Klánháború
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az eleje mindig kurvajo,elvezem egyelore :)
Kizárásod oka: 1 nap kitiltás sértõ megjegyzésért: "Szociális képességeit figyelembe véve nem tartom alkalmasnak a feladatok nagyrészére." tanuld meg hogy nem mondhatsz akármit büntetlenül....
Még ha azt írtam volna, hogy egy hülye segg, akkor meg is érteném :D
de ha az van, akkor egyszerre 5 épület megy az építési listába,
a tömeges kiképzéssel egyszerre minden falunak lehet képzési utasítást adni, nyersi meg legyen mindig sok, s így elõre egy hétre ki van adva a képzési utasítás. S így már 300 fali irányítása sem gond. igaz aláírom, hogy ennyi falunál, prémium nélkül meg játszhatatlan.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Februar/marcius ota 40falu,1.6m pont.
Eleg volt,ennek a gamenek sosincs vege.
Én abbahagytam ezt a játékot, mert annyira egy unfair, szemét, hogy inkább nem idegeltem magam rajta..
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Köszi a válaszokat!
Ha a 4-es vilagon kezdesz akkor nem kell aggodnod amiatt hogy lemaradsz barmirol.Mivel eleg regen indult mindegyik vilag,a magas pontszamu klanokkal es jatekosokkal felvenni a versenyt ugysem lehet(es nem is erdemes ennyi idot beleolni).A 4-es az 1x-es sebessegu,vagyis leglassabb vilag.Kb napi 1orara saccolom amit eltoltesz majd vele.Ha sok falvad lesz akkor ez az ido valamennyivel kitolodik majd,de nem jelentosen.
Hol vagyok az elsõ helytõl...
1: Johng9
pontok: 709,270
falvak: 72
Eddig ez a gyerek vezet :)
Az a baj ezzel a jatekkal hogy sosincs vege.
V4-en elértem a maxot, 7 falut. El akartam jutni 10ig, de nem sikerült.
Szerencse (a támadó szempontjából)
25.0%
Morál: 100%
Támadó: Actrosfan
Falu: Bull (225|116) K12
Mennyiség: 0 0 0 0 174 0 0 0 0 0 0 0
Veszteség: 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Védekezõ: ismeretlen
Falu: Barbár falu (343|203) K23
Mennyiség: 3806 5821 692 2811 0 115 0 0 0 0 0 0
Veszteség: 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Kémkedés
Felderített nyersanyagok: 399.156 399.156 399.156
Épületek: Fõhadiszállás (Szint 21)
Barakk (Szint 25)
Istálló (Szint 11)
Akadémia (Szint 1)
Kovácsmûhely (Szint 20)
Gyülekezõhely (Szint 1)
Szobor (Szint 1)
Piac (Szint 20)
Fatelep (Szint 30)
Agyagbánya (Szint 30)
Vasbánya (Szint 30)
Tanya (Szint 30)
Raktár (Szint 30)
Rejtekhely (Szint 7)
Fal (Szint 18)
--------------------------------------------------------------------------------
Jelentés kihirdetése
Továbbítás Törlés << >>
Csak nem birok elfoglalni a falujait, mert nincsen fõnemesem.
Szövegértés ;)