Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az lenne a kérdésem tudna origin Mass effect 2höz jó magyarosítást mert amit eddig találtam nálam nem megy.
Valakinek ötlet.
https://magyaritasok.hu/magyaritasok/mass-effect-2/mass-effect-2-dlc-multipack/1185
Leírás szerint raktam fel.
Utoljára szerkesztette: Darun, 2017.01.29. 03:52:08
A kovetkezo hozzaszolashoz reflektalva, ha nem az elsovel kezdted volna, akkor gyorsan toltsd le eloszor azt. Ez nem javaslat, hanem kotelezo a teljes elvezethez es szerelemhez😊
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
http://forum.bioware.com/topic/77587-the-worst-possible-playthrough-import-guide-for-me3/?p=1254495
-----------------
A lényeg: a végső túlélők: Shepard, Joker, Thane, Morinth (és amúgy a teljes legénység halott)
-----------------
Spoilerben kifejtem bővebben, meg magyarul, akit érdekel olvassa:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem lojálisak: Miranda, Tali, Zaeed
Normandy fejlesztések: Semmi
-álljunk Jack oldalára a Miranda/Jack vitában
-Mutassuk be a bíróságnak a bizonyítékot és omlasszuk össze Talit a lojality küldetésén (ez azért valami büdös bunkó dolog, komolyan szarul éreztem magam miatta)
-Ezeket hagyjuk a végső Begyűjtős küldi utánra:
-Thane besorozása
-Thane lojalitás küldije (szerintem ez opciós, én kihagytam)
-Zaeed Loyalty
-A végső öngyilkos küldetés után vegyük fel Thane-t, és öljük meg Zaeedot a saját küldetésén (ez csak úgy megy, ha rajta kívül van még két csapattag, ezért kell Thane!)
- Horizont után van egy 5-küldetéses trigger, a full gonoszsághoz ezért érdemes inkább a csapattársak loyality küldetéseit megcsinálni (ők úgyis meghalnak) mint bármi más mellékküldit, mert akkor azok sem "javítanak" a 3. részben. (Jack, Jacob, Mordin loyality megvolt a Begyűjtő-rocs előtt)
- Begyűjtő-roncsot az indítja, ha megvan minimum 8 csapattag (ezért kell Zaeed Thane helyett; Kasumi opciós, de nem szól róla ez a guide, úgyhogy én fel se vettem)
- Kaszás-roncs küldire lehet menni közvetlenül a Begyűjtő-roncs után, itt is van trigger, min. 2 küldetés kell, hogy induljon az IFF-tesztelés amikor megtámadják a hajót és elviszik a legénységet. Kaszás-roncs után csináltam Samara loyalityjét (illetve itt ugye váltás Morinthra, ettől ő automatikusan loyal lesz), és Tali loyality küldijét, amiben lehet gonoszkodni (a második tárgyalásnál nem szabad a kék/piros opciót választani, hanem be kell mutatni a bizonyítékot az apjáról. Ekkor felmentik, ő meg jól összeomlik <#vigyor1>#vigyor1>) Harmadik helyszínváltásnál jön az emberrablás (a Galaxis-térképnél(!) szól EDI, én épp a Fellegvárra mentem volna)
- Emberrablás utánra marad Garrus, Grunt és Miranda loyalityje, meg mondjuk a becsapódás helye, ez 4 küldetés az 1 helyett (és így a legénység Kellystül+Chakwasostul el is olvad szépen <#vigyor1>#vigyor1>) Az se baj ha csak a fele legénység éli túl+Chakwas, kísérő nélkül meghalnak.
- Legion loyalityjét inkább nem csináltam meg, maradjanak csak a hereticek ahogy vannak (így egyébként rontanak a quarianok helyzetén).
1. rész:
Csövek - Jacob (meghal)
Fire Team Leader - Morinth
Magunkkal bárkit vihetünk, azok még nem halnak meg
2. rész:
Biotic - Miranda (vigyük Gruntot és Talit, Grunt meghal)
Second Fire Team Leader - Mordin (meghal)
Főboss ellen - Miranda és Tali (mindketten meghalnak)
Maradnak tartani a frontot - Morinth és Zaeed (életben maradnak, nálam Zaeed húzta fel a hajóra Shepardot)
Halálok:
Samara - Morinth megöli
Jack - Nincs Hajópajzs Fejlesztés, lézer megöli
Legion - Nincs Hajópáncél Fejlesztés, halálra ég
Garrus - Nincs Fegyver Fejlesztés, felrobban
Jacob - rakétát kap az arcába
Grunt - elviszi a raj
Mordin - belehal a lövésbe a második ajtó becsukásakor
Tali - a főboss elleni harc végén meghal
Miranda - a főboss elleni harc végén meghal
Zaeed - loyality küldetésén az emberek megmentését kell választani, ekkor rászakad a gerenda, és otthagyni a tűzben
Chakwas és a légénység - ha sok küldetést csináltunk az emberrablás után (min. 4) akkor mindenki halott, ha 4-nél kevesebbet akkor Chakwas és a legénység fele ugyan túléli, de ha nem adunk melléjük kísérőt (márpedig nem adunk <#nyes>#nyes>) akkor nem érik el a hajót élve
A guide nem írja, de ha igazán bénán akarjuk kezdeni a 3-at, akkor a laborban a kutatások közül egyet sem csinálni meg (elvileg aki a végén 'hold the line' annak az erősségébe beleszámít a pajzs- meg biotikus gátfejlesztés. Itt Zaeed és Morinth marad tartani a frontot, és mindketten életben maradnak, valószínűleg a fejlesztésektől függetlenül is.)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Kigondolta volna, hogy az Origin saját rendszerével akad össze. :-)
Eddig kimaradt nekem ez a játék. Most Bundle-ban szinte hozzám vágták.
Hát kipróbálnám, de rögtön az elején 'Nyomj egy gombot a folytatáshoz'-nál, hiába nyomok bár mit nem fogadja el. A játék nem fagy le, mert a videó félpercenként elindul.
Találkozott valaki már ezzel a problémával, és a megoldásával?
Szeretem a cicákat
Nem lesz jobb, sokan panaszkodnak rá, én is úgy vittem végig. Tekerd fel a gammát, játssz a videóbeállításokkal amíg tűrhető nem lesz :S
Sajnos ez van.
My head is bangin' You're killing me Please don't stop
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Valamiért túl sötét a játék az első részhez képest. Mi lehet a probléma ?
Szeretem a cicákat
még egyszer úgy kellene, hogy az összes csapattag loyalty küldetését is megcsinálom renedgade-ben (most kihagytam hogy hulljanak)
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.01.26. 22:58:06
akit tudtam halni hagytam, Mordin és Miranda jön velem, mert ők ugye tudjuk hogy... igaz, Miranda menthető, ezért Thane lett volna az igazi, de őt macerás lett volna életben tartani :S
Grunt nem lett aktiválva, Legiont meg eladtam - érdekes lesz így folytatni
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Érthetetlen, legalább ötször kijátszottam a játékot már és mindig mindenki megmenekült, de az animációban is túlélte. Nem értem miért észlelte úgy mégis a játék, hogy meghalt.
De hála az égnek nem kell végigjátszanom az utolsó ~20 percet, a szerkesztõ tette a dolgát.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Mikor importáltam a mentésemet a 3. részbe akkor írta, hogy csak 11 társam élte túl az öngyilkos küldetésem
Ez érdekes mert mindenki lojális, minden fejlesztés kimaxolva; csatornába ment Tali, vezetõnek Miranda 2x, védõburkot Samara húzza fel, a kísérõ személye tudtommal meg mindegy de Zaeed volt
Most nézem a ME2 save editort és mégis azt írja így meghalt Tali, mit rontottam el?
Ha kipipálom, hogy mégse haljon meg és felülírom a mentést attól még ugyanúgy 11 embernek írja a csapatom a 3. részbe... van valakinek ötlete?
A halál csupán a kezdet...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy suliban (Grissom Academy) tanít, amit megtámadnak. Ha odamész segítesz neki akkor ott találkozol vele (és késöbb még táncolhattok is illetve meghívható a bulira a Citadellás DLC-ben), csapathoz nem csatlakozik vissza. Ha nem segítesz (vagy nem érsz oda idõben), akkor is találkozol vele késöbb, mint agymosott Cerberusz Phantom és ki kell nyírni.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"If Shepard sides with Miranda, then the Commander will lose Jack's loyalty, but has the opportunity to regain her loyalty in a later conversation. In addition, if Shepard was in a romance with Jack, and sided with Miranda, then Jack will break off the relationship and will refuse to rekindle it."
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
A halál csupán a kezdet...
Egyébként igen, mindenki visszatér aki addig nem halt meg, csak nem biztos hogy magaddal is viheted.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0