Különböző domain egy tárhelyre

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lehet, hogy a legegyszerûbb, ha mindegyik domaint egy helyre irányítod, titkosítottan, így a látogatók nem látják, hogy át van irányítva, ezt csak te tudod
üdv
valaki részletesen eltudja mondani hogy extra.hu -s oldalt hogy tudok átrakni www.co.cc -re egyszerûen már nem tudom hol keresemm mert az extra.hu-s leírást nem nagyon értem
Taranov
Nem hiszem, mert akkor probléma lenne minden tárhelyszolgáltatónál, ahol akár többszáz tárhely van egy IP-n.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

MerlinW
A keresõk nem IP-t vagy domaint néznek, hanem az azokon levõ web tartalmakat.
Egy IP-re akárhány domain mutathat, akár ugyanoda, akár mind más, a szerveren szereplõ könyvtárra (virtualhost-okkal pl.)

IP-Domain1-vhost-dir
.|\....................\vhost-dir
.\..\Domain2-vhost-dir
..\....................\vhost-dir
....\Domain3-vhost-dir
.......................\vhost-dir

[merlinw.org]

akyyy
ez ni

sztem topiknyitó elfelewjtette a topikját

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
<#oooo>nekemis

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

valami hasonló tényleg volt pár hónapja
*ugyan az lesz egy tárhely esetében
kcisit összekuszálodott 😄 sorry 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

viszont a keresõk az ip-t figyelhetik nem? és az uyge ugyan az elsszegy tárhely esetében a domain hiába más

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Pigo
Csak nekem van dejavu érzésem, és tényleg volt ilyen topic, vagy hiba van a mátrixban?<#zavart2><#idiota><#conf>

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

Palinko
beléptetõk nem jók seo szempontból sztem.
zsolesz92
De ha csináls egy index lapot amire teszel 3 buttont:

Szex Pia Drog

már kész is a 3 oldal és szvsz ugyanugy megtalálják a keresõk...

nem fog hátrányosabb helyzetbe kerülni, csak mindegyiket be kell regelni

/topig

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Taranov
Nem, mert ez technikailag ugyanúgy néz ki, mintha külön "tárhelyre" kerülnének, annyi különbséggel, hogy neked csak egy FTP accod lesz. (Az FTP accountok száma viszont a keresõk szempontjából lényegtelen.)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Sziasztok!
Szeretnék több oldalt, de egy tárhelyre.
A következõképpen gondoltam (mondjuk legyen 3 honlap):
A tárhely fõkönyvtárába három különbözõ mappa létrehozása mindegyik honlapnak.
A mappákba feltöltöm a különbözõ honlapokat.
A három különbözõ domain nevet, mindegyiket ráirányítom a hozzá tartozó mappára.

A honlapok egy MYSQL adatbázist használnak.

Kérdésem:
Amennyiben így oldom meg, az oldalam nem fog hátrányosabb helyzetbe kerülni a keresõkben, mintha külön tárhelyen lenne mindhárom honlap?