Robotzsaru

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Azért mert robotzsaru 4-5-6-7-8 a címe is...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
KB azt a 8 részt...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

takysoft
hát... "sorozat".... nem tudom melyiket érted ez alatt.
mert volt 3 film, meg egy 4 részes fimszerû valami, de az sose votl moziba(csak dvd-n jelent meg.. meg anno kazettán.. Prime Directives néven)

szal most az egész volt rosz, vagy csak a 4 extra rész?

meg a 3 nagyfilm szerintem egész jó volt.

(hogy a magyarok miért Robotzsaru 4-5-6-7-ként adták le a többi 4 részt, azt nem tudom, de hivatalosan ilyen nincs.)

Van amúgy valami sorozat-sorozat is, de csak egy évadot ért meg(23 rész)

Volt 3 rajzfilmes dolog is, de ebbe már nem megyek bele, akir érdekel, nézegesse imdb-n, tv.com-on vagy wikin

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

DarkSector
Szerintem sorba egyre gyérebb lett a film sorozat!!!

Blasta
Mér lenne durva?
Totál reális értékelés

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Csak ne világítson pirosan a keresõje, álá KITT

Blasta
Hát pedig az a film egy erõs fostalicska, a közelébe nem ér az elsõ 2 résznek... <#falbav>

DJ Skyline
kíváncsi vagyok milyen lesz.

jók voltak benne a rendõrautók (Ford Taurus) valahogy ment az egész környezethez ez a tök egyszerû kinézet, semmi batár nagy police felirat vagy ilyesmi mint a mai rendõrautókon szokás, pláne ez a matt fekete fényezés. mmm, imádtam <#eljen>

heló akyyy <#idiota>

akyyy
kicsi voltam féltem amikor nem volt rajta a "sisak", illetve a másik robot mozgásától is majdbeszartam.

nemrég néztem meg ujra, extrákkal, ahol azt olvastam, hogy a rendezn évjegye az a mozgás (meg a 'reklámok"😄)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

DarkSector
Szintúgy!!!!!!!!!!!<#buck>

DarkSector
De banyek.
A világ legjobb filmje.
Próbáltam HD minõségben hozzájutni, de nem sikerült, de avi-ban megvan.
És háálisten eredeti szinkronnal!!!!
Yes....<#finom>

Sadist
Azért durva, hogy imdb-n elsõ rész még 7.5-öt kapott, a 3. meg már csak 3.2-t.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

cassoneitaly
Ááá én az elsõ rész magyar szövegét kívülrõl mondtam, ha nem láttam 100x akkor egyszer sem <#idiota>

Kiskoromban a No.1 -ok táborához tartozott elég erõsen..

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

cassoneitaly
Rendezõ : Darren Aronofsky lesz, aki többek közt a Rekviem egy álomért címû filmet rendezte.. Ígérete szerint R-kategóriás filmet fognak készíteni... Nah egyelõre ennyit az új filmrõl...
A régiekrõl + nyugodtan lehet csámcsogni, majd jövök holnap cuccokkal..<#idiota>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

fúúúú az elsõ részt hányszor láttam :|
kakaoskalacs
Rokabõr 😄 Meg Vicc ahogy mozog meg kinez

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Mor3llo
Mai napig a Robotzsaru 3 nálam a No1.Hányszor, de hányszor megnéztem...kívülrõl fújtam az egészet!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

cassoneitaly
Elsõ hírként:

Az MGM bejelentette, hogy 2010-ben jön egy teljesen új Robotzsaru film, de hozzátették, hogy nem szeretnének szériát...

cassoneitaly
Ide jöhet minden ami robotzsaru <#vigyor>

← ElőzőOldal 3 / 3