 Ghz, Abit is7-v2, stb. Nintendo DS lite (fekete), XBOX 360 arcade, Sony PS1, Atari 2600, Nintendo Nes, stb.

DöflingR
Jóak:D Kicsit rajzfilm szerû a grafika:D

errõl nekem is õ ugrott be elsõre :D
DöflingR
Hát elég érdekesek:D Ám, ez úgy néz ki mint will smith sárgában:D

HI!!
aki játszott anno a gta advance-el az dobhatna egy privit!
köcce
DöflingR
Hát az az igazság,hogy nemtudom:D Állítólag egy lekicsinyített Liberty City lesz..

ps2slim
Én most biztos nem veszek ds-t ami egy .......Inkább adják ki X360-ra vagy pc-re biztos jó game lesz. De most akkor itt csak a kínai negyedben lehet majd menni?

Xbox 4 Life

DöflingR
Valaki valami új hírt hallott?

DöflingR
Hát valamennyit keresnének rajta, de inkább veszteséges lenne a sok warez release miatt :s

utgyuru
ez igaz, de sztem ha PC-re kiadnák, akkor is nyereséges lenne, max nem akkora lenne a haszon mint a konzol piacon, de biztos h nem lenne veszteséges. vagy tévedek? :D

nem tudom hogy milyen jövõje lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tûnik :D

DöflingR
Nézd, konzolra nem olyan könnyü varezolni mint pc-re. Sokkal jobban megéri a rockstarnak :)

utgyuru
mit mondjak, nekem is... :D
na meg az még furcsább h konzolra kijött már mennyi, PC-re meg semmi se :(

nem tudom hogy milyen jövõje lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tûnik :D

DöflingR
Nem vagyok ellenes mert anno játszottam sokat nintendoval:D De, nekem ez a nintendo - gta dolog kicsit furcsa:D

utgyuru
ahogy a kommentjeidet olvasom, te naon a nintendo ellen vagy :D
az nem lehetséges h a rockstar akar erre a piacra betörni ?

DöflingR
Végülis ja, de szerintem a nintendo akarja nagyon ezt a játékot és nem a rockstar erõlteti, bár kitudja :D

hát ott lehet áttörés lesz,én se értem mit szarakodnak ilyenekkel, vagy ha már anynira akkor inkább pspre csinálják ezt vagy a SAS-t
DöflingR
De azt állítják,hogy áttörés lesz a DS játékokban:D

egy ilyen játékot tuti nem nehéz összedobni....
játszottam az advanceddel hát kb mintha az eggyel tolnád szal gonodlhatod mennyi munka van benne
utgyuru
és sztorija mi lesz?

DöflingR
Mirõl video? Sztem még nem is kezdtek bele nagyon:D

attól még lehetett volna legalább egy videó
DöflingR
Sztem azért mert a nintendo jelentette be és nem a Rockstar :D

de ez is milyen már bejelentik az e3 mon de hogy mi is lesz pontosan vagy valami...semmi
van egy logo meg hogy nintendo ds kész semmit több
utgyuru
de legalább 3D-s lesz, vagy back to basics felülnézet?

DöflingR
Jó,de ez kicsit másabb lesz mint a IV. Amúgy van mûködõ DS emu?

hocza
Király, elõ a DS emulátor, és már tolhatjuk is a GTA legújabb részét. A IV-t már úgyis unom. (Egy éven két GTA!?)

P4 3.0 Ghz, Abit is7-v2, stb. Nintendo DS lite (fekete), XBOX 360 arcade, Sony PS1, Atari 2600, Nintendo Nes, stb.

DöflingR
Jaja.. Mostani konzolokra nem warezolnak olyan sokat. ps3 nincs feltörve, és nem olyan sok embernek van flashelt xbox-a, így a többség eredetibe veszi meg a játékot. Pécén az az igazság,hogy az emberek 90%-a warezol, így nem éri meg kiadni annyira a cégeknek..

Prince of Máté
Úgyis letöltenéd nem? akkor miért csináljanak?

tigeroo
mert az iparnak az az érdeke hogy legyen a csúcspécéd melett minimum egy next-gen konzol is...
kivan ez találva
utgyuru
bár már nem játszok gépen, azért egy új GTA-t kipróbáltam vna, fõleg ha jönne ki vmi PC-re is ...
Jó h már minden másra adtak ki, csak PC-re nem jött ki semmi új.
Vki nem tudja elmagyarázni nekem h mér? Én azt gondoltam, h mivel elég sokan csak PC-n játszanak, tuti nem lenne csõd egy pécé-verzsön. Hol tévedtem?

Frank99
ti erre veritek a répát?
egészségetekre.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Risu Führer
szerintem meg kurva jó kis kézikonzol

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Risu Führer
melyik kivételével?

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Legend Killer
....fákk ds....

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
mik vannak :D, de azért kíváncsi vok rá.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

eddig is ott volt a fejlécben
totyak
Azert ez nagyon jo, hogy mindenfele konzolra jonnek a GTA-k, csak PC-re luxus nekik fejleszteni.

Meg a vegen tenyleg dobnak egy verziot WII-re is, meg egy ujat GBA-ra. Mindenki orulhet, csak a PC-sek nem.

FZoleee
greg benz
Egyetértek<#kuss>

greg benz
LoL,DS-re gta?<#nevetes2> na erre kiváncsi leszek<#hehe>

tigeroo
volt ilyen gyurmás videó amiben mario + luigi elmentek liberty city-be :D és ott GTA-ztak :D
FZoleee
Nintendo DS <#idiota>
greg benz
Vagy ez most milyen platformra lesz?

greg benz
Ilyen hamar?<#wow2>(gta4 megjelenéséhez mérten)

Prince of Máté
Már van hozzá borító terv is:

TrIp
remélem felülnézetes lesz... egy két kivétellel a 3D-s játékok ds-en nagyon gyengék

Prince of Máté