DivX lejátszása PS2-n HELP! (lezárva)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pheel
PoisonChihuahua
Egy újabb értelmes topik....
Csabesz6
Szevasz
töltsd le ezt, én is ezt használom.Csak legyen kichippelve a ps2d, annyi a kitétel.
http://thepiratebay.org/torrent/3634765/PS2_Utility_Disc_by_LAC

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

vegyél yamadát....

fotográfik kolomp edisön :D

Ilyen kiegészítések vannak hozzá, hogy kezeljen omg, mkv fájlokat? Vagy esetleg ass feliratot?

úgyértettem h amik alatta vannak azokat nemkell letölteni ugye?^^
ezeket:SMS source code for version 2.1 (Rev.2) as WebSVN is available HERE

SMS history as 'README' file is available HERE

PS2SDK for SMS as 31MB .rar archive is available HERE

akyyy
le van irva😄

sms.lng_HU-t ( vgy azt, amelilyen nyelvát akarsz), átnevezed erre: SMS.lng

ezt másold a memoriakártya sms könyvtárába

ted bele a kártyát a slot1-be

és valahogy inditsd el, nem tudom pontosan, nem vagyok konzolos, leirás alapján irtam igaz, angol, de könnyen követhetõ, hajreá!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

RIZLA
elég, ha csak gondolsz rá, már akkor is menni fog ..............<#idiota>

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Oké köszi.most kaptam 1 mappát amibe ienek vannak:SMS.lng_BG
ezeket kel csak kiírnom cd-re és már megy is?

gabber_saviola
"How to localize SMS:"

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Köszi de itt: http://home.casema.nl/eugene_plotnikov/ melyiket kell letöltenem? az összeset?és utánna mi a teendõ?

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Hellosztok! PS2-n szeretnék lejátszani DivX filmeket de nemtalálok hozzá programot.Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném!