Heavy Rain: The Origami Killer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763
PSN: berghold
Amikor Scott megoli az oreget a boltba, akkor ugye a mi iranyitasunk alatt van. Amikor hatra megy akkor a kamera ravalt a csajra. Viszont az csak par masodpert, a flashback-ben meg leuti az oreget, kiveszi a filokat es meg telefonal is amit lemerve kb 5x tobb ido mint amennyinek lennie kellett. Igaz en nem gyanakodtam akkor sem az oregre... de vajon errol beszelnek a GT revjuban?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Viszont :
[spoiler]
Amekkora volt a meglepodes akkora volt a frusztracio a vegen. Nem hiszem el, hogy pont az utolso legfontosabb jelenetben kell kibaszni az emberrel. Ekkora reflexem meg nekem sincs foleg ennyi verekedes utan.
[/spoiler
Ami nekem sikerult meg nem
Megmentettem a gyereket
Megoltem Scott-ot.
FBI lemondott a drogrol.
Megirta a konyvet es megjelent Vincent.
De ki az a Vincent?:D HW2?
Irjatok le ti is mit sikerult.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Jelenleg a temetoban bandukolok...
Ezt végül hogy oldották meg? 4 karakterre jut 3 olyan jelenet, ahol meg lehet halni?
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Lassan el kéne kezdenem 2. végigjátszást :D.
Ki jatszik vele?
3157? :D
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
"nem lesznek jármûvek": ennek viszont ellentmondanak a screenshotok.
"a játékmenet a saját morális döntéseink alapján fog alakulni": már a Fahnrenheitnél is ezt ígérték, aztán annyira nagy hatással mégsem lehettünk az eseményekre, inkább csak kisebb elágazások voltak.
Szerintem ez a játék egy továbbfejlesztett Fahrenheit lesz, ami persze egyáltalán nem baj, sõt.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Vagy nem? Szóval a kérdés jogos :)
nincs "the end" felirat a végén, ha meghal a 4 közül bárki?
sounds good :)
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
És ha mind a három meghal akkor mivan?:D
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A Quantic Dream legújabb fejlesztése exkluzívan PS3-ra, a játékban a Fahrenhet-hez hasonló irányítással fog rendelkezni, nem lesznek fegyverek és semmiféle jármûvek, a történet és a játékmenet a saját morális döntéseink alapján fog alakulni, kezdetben egy Madison nevû újságírót fogunk irányítani, de rajta kívül még lesz három másik fõhõs is. A játékban nem lesz Game Over, ha Madison meghal, akkor ugyanis a másik három fõhõs egyikének a bõrébe bújva fog folytatódni a gyilkos után való nyomozás.
The Casting techdemó a 2006-os E3-ról
A legújabb trailer a mostani Games Convention-rõl