Faxmodemes netmegosztás (lezárva)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pheel
Keresõ: WinXP, hálózat, megosztás
akyyy
erre gondioltma én is

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
hé te mos tmit akarsz.

otthon a másik szobába lévõ gépet összeköni azzal a géppel amire megy a net, telefonon keresztül lanba, hogy kapja a netet? sztem nincs ilyen.

vagy egy másik házba/városba lévõ gépre akarod a saját netedet telefonon keresztül?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

HiPPoNaX
Ha az illeto kozel lakik, akkor wifi router, masik gepbe wifi adapter es a problema meg is van oldva. Egyebkent valami olcso (valoszinuleg marha kicsi adatforgalmi limittel rendelkezo) netcsomag az ipsenek es kesz. Vagy talan nezd meg ezt az oldalt.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

LaszloLedzenyi
jobban kijössz egy alap netcsomaggal meg egy orci piaci routeral
<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Ez valami vicc? <#wow2>

fotográfik kolomp edisön :D

bon
Inkább egy olcsó internetelõfizetés.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Üdv!

Van egy XP SP2 gépem routeres nettel.
Ezt a netet szeretném még továbbosztani a telefonvonalon keresztül egy másik xp-s gépre.
Ezt faxmodemekkel akarom megoldani.
Tehát az analóg vonalon felhívjuk egymást és mint régen 56k sebesség jutna a másik félnek is.

Ugye favorit díjcsomag.... :-) D

A másik fél "csak megnézem a maileket és kész" tipusú netezõ.

Szóval hogyan kell beállítani a két gépet hogy fogadja a hívást és a netmegosztás is menjen?

Régen win98-al így már kötöttem hálózatba gépeket de akkor még netmegosztásról szó sem volt.

De most az xp idegen nekem sõt netmegosztást is akarok nemcsak hálózatot.

Segítségeteket elõre is köszi!