SMC Router

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Ja az SMC router meg egy kalap xar.
Linksys, Dlink ha már nem telik normális routerre.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Oké persze szívesen segítek, hiszen hosszú évek óta ezzel foglalkozok.
Telefonszámom is megadom, hogy péntek este nehogy unatkozzak... ^^

Bmeg, amit ide leírtál, -és eszerint nem tudod megoldani- az egy olyan feladat sorozat amihez, nem árt egy IT-s. Ezt pénzért szokták megcsinálni.
Amúgy nem 1 teleházba csináltam már ennél sokkal kacifántosabbat is, de pont az összes ilyen volt... mind ingyen akarta. Nem szeretlek benneteket csúnya lejmoló banda <#ejnye1>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

[HUN]FaTaL
Cisco persze 20x annyit fizetni ugyanazért😄

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Nekem csak pozitív tapasztalataim vannak SMC routerekkel, itthon is az van, apámnak is meg a cégnél is és soha semmi probléma nem volt velük. Gigabyte az egy fos, barátnõmnek az van:/

http://goo.gl/gd6Zi5

Nekem Belkin van, azzal sincs bajom ^^

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

tommyg
hogy fagy le egy router?? nekem is smc van és nem volt még vele gond 3 év alatt

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

HápHáp
*router

bon
Az SMC routerekrõl csak negatív tapasztalataim vannak, mert mindig lefagy. Inkább Linksys vagy Cisco ajánlott.
A gépek összehozása egyszerû, a router dhcp-n kersztül bármennyi gépnek adja a netet, csak bedugod a gépekbe a kábelt és a hálókártyánál automatikusra állítod a ip-t dns-t meg a társait.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

kulabácsi
dettó, nekem is mindig lefagy, 2 gép van rajta állandóan, a 3. csak néha, nem ajánlom senkinek h ilyet vegyen 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

gordon 24
Nekem is smc rooterem van!! És nem akarok beszélni róla😄DD

Az hogy lefagy teljesen természetes😄 nekem 3 gép van rajta és ezeket sem birja.. Nem csodálkoznék ha nem birna 8-al...

Ez egy kalap szar kb... Vegyél normálisat..

Én is jó nagy baromságot csináltam ezzel.. Türelmetlen voltam (Vasárnap kellett!) Az electro world meg ilyet árult.. Szopás.

Downhill!!

Ha nem állítasz semmit az SMC routeren, akkor tud úgy mûködni mint egy egyszerû elosztó. Én így üzemeltetek itthon wi-fi-t.

Amúgy utálom az SMC routert, mert barátnõmnek is ilyen van és sosem sikerült beállítanom rajta az õ internetjét 😞

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Petka
Te vagy a rendszergazda, neked tudnod kéne.<#fejvakaras>

LaszloLedzenyi
keress meg egy rendszergarázdát pár ezer forintért megcsinálja

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

edios

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Sziasztok! Egy komoly segítséget kérnék, akár itt a fórumon keresztül, vagy akár msn-en is!
A feladat pedig a következõ lenne. Segíteni kéne egy SMC VBR7004 beállításában, ami persze kapcsolódik egy Switch-el is. Tehát ezt a kettõt kéne összehangolni plusszba még 8 géppel.
Röviden annyi a Switch-rõl: 8 PORT-os, REPOTEC RP-1708 K típusú, 10/100-as.
A Router pedig adott: SMC VBR7004.
Tehát ez egy e-Magyarország Pont helyiség és be van tuszkolva ide 7 gép, ami közül az egyik persze a Server. A 8.-ik gép pedig egy másik épületben van.
Hogy lehet ezeket összhangba hozni, mindenféle beállítással együtt?
Jah és néha van olyan, hogy: lefagy az egész internet (szerintem a Router miatt) és olyankor újra kell indítani (220V-ból kihúz, majd visszadug és mükszik tovább egy ideig).
Még valami: van egy fénymásoló is még, amit szintén a SERVEREN, meg a routeren keresztül valahogy bekéne normálisan konfigurálni, hogy lássa minden gép.
Segítsetek légyszives!
ui.: msn-en is elérhetõ vagyok, ha lényeges.

Rusher

← ElőzőOldal 2 / 2