Klánháború

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a világ 7en a =MH= klán az elõzõ 6 világnak a legjobb játékosait tömörítõ gyûjtõ klán, aktív játékosok - ami online stratégiai játékban a legfontosabb - de azok közül is a legaktívabbak, évek óta min. skype online nonstop. Elõre mindent megszervezve nem is kis munkával, "=" kezdetettel és mese figura nevekkel regisztráltak be. Sok sikert, de már idõben is túlzó lehet az elõnyük, ahogy látom vesznek fel olyat is aki nem volt benne az "elõzetes kommunikációban"

dartonita
Na vilag7esen megint elkezdtem,egy eddig normalis klanba kerulve.
Az eleje mindig kurvajo,elvezem egyelore :)

kastil
Üdv! :D

Kizárásod oka: 1 nap kitiltás sértõ megjegyzésért: "Szociális képességeit figyelembe véve nem tartom alkalmasnak a feladatok nagyrészére." tanuld meg hogy nem mondhatsz akármit büntetlenül....

Még ha azt írtam volna, hogy egy hülye segg, akkor meg is érteném :D

tény prémium nélkül nem játszható
de ha az van, akkor egyszerre 5 épület megy az építési listába,
a tömeges kiképzéssel egyszerre minden falunak lehet képzési utasítást adni, nyersi meg legyen mindig sok, s így elõre egy hétre ki van adva a képzési utasítás. S így már 300 fali irányítása sem gond. igaz aláírom, hogy ennyi falunál, prémium nélkül meg játszhatatlan.

rroolli
Jah és suli mellett esélytelen, ha középiskolás vagy akkor találni kell délelõttökre helyettest, ami nem könnyû, különben levadásznak. Ha egyetemista vagy akkor meg rohangálni kell állandóan gépterembe, meg tanulni se tudsz normálisan. De egyébként ez se elég, ha teljes biztonságot akarsz akkor éjjel is fent kell lenned, mert sûrûn idõzítenek támadást reggel 8-ra. Van aki ezt olykor meg is teszi -.-

rroolli
Szerintem ez egy undorító játék. Az elején még nagyon tetszett, bõven elég volt naponta párszor belépni 5 percekre, foglalgattuk a falukat, stb. Aztán lesz 20, 30, 40, 60 falu.... Még prémiummal is görnyedhetsz elõtte egy órát mire mindent átnézel. Egyre kockábbnak kell lenni ha életben akarsz maradni. Ha nem kérsz helyettest és elmész bulizni a haverokkal, mire kijózanodsz lezúzzák a seregedet és elviszik 10 faludat. Milyen játék az ilyen? Félek belegondolni, hogy hogy nézhetnek ki a toplistás klánvezérek, akik még helyettesítenek egy csomó embert meg szervezik a támadásokat.

Vass Gábor
Megint kinyírtak, amikor vissza akartam térni.

Vass Gábor
Ezek szerint nem.

Játszik rajtam kívül még valaki V6-on?

Vass Gábor
Az tök jó.

zeli
Az a lényeg...:)

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Én viszont most kezdtem el a V6-on és nagyon élvezem! :)

Vass Gábor
Most én is ráhagytam mivel suli van.

dartonita
Na en is befejeztem.
Februar/marcius ota 40falu,1.6m pont.
Eleg volt,ennek a gamenek sosincs vege.

V4en van 3 falu sok pont erõs katonaság!!!

van egy eladó klánháborúm!!akit érdekel írjon a kövi címre:[email protected]

Vass Gábor
Én csak 3-4-en játszom.

zsebrocky
játszik itt valaki v6-on?

Vass Gábor
Ja értem én is helyettesítek.

zeli
Hát ja....
Én abbahagytam ezt a játékot, mert annyira egy unfair, szemét, hogy inkább nem idegeltem magam rajta..

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Vass Gábor
Na itt meg meghaltunk.

Vass Gábor
Mi újság?

Vass Gábor
Most megint kinyírtak pedig volt 3 falum.

Nekem annyi bõven elég. Belevágok egybe.
Köszi a válaszokat!

zeli
Nem kell egész nap gép elõtt ülni, de ha rendesen akarsz haladni, és nem akarsz lemaradni, ami erõsen ajánlott, akkor napi 3-4-szer érdemes felmenni. Kezdetben csak az építéseket, hadseregfejlesztést kell csinálni, de ha beindul a falufoglalás, akkor többször érdemes felmenni, mert így könnyebben kivédhetõek a támadások.

dartonita
Udv!
Ha a 4-es vilagon kezdesz akkor nem kell aggodnod amiatt hogy lemaradsz barmirol.Mivel eleg regen indult mindegyik vilag,a magas pontszamu klanokkal es jatekosokkal felvenni a versenyt ugysem lehet(es nem is erdemes ennyi idot beleolni).A 4-es az 1x-es sebessegu,vagyis leglassabb vilag.Kb napi 1orara saccolom amit eltoltesz majd vele.Ha sok falvad lesz akkor ez az ido valamennyivel kitolodik majd,de nem jelentosen.

Elkezdett érdekelni ez a játék és csak 1 kérdésem lenne. Mennyire idõigényes? Nem tudok egész nap a gép elõtt ülni (sajnos)

Vass Gábor
Akkor foglald el az egész falut.

dartonita
Hat kezd nagyon idoigenyes lenni,most mar 9falum van es haboruban allunk.Az a baj hogy itt nincs olyan hogy 2-3napig nem lepek be,szal...jo lenne latni a veget :)

zeli
Úgy értem, hogy a saját maximumomat. :)
Hol vagyok az elsõ helytõl...

dartonita
Maxot?

1: Johng9
pontok: 709,270
falvak: 72

Eddig ez a gyerek vezet :)

Az a baj ezzel a jatekkal hogy sosincs vege.

zeli
Én most fejeztem be!
V4-en elértem a maxot, 7 falut. El akartam jutni 10ig, de nem sikerült.

Vass Gábor
Hát ja, én is azért szeretem, mert nem kell ott ülni elötte, csak az elején.<#nyes>

dartonita
Ja enis csak v4-en jatszom,eleg is.Jo lassu legalabb nem kell naponta tobb orat figyelni :)

Vass Gábor
a világ 4-ben foglalok egy várost, igaz saját klánomból, mert inaktív lett., még serege sincsen.

Vass Gábor
Elfoglalták megint a városomat a fene vigye el.

Ricsi234
Jaja!!

dartonita
Ez jo korrekt kis vedelem.

Ricsi234
Ezt foglalom!!

Ricsi234
A védekezõ fél nyert
Szerencse (a támadó szempontjából)

25.0%
Morál: 100%

Támadó: Actrosfan
Falu: Bull (225|116) K12

Mennyiség: 0 0 0 0 174 0 0 0 0 0 0 0
Veszteség: 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

Védekezõ: ismeretlen
Falu: Barbár falu (343|203) K23

Mennyiség: 3806 5821 692 2811 0 115 0 0 0 0 0 0
Veszteség: 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

Kémkedés
Felderített nyersanyagok: 399.156 399.156 399.156
Épületek: Fõhadiszállás (Szint 21)
Barakk (Szint 25)
Istálló (Szint 11)
Akadémia (Szint 1)
Kovácsmûhely (Szint 20)
Gyülekezõhely (Szint 1)
Szobor (Szint 1)
Piac (Szint 20)
Fatelep (Szint 30)
Agyagbánya (Szint 30)
Vasbánya (Szint 30)
Tanya (Szint 30)
Raktár (Szint 30)
Rejtekhely (Szint 7)
Fal (Szint 18)

--------------------------------------------------------------------------------
Jelentés kihirdetése
Továbbítás Törlés << >>

Vass Gábor
Most újrakezdtem, de most egy Levi289-et lenyomtam.
Csak nem birok elfoglalni a falujait, mert nincsen fõnemesem.

Vass Gábor
már megint elfoglalják a falumat a fene egye már meg.

Vass Gábor
Olyan szerintem nincsen.

circa
Nem tud valaki egy progit, amivel el lehet helyezni játékosokat egy térképen X, Y koordináta alapján, hogy legyen róla fogalmunk, hogy ki hol helyezkedik el a másikhoz képest?

Vass Gábor
Hát ja elvileg, még nem láttam hogy valami lett volna vele, eddig.

zeli
Nekem se jött be a V4 párszor...

zeli
És ezt szerinted be tudják hajszálpontosan tartani ? Ilyenkor egész nap lehet ilyenekre számítani... :)

Vass Gábor
Hát de már 17 óra elmúlt.

zeli
"Szerdán 11 és 17 óra közt a szervereink kb. fél órára leállhatnak szerverköltözés miatt. Ezután a hajnali bejelentkezési problémák várhatóan végleg megoldódnak!"
Szövegértés ;)

Vass Gábor
A világ 3.-al mitörtént????