Test Drive Unlimited-ps2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 4 Life
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Mondjuk én nem játszok vele.
GT4 és PES rulez.Jah meg Kaido Battle:D.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Mindenkit eltanácsolnék ettõl a játéktól PS2-n, árnyéka csak a PC-xbox verzióknak. Inkább GT3-4-ezzen helyette.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Netes game nélkül is elvoltam jó ideig vele, de az is meg még 1 lapát rá.
off ok ::)
púúúúú
A netes játékról nem tudok beszélni, legyen igazad.
A grafikáról meg annyit, hogy így is van még pár darab játék, ami bõven megállja a helyét még most is.És nem a grafika a lényeg.Jah és nem vagyok PC ellenes:)
Elférnek egymás "mellett".( A PS2 kinnt van fateromnál.)
off off
púúúúú
én ha "ootos" játék,inkább ridge racer,dd raw (ha megtalálnám:D),kis gt4,meg outrun psp-n.
inkabb arcade,olyan "gyors menet-és el megyek!" (ne tessék roszra gondolni)
tess még1
wifi kizárva rajta asszem.
angol nem megyen,tessék
meg van még netes megoldásra esetleg Xlink kai,vagy mia fene,de ottis már kihaloban van (kiprobáltam mit tudd,de ps2 rész töküres).
De gran turismo 4 is megy állitolag neten kettesben,csakhát netsebbesége miatt irják eleg béna.