Heavy Rain: The Origami Killer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
Hmm.

http://www.youtube.com/embed/AURVxvIZrmU
http://www.youtube.com/embed/Dw9ZP2i-x4A

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Tévesztesz, fontban (GBP) kell számolni nem dollárban!

email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763

MerlinW
Inkább küldök pm-et még nem írtam ilyen spoiler tageket, nem akarom most elszúrni :D

PSN: berghold

Sephi
Amugy a GT emlit valami Major Plot Hole-t. Nekem egyetlen dolog tunt furcsanak az egesz jatekban de nem tudom, hogy errol beszelnek e?

Amikor Scott megoli az oreget a boltba, akkor ugye a mi iranyitasunk alatt van. Amikor hatra megy akkor a kamera ravalt a csajra. Viszont az csak par masodpert, a flashback-ben meg leuti az oreget, kiveszi a filokat es meg telefonal is amit lemerve kb 5x tobb ido mint amennyinek lennie kellett. Igaz en nem gyanakodtam akkor sem az oregre... de vajon errol beszelnek a GT revjuban?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Eddig egyszer, de csak, 2. végigjátszásnál :D (meg a demo is lefagyott egyszer)

Victor1103
Ilyenkor úgy bánom hogy X-em van:( Tény hogy mindkettõre nagyon tuti jó játékok jönnek idén( pl arra meg az Alan Wake) de ez az exkluzivitás ennyibõl szívás...Be kéne szerezni mellé egy ps-t és nem lenne gond.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Sephi
Na vege. Hat igen meglepodtem.

Viszont :

[spoiler]

Amekkora volt a meglepodes akkora volt a frusztracio a vegen. Nem hiszem el, hogy pont az utolso legfontosabb jelenetben kell kibaszni az emberrel. Ekkora reflexem meg nekem sincs foleg ennyi verekedes utan.

[/spoiler

Ami nekem sikerult meg nem

Megmentettem a gyereket
Megoltem Scott-ot.
FBI lemondott a drogrol.
Megirta a konyvet es megjelent Vincent.

De ki az a Vincent?:D HW2?

Irjatok le ti is mit sikerult.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Kinek hanyszor fagyott ez le?

Sephi
En nem is tudtam, hogy meg lehet halni...

Jelenleg a temetoban bandukolok...

Elméletileg mind a 4 meghalhat, nyilván csak kimaradnak a halott jelenetei és más lesz a vége a játéknak.

Anubys
"A játékban nem lesz Game Over, ha Madison meghal, akkor ugyanis a másik három fõhõs egyikének a bõrébe bújva fog folytatódni a gyilkos után való nyomozás."

Ezt végül hogy oldották meg? 4 karakterre jut 3 olyan jelenet, ahol meg lehet halni?

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Részemrõl semmi, mert én is tudom.
Lassan el kéne kezdenem 2. végigjátszást :D.

Sephi
Megtalalnallak.

Seth
Én tudom ki a gyilkos. Mi történne, ha beírnám?? XD

PSN ID.: Beegabor

Sephi
Up!

Ki jatszik vele?

3157? :D

áhhh, inkább egy fahreinheit 2, ha ez csak fele olyan jó lesz mint az indigo prophecy <#worship>...

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

"nem lesznek fegyverek": a Fahrenheitben sem volt a fõhõsnek fegyvere, sõt, az ellenfelek sem nagyon használtak hagyományos fegyvereket, ennek ellenére simán el lehetett patkolni.

"nem lesznek jármûvek": ennek viszont ellentmondanak a screenshotok.

"a játékmenet a saját morális döntéseink alapján fog alakulni": már a Fahnrenheitnél is ezt ígérték, aztán annyira nagy hatással mégsem lehettünk az eseményekre, inkább csak kisebb elágazások voltak.

Szerintem ez a játék egy továbbfejlesztett Fahrenheit lesz, ami persze egyáltalán nem baj, sõt.

predator0
Vagy hétköznapi eszközök, mondjuk miközben futkározol a sorozatgyilkos elõl, felkapsz egy lámpát és jól fejbecsapod.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Super DANTE
Tûzvegyverek nem lesznek a kezedben, de az ellenfeleknél sem, inkább kések, acélrúd, meg más egyéb súlyos testi sértést okozó fegyvernek látszó tárgyak<#violent>

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

rotator
Akkor felébred Pamela Ewing, és Bobbyval nyomjuk tovább, aki halhatatlan.

tigeroo
hát oké de akkor miért nem azt irták hogy nem használunk fegyvert. "nem lesznek fegyverek" dolgot az egész játékra is rálehet húzni
kirol
Az hogy te nem lõsz le senkit az utcán, mert nincs fegyvered, szerinted azt jelenti, hogy téged se lõnek le, mert ugye ha neked nincs, akkor másnak sincs??

tigeroo
ha nincsenek benne fegyverek akkor hogy halhat meg? (vagy itt jön a képbe a "morális döntés"? leseggeljek-e errõl a hosszú lépcsõrõl? <#idiota>)
predator0
Lezárul a történet egy hosszabb jelenet segítségével, ezt követõen bejön a stáblista... Gyártok én is elméleteket, ha kell a játék megjelenése elõtt 1 évvel :)

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

"vége a játéknak" = "game over"
Vagy nem? Szóval a kérdés jogos :)

Super DANTE
Gondolom akkor úgy lesz vége a játéknak, hogy nem sikerült elfogni a gyilkost.

soulhunter
fahrenheit-hez hasonlito sztori?
nincs "the end" felirat a végén, ha meghal a 4 közül bárki?

sounds good :)

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Istencsászár
Egy hülye kérdés.

És ha mind a három meghal akkor mivan?:D

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Super DANTE
Akkor egy kis összegzés:

A Quantic Dream legújabb fejlesztése exkluzívan PS3-ra, a játékban a Fahrenhet-hez hasonló irányítással fog rendelkezni, nem lesznek fegyverek és semmiféle jármûvek, a történet és a játékmenet a saját morális döntéseink alapján fog alakulni, kezdetben egy Madison nevû újságírót fogunk irányítani, de rajta kívül még lesz három másik fõhõs is. A játékban nem lesz Game Over, ha Madison meghal, akkor ugyanis a másik három fõhõs egyikének a bõrébe bújva fog folytatódni a gyilkos után való nyomozás.

The Casting techdemó a 2006-os E3-ról

A legújabb trailer a mostani Games Convention-rõl