Klánháború

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vass Gábor

zeli
Feltöltöd valahova, aztán kép beszúrása...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Vass Gábor
hogy kell ide képet beszúrni mert nem lett jó.

Vass Gábor

Remélem jó

szabii98
Ilyen a te falud?
Ki milyen világon van?
én:
1.világ 78.kontinens REDFOX KLÁN<#nyes>

I met God. She's black

zeli
Lessz több is, nyugi..
Gondolom úgy, mint Traviannál...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Vass Gábor
Tényleg, az nagyon király, nem is tudtam hogy van még negyedik is.<#nyes><#kacsint>

zeli
Ahogy látom a Világ 4 Január 9.-én fog indulni. Akit érdekel esetleg. :)

Vass Gábor
Én a világ 3.-ban vagyok a K46-on.
654:433.-on.

zeli
Én K74-en és K84-en vagyok. Már egész jól haladok, van 4 falum, abból kettõ maxon. :)

tibi842
sziasztok.
van valaki a k26-on???

Vass Gábor
Már meg is van az a fránya nehéz lovas is, végre.

Vass Gábor
Most végre tudok majd támadni, most kezdtem el építeni a kovácsmûhely utolsó szintjét, hála a jónak.

eh, azt gondoltam olyan, mint traviban... köszi az infót.

mindegy mennyivel kémkedsz, azt észre fogja venni, kap róla jelentést, meg az út közben is látja hogy támadás érkezik felé. Azt nem tudja mik vannak a csapatban.
Én a k56on vagyok v2ben. Ugynaezzel a névvel.
mennyi kémmel kell kémlelni, h a védõ ne vegye észre a kémlelést?(persze ha van kémje a falujában)

BártfaiB
Én mostanában mással játszom: www.secondorb.com
Ha esetleg valakit érdekel, tudom nektek is ajánlani.
Itt is várost kell építeni, de bárhova bármit építhetsz, és megnézheted mások városát is. Plusz egy csomó extra, ami a klánháborúban a travianban, a honfoglalóban, a simcityben, a secondlifeban, meg a hasonló játékokban van.

www.bbs.hu

zeli
de, csak a topig halt meg :D
Amúgy mostanába elég sokat játszok vele :o tökjóa.
Melyik kontinensen vagytok? Nincs valaki K74-rõl?

Senki se játszik már vagy mi?:d
jaj de szép, még a Felvidékrõl is reggeltek. Aki tudja üssön be hozzá a nevembe is.

Játékos: FUCK OF MAGYAR
Célállomás: SLOVAKIA Reich.dead HUNGARIA (472|481) K44

Nem lehet 2 klánban.Csak 1ben.

Ha valaki bent van egy klánban. és azt az embert meghívom a sajátomba, akkor mi történik? Kipróbáltam, mármint van egy klánom, és rámentem egy olyan emberre aki egy másik klánban van. meghívtam, és a rendszer nem írta hogy nem lehet meghívni.utána visszavontam a meghívást, mert ugye csak kiváncsi voltam mi történik. Tehát? akkor egy ember két klánban is lehet egyszerre?
http://www.klanhaboru.hu/rules.php?rule=2 itt az egyes és kettes pont, szal nem lehet azt, hogy neked két falud legyen.
nekem az lenne a kérdésem hogyha 1 IP cimröl több játékos is játszik akkor bannolják öket?mert 1-2 játéknál ugy hallottam igy van,és nem akarom banoltani magam de jo lenne két külön falu.elöre is köszi a segitséget.

zeli
Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen játék leköt, de azért fel szoktam nézni, fejlesztgetni :)

bereggeltem én is, próba szerencse

én is játszottam travianon de abbahagytam, ott is kezdõ voltam, és ez jobban tetszik. Gyorsabb a fejlõdés
Hát én remélem ennek nem lesz vége,mert nagyon jó játék.Mármint ugy értem hogy pl ujra indulna egy szerver mint a travianon,hogy jönnek a natarok.Olyan szar voltt ott ujrakezdeni.

Visca el Barca! Visca Catalunya!

nem rossz játék, bár nem tudom hol lesz ennek a vége vagy ilyesmi:D
Nekem a kardforgatóból meg íjászból van a legtöbb mert azok nagyon jól védekeznek, a lándzsás arra jó hogy sokat fosztogassak, a bárdosból nincs valami sok, mert nem tud védekezni, és támadni úgyse szoktam
Nah ezt nem tudtam.Nekem még nem kellett védekeznem ,mert viszonylag erõs a gyalogságom,a lovas katonáimat kell képeznem mostmár.Akkor mondom egy gyenge falunak,hogy támadjon meg:D

hogyha a lovag védekezik, mert jön a támadó akkor 8%ot is ugorhat
Szerintem nem.De a súgóba szerintem a válasz le van írva.

Egyépként írja, hogy saját címert is lehet szerezni, de prémium fiókot kell hozzá szerezni. Azt nem lehet valahogy INGYEN kapni (saját címert)?
Aha értem kössz!
Igen itt a támadás egynlõ a fosztással.A lovga szerezhet fegyvert csak.Minden nap 3%-al nõ valamilyen érték,és ha 100%-ra felment talál egy fegyvert.

Fegyvereket, hogy lehet szerezni?
Egyépként itt a támadás = a fosztogatással?
Vagy itt, hogy lehet fosztogatni?
De azokon kívül:D
Ikariam :P

zeli
pl.: Travian...

Tudnátok nekem mondani pár ilyen klánháborúhoz hasonló játékot?
Ha eléred az 500 pontot akkor 7 napig ingyenesen igényelhetsz.De igen pénzbe kerül.

zeli
Igen.
Miért, szerinted mibe?

A prémium pont (amivel egyszerre több épületet is tudsz építeni) azt írja, hogy "megvásárlása" az igazi pénzbe kerül? Vagy mibe?
Falut csak fõnemessel tudsz elfoglalni,akit az akadémiában elég sok nyersiért lehet kifejleszteni:D.Ha nincs fõnemesed,akkor a támadásra menj és akkor nyersit tudsz hozni a falvadnak.

zeli
Hm, azon gondolkozom, hogy csapatküldésnél mi a különbség a támadás, és az erõsítés között?
Ha egy bónuszfalut szeretnék elfoglalni, akkor melyiket válasszam?

zeli
jah. Hát, én még nem vagyok ezen a szinten :D

De ha rákattoltok a képre,kicsit tisztábban lehet látni.