MLB
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ennyire nem érdekel ez senkit?
Isten kíséri utadat :)
streameket itt találsz
http://atdhe.net/index.html
http://myp2p.eu/competition.php?competitionid=&part=sports&discipline=baseball
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
ESPN america csatornán néztem most pár meccset, gondoltam megnézem van-e MLB topik ezsgén<#smile>#smile>
egyébként alapvetõen érdekelne a játék, csak hát meg kéne érteni valahogy a szabályokat<#gonosz1>#gonosz1><#wow3>#wow3>
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Én amíg volt a kábelen NBC rendszeresen néztem meccseket pedig ugye magyar idõ szerint éjfél körül kezdõdött és hajnalban lett vége.
Talán azért találod unalmasnak mert nemtudod mi - miért történik.
Úgy a legjobb ha ( vagy TV-ben vagy élõben ( elég sok magyar klub van már )) megnézel 1-2 meccset úgy, hogy van veled valaki aki érti mi történik és elmagyarázza.Higgyétek el nem annyira bonyolult mint amilyennek elsõre tûnik.
Ráadásul ez egy hihetetlenül összetett játék mert nagyon sok múlik az egyéni teljesítményen is és a csapat összességén is.
Szóval nagyon jó játék és én speciel sokkal szívesebben nézném mint a focit mert nekem meg az unalmas.Fõleg amit falábú barátaink mûvelnek foci gyanánt. :P
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
CSa kelsõre tûnik bonyolultnak.Ha ráérzel az ízére nemtudsz leszokni róla!!!
Ifjú koromban játszottam én is egy kicsinyt a legeslegjobb csapatban!!!
Szombathelyi Anyaszomorítók ruleZZ !!!! ;)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Csapattársam szerint tök jó.....de én azé kihagyom....elég amit a filmekben látok :D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
nem is tudom hirtelen melyiket lesz nehezebb megfejteni :D
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
szóval
Hivatalos MLB honlap
A baseball (ejtsd: „bézból” a.m. „bázislabda”) egy labdajáték, amelyet két csapat játszik. A játék során a pitcher névre hallgató labdadobó egy ökölnyi méretû labdát hajít a másik csapat játékosa felé, akinek azt egy ütõvel kell megütnie. A játék pontozása futásból és a játékterületen található jelzések (bázisok) megérintésébõl adódik. Magát a labdát baseball labdának hívják. Az amerikai angolban a a baseball-t még hardball-nak, azaz „kemény labdának” is hívják. A játék egyik variánsát softball-nak nevezik, ami nagyjából a baseball szabályait követi, de a pl. puhább és nagyobb labdával játsszák (innen az elnevezés, ami magyarul „puha labdát” jelent), illetve a labdát is mindig alulról dobják.