Logitech Driving Force Pro (lezárva)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jajj de kéne már egy,de addig marad MOMO.Aminek csodák-csodájára megjavult a pedálja😄D Már rögtön érzékeli,ha gázt nyomok,és csak picit ugrál😊
azt is szivesen megnézzük, használtad már ? <#idiota>#idiota>
Nyugi, csak poen😊 <#vigyor3>#vigyor3>
Ha megtelik 3-4 oldal a topic-ban, es tudsz meg valamit irni a kormanyrol, akkor mar ertelme is volt az egesznek😊 Amugy meg nem ertem minek kulon topic😊)) Ennyi erovel nyithatnek uj topic-ot az uj budikefemnek is;D <#zavart1>#zavart1>
Ha megtelik 3-4 oldal a topic-ban, es tudsz meg valamit irni a kormanyrol, akkor mar ertelme is volt az egesznek😊 Amugy meg nem ertem minek kulon topic😊)) Ennyi erovel nyithatnek uj topic-ot az uj budikefemnek is;D <#zavart1>#zavart1>
hm de rámszálltak egyesek...
rFactor F1RFT-vel tolja - elvileg -, annak is nyitott topicot, ugyanannyi ertelme van mint ennek😊
jaja a váltókar alatt van elõl.
legalábbis nálam 😛
legalábbis nálam 😛
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ennek minek kellett topic?! Foleg, hogy mar 1 eve nem is gyartjak😊)) A Driving Force GT van helyette😉 Nekem is van 1 amugy, bar nem sokat hasznaltam, mert amikor megjelent a G25 vettem egyet (nah, az aranyarban van😄).
Semmi sem esélytelen😉
Amúgy nem ismerem azt a F1 modot,amivel játszol(gondolom rFactoros😊),de próbáld majd ki FSONE'07+Mid-Ohio kombót,ma próbáltam,iszonyat élvezetes,ahogy dobálja az út a kocsit,és a csúszásokat lehet fogni😊
Kedvcsinálónak
Amúgy,hogy ne csak off legyen,van már kormány topik:-)
Amúgy nem ismerem azt a F1 modot,amivel játszol(gondolom rFactoros😊),de próbáld majd ki FSONE'07+Mid-Ohio kombót,ma próbáltam,iszonyat élvezetes,ahogy dobálja az út a kocsit,és a csúszásokat lehet fogni😊
Kedvcsinálónak
Amúgy,hogy ne csak off legyen,van már kormány topik:-)
Én 15kért vettem újonnan, van rajta valami matrica egy gyerek áthúzva 😊
Én nem használom ki a 900 fokot, csak forma 1-ezni szoktam vele, ha maxra állítom az effekteket és az erõt, akkor nagyon durván érezni még az úthibákat is 😊 kicsúszásnál meg esélytelen megfogni 😄
aranyárban ?
a legjobb ár/érték arányú kormány, amivel a probléma max annyi, hogy fogja a port - akárcsak az összes többi.
20k-ért hozzáférhetõ, ha nem mm-ben és hasonlo helyeken veszi meg az ember, nekem is 20k volt összvissz 1 év gyári garival.
amugy felesleges ez a topic, mert van kormány forum már...
a legjobb ár/érték arányú kormány, amivel a probléma max annyi, hogy fogja a port - akárcsak az összes többi.
20k-ért hozzáférhetõ, ha nem mm-ben és hasonlo helyeken veszi meg az ember, nekem is 20k volt összvissz 1 év gyári garival.
amugy felesleges ez a topic, mert van kormány forum már...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az nem is olyan vészes egy ilyen vasért. Nekem már van egy Logitech Formula Force GP, az a mai napig jó szolgálatot tesz 😊
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
20.000 Ft csak 😊
900 fokot tud forogni, ami elképesztõen precíz vezetést tesz lehetõvé.
PC-hez, Ps2-höz de akár PS3-hoz is kitûnõen használható.
PC-hez, Ps2-höz de akár PS3-hoz is kitûnõen használható.
A kormány közepén lévõ Gran Turismo logóból hirtelen azt hittem hogy ez konzolhoz van. Jól néz ki, és gondolom sokat is tud, de abban meg biztos vagyok hogy aranyárban mérik 😊
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
900 fokos kormányelfordulás, Mûterheléses technológia. Nekem ilyenem van, nagyon jó 😊