Nyomtató egy digitális fényképezőgépben?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Húú de faxa.... 8000-ret rendelj nekem, aztán majd meséld el szépen, hogy amazonról, hogy rendelsz. <#ravasz1>
Az amazon olyan számunkra, mintha nem is lenne.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Möci
Technikailag biztos bravúros megoldás..., de az is lehet, hogy semmi különös. Mindenesetre el nem tudom képzelni, hogy mely vásárlórétegnek szánják ezeket a képparányokat. (Gondolom az átlagos, családdal kirándulóknak, vagy a sasszemû nagyiknak és papiknak.)<#falbav><#wow3>

Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!!!

10 lapos csomag az amazonon £3.99 kb.1200ft, 30 lap £7.99

HP+

10-es csomag papír 3³? Az szép.
igazolványkép...

A mennyből az összes érdekes ember hiányzik

OliApa
Nem drága. Na de majd a papír...
néztem egy videót errõl a cuccról, és csöppet értetlenkedem: van értelme ilyen picinyke képet kinyomtatni?

Gerygrey
A készülék ára Kalmbach közlése szerint várhatóan 149 és 199 angol font között (45 - 60 ezer forint) fog mozogni.

Ez azért nem hangzik olyan rosszul. De jó polaroid-hagyományok szerint valószínûleg egy csomag papír kerül majd 5000 Ft-ba, a cég pedig megint jól csõdbemegy emiatt, ahogy érdemli 😊
Tinman
Hûûû azannya'... ez azért tiszteletréméltó kütyü.
Persze nem egy olcsó mulatság, de van/lesz és ez nem semmi. <#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.