Sony Ericsson W910i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hosszas elmélkedés után arra jutottam, hogy ilyen telefont fogok vásárolni. Az érdekelne engem, hogy milyen a telefonnak a hangja? Olvastam róla tesztet amiben elég biztató információk voltak, viszont nem vagyok biztos a hangot illetõen. Aki e telefon tulajdonosa kérem írjon pár szót a telefon hangjáról, köszönöm elõre is. 😊
A ShakeMe funkció a legnagyobb hülyeség a telefonban. Semmi értelme sincs.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Nekem bejön.Elegáns,okos és jóó. 😄😄
Elnézést az offokért.
bye all.
Szal akkor szép képe van.
És nem tod szépen szól a hangszórója??
Nem errõl a mobilra kérdeznék de sajna nnem találtam meg az õ topikját. 😞(
Csak annyit kérdeznék,hogy a SE w890i-nek a hangszórója szépen szól és sztereó ugye??
Csak azért mert ebben a hónapban veszek telót és nagyon esélyes ez a teló. 😊)
Az olvastam,hogy nem jó képeket csinál(kihagyták belõle az autofocust,ha jol tom),de gondolom csak akkor nem szép mikor kivan már nagyítva.Tehát a telón ott gondolom szép éles meg minden a fényképezett kép.
Mégegyszer bocs az offért.
Amíg a körömlakk meg nem szárad, a nő gyakorlatilag védtelen. Me and my x360 ^^
Valami fasza játékot tudtok rá?
pl ami beépitett játék ami ilyen golyóval vagy és a mobilt döntögetni kell😄
Kihasználni ezt az érzékelõt benne😊
Vagy gba emulátort mobilra
szóval van itt ez a szép fekete w910i és nem tetszik hogy narancssárga a logó rajta, fehérrel kéne, valaki látott ilyen házat valahol vagy esetleg alapból készüléket így hogy árulnák?
Amíg a körömlakk meg nem szárad, a nő gyakorlatilag védtelen. Me and my x360 ^^
Pozitívum: Könnyû, vékony, zenehallgatásra, rádiózásra megfelelõ, nagyméretû a kijelzõ.
Negatívum:A kamera nem a legjobb, nem egy K800i típus, a külsõ hangszóró idegesítõen szól és sajnos gyenge az aksija😞
Mark\"Rent-boy\"Renton:Choose Life.Choose a job.Choose a career.Choose a family.Choose a fucking big television,choose washing machines,cars,compact disc players and electrical tin openers.
lehet h tartós...de minek legyen tartós? legtöbb ember megteheti h évente legalább lecserélje a telóját ha van baja ha nincs...ezért jó az SE... olcsó (ahogy vesszük mindenesetre tudásban és árban összehasonlítva sztem veri a nokiákat) és az enyémnek még nem volt baja pedig már párszor koppant...
http://be-clever.co.cc Nézz be és vedd fel akapcsolatot!
by: the original one Gery Boro
Na takarodok vissza a nokia topikba 😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Rendszeres látogató vagyok: d
Csak jöttem flémelni kicsit a véleményemmel.XD
Amúgy csak elmondtam, hogy nekem mi tetszik és mi nem..De már itt se vagyok 😊
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
N95 ben az a szép, hogy szépen siklik ki...
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Amúgy igen, nemkamuzok, ha akarod, valamikor találkozok vele, és lefényképezem, tiszta pixelhiba..
Az alig 20 k ..Gondolj csak bele..Ha az ember spórol, akkor egyhónap alatt összeszedni, ha nem is dolgozik...
Kajapénz stb. 😊
Én a telómba 50 et raktam bele, és belegyûjtöttem minden összespórolt pénzem....
Ennyi...
MAjd holnap mglátjuk oks? De nekem ez nagyon teccik sztem szép munka<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Röhely..."
Lol, akkor elég szerencsétlenek lehetnek ilyen szempontból 😄
Nekem tökéletes képe van, összehasonlítottam több telóval is, mindegyiket oda-vissza lekörözi... Az ismerettségi körömben úgyszintén mindenkié perfekt.
Amúgy egy ilyen telefont nem érdemes összehasonlítani egy okostelefonnnal, két full különbözõ kategória.
Ez egy divat-walkman, a másik egy business-okostelefon-multimédia-center-mittoménmi 😄
A slideban meg pont az tetszik, hogy érezni az "erõt", ami kinyitja 😄
A saját kategóriájában az egyik legjobb vétel 😊
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Amugy THx hogy irtál egy kritikát
ÖsszehasonlÍtottuk.
Õvé szép meg minden, de ennyi pénzért.....
Alig 20 k val volt olcsóbb az enyimnél, slideja nemtetszik, kicsit meglököm a telsõrészét, és kilövi a telót a kezembõl: C
nincs w lan benne, Nagy hátrány ez nekem.
Kijelzõje tiszta pixelhiba, és aztmondja, hogy van még 2 ismerõse akinek ugyanilyen telefonjavan , és azit tisztapixelhiba...
Röhely...
Na mind1.
Rényképezõje kula..
Ami je jobb mint az én n95 8gb-mnek az a vaku...
De az tényleg tetszik.
a méret is szar meg a betûtípus is
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Én személy szerint az egyszerû témákat szeretem, valami jó flash háttérrel 😊 Jó, hogy a mozgásérzékelõt a témák, hátterek is használhatják, nekem pl most olyan hátterem van, ami a telefon megrázása után képet vált (5 variáció között váltogat)
Havanna bronze színben.
Sztem 50K zsir uj 2 év garival nagyon megéri a MM van most akcioban.
Viszont sztem 67-70K nem ér meg és azt mondom az év teloja díj viszont jogos mivel csupa olyan dolgot tud ami ingyen van SenseMe ShakeMe stb. Meg korrekt szoftver korrekt tudás korrekt telo.
Ha jo telot akarsz nagyon jo áron akkor vedd meg.
Csakmert most olvasgatok róla, megfontolom, hogy veszek eggyet.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"