EEE Stick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.videoplayer.hu/photos/show/82937
Adnak egy allvanyt, amivel a fejedre erositheted a TFT-t 😊 😄
Viccet felreteve ez a wiiszeru kontroller pcre jol hangzik. Kivancsi vagyok mi fogja majd hasznalni. Valami jo kardos csapkodoshoz kiraly lenne 😊
Viccet felreteve ez a wiiszeru kontroller pcre jol hangzik. Kivancsi vagyok mi fogja majd hasznalni. Valami jo kardos csapkodoshoz kiraly lenne 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
De ha utánanéznél,akkor nem írnál baromságot😉
Úgy van megcsinálva,hogy beállíthatod,hogy a te fejed mozgására menyit mozduljon,így kis mozdulatokkal nagyot forgathatsz rajta a gépen.
Úgy van megcsinálva,hogy beállíthatod,hogy a te fejed mozgására menyit mozduljon,így kis mozdulatokkal nagyot forgathatsz rajta a gépen.
de ha elnézel jobbra, akkor nem látod a monitort <#wilting>#wilting>
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Tudom,hogy ár van rá technika,a linket nem néztem meg,de én ilyen sapkára szerelhetõ cuccost láttam,amit egy webkamera figyel,és úgy nézi a fejed mozgását.
ez már régen nem kérdés, hogy hogyan bírsz fejmozgatással szimulátri nézetet alakítani:
http://www.free-track.net/english/
repülõ szimulátorokhoz, autó szimulátorokhoz egyaránt
http://www.free-track.net/english/
repülõ szimulátorokhoz, autó szimulátorokhoz egyaránt
Jeee!!! Épp most volt egy mûsor amiben ezt mutatták és nagyon megtetszett😄. Milyen véletlenek vannak😄.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
ha aláraknak egy igazán jó szoftvert, még akár lehet is belõle valami. persze az csak egy dolog hogy már meglévõ játékokban lehet használni. nem véletlenül csinálnak minden multiplatform játékból teljes egyedi Wii verziót (leszámítva persze hogy teljesítményben is alulmarad a többi platformmal szemben)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Szimulátorban körbenézni tényleg jó lehet majd,csak legyen aki utána viszarakja középállásban mondjuk egy kanyar közben,és még vált is😄
A PC platform legnagyobb erõssége a billentyûzet és az egér jelenléte. Eme tökéletes kombináció, talán a repszimulátorokat leszámítva, mondhatni korlátlan szabadságot nyújt a játékosoknak. Az ASUS mégis úgy gondolta van értelme a Nintendo Wii kontroller párosához hasonló 3D mozgást leképezõ vezérlõvel a PC piacra lépni.
A Wii-hez hasonlóan itt is két részbõl áll a vezérlõ. Az Activation hét gombot, míg a Navigation vezérlõ egy hüvelykujjal irányítható mini-joyt tartalmaz. Mindkét vezérlõt rezgõmotorokkal látták el, a PC-vel pedig egy rádiós USB eszköz segítségével kommunikálnak. Három módban használhatjuk az Eee-t. A 3D-ben minden tengelyen leköveti a mozgást, ami kiváló lesz például bunyós játékokhoz. Autóversenyzõs játékoknál, szimulátoroknál csupán a dõlésszöget figyeli, míg lövöldözõs játékoknál egy síkban követi a mutató mozgását.
A kontrollert az Eee sorozatú (Easy, Excellent, Exciting - Könnyû, Kiváló, Izgalmas) számítógépeihez kínálja az Asus, de hogy mikortól lehet majd Eee vezérlõt kapni, arról nem szól a fáma.
A Wii-hez hasonlóan itt is két részbõl áll a vezérlõ. Az Activation hét gombot, míg a Navigation vezérlõ egy hüvelykujjal irányítható mini-joyt tartalmaz. Mindkét vezérlõt rezgõmotorokkal látták el, a PC-vel pedig egy rádiós USB eszköz segítségével kommunikálnak. Három módban használhatjuk az Eee-t. A 3D-ben minden tengelyen leköveti a mozgást, ami kiváló lesz például bunyós játékokhoz. Autóversenyzõs játékoknál, szimulátoroknál csupán a dõlésszöget figyeli, míg lövöldözõs játékoknál egy síkban követi a mutató mozgását.
A kontrollert az Eee sorozatú (Easy, Excellent, Exciting - Könnyû, Kiváló, Izgalmas) számítógépeihez kínálja az Asus, de hogy mikortól lehet majd Eee vezérlõt kapni, arról nem szól a fáma.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.