Benzinlopás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg meglátom amikor lopja esetleg valaki (szerencsére még nem volt ilyen). Össze-vissza verem, ráöntöm amit kiszívott és begyújtom 😄
Hajrá Magyarország!
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Igaz, csak játszóautó.
És igen, én szeretném megvenni.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
De akinek a kocsija többet ér magának bármi másnál, vagy csak egyszerûen nem telik rá, hogy kicserélje, akkor arra fog költeni.
<#papakacsint>#papakacsint>
Jó, jó már leesett nekem is. Benzingõz, szikra, aztán robb. De hátha...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Az uncsitesómnak egy kibaszottjó tûzpiros Ladája volt, és nemvolt rjta szervó, mégis kurvajól lehetett kormányozni😄
Szegénynek nem a benzinét szívták le, hanem másnap reggelre eltûntek a vadiúj felnik...<#szomoru1>#szomoru1>
PSP user n\' soon ps3 user too :)
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Biztos valami össze volt rajta gányolva😊 Viszont zsír újj Passatot már láttam kiégve, majdnem a ház is leégett mert a pincébe volt a garázs ahol elektronikai hiba miatt kiégett az egész autó... 😄
Szerintem teljesen jó választás egy Lada. Nemrég vettem egy 07-est, meg vagyok vele elégedve... olcsó, alkatrész fillérekér van hozzá (nem mintha kéne mert edig össz vissz egy fûtéscsap és ajtókárpit tartó patent kellett hozzá kb 1500ftot költöttem rá😊 kényelmes, halk, ereje elég a normális közlekedéshez, nem eszik sokat (országút: 6-6,5 város:8-8,5 vegyesbe eljárok 7,5-8 között)
Igaz az enyém full gyári 51e km, sehol egy rozsdapötty 😊
Na de h témával kapcsolatban is monjak valamit ime:
Pár tanksapkát én sem találtam meg reggel de a teszkóba 100ftér van mûanyag gagyi szar. Benzint még nem vitték el a mocskok😊 Ja a tankajtózárat is kiiktattam ne karcolják már össze a festést a feszegetéssel😊
A 01-esem sportkormánnyal 175-ös gumikkal nem könnyû tekerni, ha átülök a 07-be amibe széria kormány van, 175-ös gumi és gyári(!!) 18 éves gömbcsuklók azt meg szó szerint 1 újjal el lehet tekerni. Persze nem egyhelyben. De ha gurul az autó simán. Visszaülve a 01-be meg lehet szakadni... de 2 nap alatt azt is megszokja az amber és fel sem tûnik h nehéz 😊
gratula hozzá<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Mondok egy példát: szomszédék megkímélt állapotú 2107-es ladájukkal megjöttek vhonann, leálltak a járdán, és hogy menjen a motorhûtõ venti, bekapcsolva hagyták. Namost 5 perc után elkezdett füstölni (az azbeszt!! szigetelõréteg), 10 perc múlva pedig az egész motor lángokban állt. Annak a javíttatása nagyjából 2x annyiba került mint amennyit az a "kocsi" ért. A Ferraris hasonlathoz már nem is tudok mit hozzáfûzni.
ui. látom megnyitott topicok között "lada tuning"-ot, szal jó embernek magyarázok én is.. <#buck>#buck>
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!