Máv Ábe-s helyzet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GanXstaZoleeWrk
Mert az a díj is befolyt oda ahonnan elõtte kifolyt a lenyúlt kárkifizetésekre szánt keret.

GanXstaZolee#2709

Sir Quno Jedi
08.02

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tep
én már csak azt nem értem , hogyhogy nem tudják az ellenõrzõ szervek visszafizettetni az embereknek a 3. negyedéves díjakat...hiszen akkor már az õ felügyeletük alatt mûködött a Máv...

\"SLICE of LIFE\"

0ppika
és mikor kötötted meg?

http://epica.nl

Sir Quno Jedi
Ez a biztos. Ha már kifizettem és tudom igazolni, akkor már minden oké. Ja mégsem, lásd. MÁV...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mindenki más is tiszta, hiszen 30-ig érvényes az igazolás, ha küldtek már csekket ha nem 😊
Sir Quno Jedi
Na nekem ünnep elõtt jött meg a két kötvény és ma át is utaltam mindkettõt a biztosítónak (15.-én adták fel amúgy). Én már tiszta vok.

0ppika
na ja 😊

Én 8-án "jelentkeztem" át neten a Genertelhez, de még nem kaptam semmi papírt (csak akkor egy igazolást), normális hogy még nem küldték az ajánlatot, vagy valami hiba lehet?

http://epica.nl

desigo
én nem bánom csak az év végén jól nyomják le az árakat xD
0ppika
GanXstaZoleeWrk
nagybetûs kiemelés a lényeg 😊

GanXstaZolee#2709

Te már nagyon várod hogy valaki/valakik sírjanak... :d
"Statisztika" ahh... szar az egész egy illúzió amivel egymás elött verhetik a mellüket, bazz 😄
Hát, reméljük a legjobbakat. Reméljük még délután sokan kihasználják az online szerzõdéskötés lehetõségét és nem maradnak biztosítás nélkül.

nem igaz, hogy Ti állandóan egymást marjátok...

már csak pár óra éjfélig! kíváncsi leszek azokra, akik nem kötik meg addig és hogy mennyi balhé lesz ebbõl. háhá

What would Jesus do?

Sir Quno Jedi
Mer a barmoknak terjeszkedni kell és piacot szerezni, merhogy aki nem terjeszkedik, az stagnál, aki stagnál, az pedig elpusztult. Tiszta sor, a béna ezeréve is gáz rablókapitalizmus alapelveit követik csupán. Mer 1bites agyuk van. Hogy közben a régi ügyfeleit elveszti, avagy újként könyveli el az újrakötõket, az neki lényegtelen, lényeg a STATISZTIKAAAA und der JUTALÉK!

Ez olyan alap igazság, hát ki az, aki szeret? <#bee1>
Én sem értem igazán, miért csak az új ügyfél "valaki". Hmm.
No, a lényeg, h mindenki kössön egy biztosítást, akinek még nincs. Mivel a legtöbb iroda már bezárt, használjátok az online lehetõségeket! Nem szeretnék hajnalban hazafelé a diszkóból egy biztosítás nélküli ex-mávossal találkozni.
Sir Quno Jedi
És a ÕK basznak értékelni a hûséget, én miért legyek hozzájuk hûséges ugyebár! Tiszta sor. Nekem is anno ki kellett lépnem a cégtõl és rá egy évre visszahívtak jóval magasabb pénzért, jobb beosztásba. Ja hogy mégiscsak kellettem mint egy falat kenyér?! Csak fizetni nem szerettek akkor sem, most sem... 😄D

Nem tudok ilyenrõl, de még csak két éve van kocsink.
De úgy látszik, túl optimista vagyok az ilyen dolgokban... :S
Óh, az durva; errõl még nem is hallottam... 😄

GanXstaZoleeWrk
Mutass nekem 1 olyan biztosítót aki megbecsüli?

1 példát pls, mikor kaptál olyan levelet hogy drága xy ügyfelünk, mivel maga x éve hûséges ezért x% kedvezményt adunk?

Ellenben olyat kaptál hogy szerzõdjön hozzánk csak itt csak most x% olcsóbb minden más biztosítónál ? illetve évfordulós váltásnál egy kis utánnanézés és kiderül hogy a saját biztosításod átkötve is lehet olcsóbb ugyanott 😄 Ennyit a megbecsülésrõl...

GanXstaZolee#2709

Szerintem azért ezt nem lehet mindenre ráfogni. Bár ebben az ügyben pont helyt álló. 😊 Szóval: ez van. 😞

szerintem azért mert Magyarországon vagyunk, és az egyéni érdekeltségek fontosabbak
Hát, nem tudom. Lehet, hogy már akkor is hiányzott a pénz egy része, csak megoldották, hogy ne tudódjon ki...

Amúgy szó volt arról is, ha ennyire haldoklott tavaly ilyenkor már a máv, akkor pszáf miért nem vette vissza állami kézbe. vajon akkor nem lopták volna szét? vagy csak egyáltalán nem derült volna ki? <#conf>
köszönöm. köszönöm.
<#nevetes1>

Igen? <#falbav>
Tényleg elég lükén néz ki így a kommented. 😄

minek van fogmosó smiley? <#fogmosas>
omg, ez értelmes komment lett...
Bûnhõdik a család is majd? De durva... mondjuk jogos, ha átvertek mondjuk és lehúztak embereket, pl egy családfõt <#nevetes1> , akinek nem adtak vissza a befizetett összeget, akkor lehet nem kaptak ennyi a gyerekek augusztusba. Kölcsönkenyér visszajár. <#nevetes2>
muszáj lesz! valahol meg kell húzni a határt, mégis több ezer emberrel toltak ki rendesen...
Nem hiszem, hogy elegen és eleget fognak bûnhõdni ahhoz, hogy hatása legyen. De most az lenne a lényeg, hogy ne maradjon az pár ezer ember se biztosítatlan, akit annak tippelnek a szakértõk. Ez a pénzdolog meg még hosszú történet szerintem.
Ja, ezt már én is olvastam; de nem hiszem, hogy érdemben visszakerülne a pénz. Másrészt ettõl függetlenül remélem az orrára koppintanak rendesen a felelõsöknek.

konspiráció szagát érzem e dologban

What would Jesus do?

R0zs0máK
Pont ezt olvastam énis 😄DD Én leszarom, hogy meglesz-e a pénz vagy sem, de a felelõsöket zárják börtönbe. Sokáig. Családostól.

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

szerintem sajt. amúgy a hírek szerint a vártnál sokkal kevesebben fognak kicsúszni a határidõbõl, egyes cikkek már "sikeres máv biztosítás átkötésrõl" beszélnek.
R0zs0máK
Én még nem küldtem vissza a papírokat, este faxolom...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

sapkafej
kíváncsi vagyok, hányan fognak holnap sírni. háhá

György

Szerintem inkább ez, minthogy elvigyen a szívroham kárrendezésnél...

jogos... sokaknak jól jön az a plusz 1-2 ezer megtakaritás is.
Ez nem kényelmi kérdés! Nem azért mondtam! Hanem, ha van egy olyan biztosító, aki megbecsüli az ügyfeleit, akkor igenis megéri szerintem nála maradni, még akkor is, ha esetleg havi 2-3 ezer forinttal egy másik kevesebbe kerülne. Erre gondoltam.

Hát ez sose kényelem kérdése, inkább ár. De ezt megvitattuk jó párszor <#bee1>
Hogy az ár vs minõség fronton ne is lovagoljak tovább. <#bee1>
Sir Quno Jedi
Pedig minden évben érdemes átkötni, avgy újrakötni ugyanannál, mert a már meglévõ ügyfeleikre SZARNAK nagyívbõl. Ha újrakötöd, máris kapsz újabb kedvezményt stb. Igaz ez az UNION-ra, Generali-re, MÁV-ra tapasztalataim szerint (ezeket próbáltam újrakötni), de szvsz. másokra is az.

Negyedév is számít, mert én annál szeretnék maradni, akivel most szerzõdök. Nem variálok.

Aztán ezen 1 negyedév alatt hatalmasat lehet bukni 😊

Még ha duplájára nõne a Genertel díjam, akkor sem kerül annyiba mint az Allianz.
Hát, te tudod! De elolvastad azt a részt is, ahol azt írják, hogy extra kármentességi kedvezmény? Mert azt ugye tudod, hogy ha kárt okozol, azonnal megemelkedik a biztosításod összege!

ja, közben gondolkodtam rajta és én is hasonlóra jutottam. <#vigyor3>