Robotzsaru
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
mert volt 3 film, meg egy 4 részes fimszerû valami, de az sose votl moziba(csak dvd-n jelent meg.. meg anno kazettán.. Prime Directives néven)
szal most az egész volt rosz, vagy csak a 4 extra rész?
meg a 3 nagyfilm szerintem egész jó volt.
(hogy a magyarok miért Robotzsaru 4-5-6-7-ként adták le a többi 4 részt, azt nem tudom, de hivatalosan ilyen nincs.)
Van amúgy valami sorozat-sorozat is, de csak egy évadot ért meg(23 rész)
Volt 3 rajzfilmes dolog is, de ebbe már nem megyek bele, akir érdekel, nézegesse imdb-n, tv.com-on vagy wikin
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Totál reális értékelés
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
jók voltak benne a rendõrautók (Ford Taurus) valahogy ment az egész környezethez ez a tök egyszerû kinézet, semmi batár nagy police felirat vagy ilyesmi mint a mai rendõrautókon szokás, pláne ez a matt fekete fényezés. mmm, imádtam <#eljen>#eljen>
heló akyyy <#idiota>#idiota>

nemrég néztem meg ujra, extrákkal, ahol azt olvastam, hogy a rendezn évjegye az a mozgás (meg a 'reklámok"😄)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A világ legjobb filmje.
Próbáltam HD minõségben hozzájutni, de nem sikerült, de avi-ban megvan.
És háálisten eredeti szinkronnal!!!!
Yes....<#finom>#finom>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Kiskoromban a No.1 -ok táborához tartozott elég erõsen..
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
A régiekrõl + nyugodtan lehet csámcsogni, majd jövök holnap cuccokkal..<#idiota>#idiota>
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Az MGM bejelentette, hogy 2010-ben jön egy teljesen új Robotzsaru film, de hozzátették, hogy nem szeretnének szériát...