Olimpia 2012 London

Oldal 1 / 52Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxi írtam már neked 2 privit.Velősen annyi,hogy ezt neveztük volna át,de akkor már tárgytalan.:)

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Maximus4
Nyitottam egy újat a mostaninak:)

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Most is indul a kedvencünk.:) Douchev-Janics Natasa (K–1 200 m)
Mennyi aranyat vártok? :)

Maximus4
Ki a tököm támogatta?Kihangsúlyozták,hogy nem fognak vele kivételezni!pfff...
Most nincs semmi elnézést riport,hogy leszartalak titeket és hülyét csináltam mindenkibõl?Menjen a bánatos p...ába!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

"Nagyon örülök neki, hogy ennyire patinás klubhoz szerzõdhetek, köszönöm mindenkinek, aki ebben támogatott. - idézte Douchev-Janics Natasát az MKKSZ keddi hírlevele."
/hír24/

Én erre inkább nem mondok semmit.

REAL MADRID

Maximus4
<#eplus2>
Ez jó,tetszik:)

Effe88
mekkora féreg ez a nõ

ReszegKoldus
Valaki remélem Búvár Kundosat fog vele játszani

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Maximus4
Gyõrbe igazolt:(
Remélem többet nem engednek neki.

Az érdekes lesz ha visszafogadják.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Én szerettem,de elásta magát.Legyen kevesebb érmünk,éremesélyünk,de szerintem se jöjjön vissza.

Maximus4
Majd lesz ne aggódj.Muszáj olyan interjút is csinálni,ahol kifakad majd,hogy most õt miért nem szeretik,nem csinált semmi rosszat,értsük már meg.Meg kellett hoznia ezt a döntést hosszú vívódás után.Persze közben bõgni fog és majd feliratozni kell a 2-3 szavas szókincsét.Szánalmas:(

én a sírást várom és az õszinte érzelmi kitörést :))))
...eddig nem volt még sírás
2, mennyit ér meg neki hogy visszajöjjön, azért õ is költésegekbe kerül majd a Kajak-kenu szövetség valamint a Magyar Olimpiai Bizottságnak és a Sportért felellõs tárcának...
de semmi sírás? egy könnycseppet sem? egy árva könnycsepp??????? ledöbbentem

SÍRÁST!!!

Maximus4
Na igen,ezt felejtettem el az elõbb leírni,hogy 1 hónap múlva meg talál magának egy 3. országot és oda akar majd menni,aztán természetesen kitalálja,hogy bocsi,mégis maradnék.Nálam most nagyon kicsapta a biztosítékot.Írnék cifrábbakat is róla,de inkább nem teszem:(

És még mielõtt megvádolna bárki,igen,én is szurkoltam neki minden versenyén és persze a sportolókat nem az eszükért szeretjük.De azért mindennek van egy határa.Hosszú éveken át amikor egy ország segíti és népes szurkoló tábora van,akkor egyik napról a másikra telibe szar mindenkit,hátat fordít az egésznek,sír a nagyérdemû elõtt,hogy neki milyen baromi nehéz,és miután mindenki beletörõdött,hogy elvesztünk egy éremesélyest a versenyekrõl,akkor õ kegyesen meggondolja magát.Anyukájádat :P

hát igen, egy csöpetnyi jó indulattal is, de ez biztos hogy végleges elhatározás? :) Jobban örülnék ha férjéhez Bulgáriába menne, még se szerb, és még se itt rontja a levegõt... :)

Maximus4
Én már csak azért is elküldeném a francba.Sportoljon ott ahol akar.A nénikéjével szórakozzon,volt elég ideje rá,hogy eldöntse mit akar.
Nekem sosem volt szimpatikus,roppant buta nõszemély,egy értelmes mondat nem hagyta el a száját egyik interjúja során sem.És ez az ide-oda táncolgatása is bizonyítja,hogy kb. ennyi esze van.

Maximus4
Miután harmadszor is megnéztem,rájöttem,de elsõre brutálnak tûnt :)

Tyler1
Pedig fake :)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

FrezeR
a sors...szép nõ volt de ha nem az lenne is nagyon sajnálatos a dolog :S

Maximus4
Bakker,ez a videó!Kicsit sokkolt :(

a.carkey
Õt lõtte le:

Valentin napi meglepetés lett volna a dologból ...

Motto: Avagy, hogyan ne ijesszük meg a barátnõnket!

A medve nem játék.

FrezeR
ez durva

a.carkey

A medve nem játék.

lippet
Nem igazán értem, hogy ahhoz minek kell kivenni egy sportágat, hogy újat tegyenek be? Nem ugyan azok indulnának, szóval a sportolóknak nem jelenten plusz terhelést!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Maximus4
Most megy a híradóba,hogy egyelõre kérdõjelessé tették,hogy kikerül-e a birkózás.
A karate és baseball sportágakkal van "versenybe"?Nonszensz!

ennyit a nagy nemzetközi szervezetek tradíció- és értékek megõrzésérõl...
Törökország, kaukázusi országok kifejezett nagy vesztesei is lehetnek.
..jó hír, hogy marad az öttusa.
pfff hát röhej hogy itt is rezgett a léc.

és akkor jön a rekettyeépítés meg a fakivágás egy kis heringgel a trambulin meg a bmx-hez ...

benõmenõ
WTF?!
Ha jól tudom már az ókori olimpiákon is volt (persze nem ugyan így) akkor meg mi a fenének veszik ki?
Sokkoló: a birkózást törlik az olimpiáról

trambulin ugrás meg egyéb f@szságok persze vannak,

Zsolti9014
Egy az egyben valószínûleg nem tehetem, de gondolkodom, hogy milyen formában lehetne.

Hajrá Magyarország!

Kíváncsiságból kérdezem,
hogy nyilvánosságra tudod hozni a fórumon az eredményt? - persze ha körülmények publikussá teszik egyáltalán.

Zsolti9014
Köszönöm mindannyiótoknak! :)

Hajrá Magyarország!

tototto
Kitöltve ;-)

+1

Maximus4
Kitöltve!

Piloss
kész

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Zsolti9014
Nagyon köszönöm!

Hajrá Magyarország!

Rockynhooo
Megtörtént!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Zsolti9014
Sziasztok!

Úgy látom, ez a topik nem halt ki teljesen az olimpia lezárultával, gondoltam egy kéréssel fordulok hozzátok.

Lenne egy kérdõívem az olimpiai közvetítésekrõl, örülnék, ha kitöltenétek minél többen. Esetleg jó ismerõssel is töltethetitek.

KÉRDÕÍV

Elõre is nagyon köszönöm!

Hajrá Magyarország!

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

ToCsEk
úszú wb döntõkrõl tud adni valaki magyar kommentálos videókat? megnézném :) m1 videótáron nem indul el

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Rockynhooo
Gratula! Kíváncsi vagyok milyen érzés lehet utólag megkapni a díjat? Kint az Olimpián megéled a keserûséget hogy nem sikerült érmet szerezni. Majd a nagy ceremónia után 3 hónappal megkapod mégis. Mint mikor a tour de france gyõzteseket fosztják meg a gyõzelemtõl 1 év után majd megkapja a csóka aki második lett... Érdekes lehet.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Maximus4
Megtörtént!
Bizony,hogy gratula!:)

Zenszkij
Javítsuk a bannert :). Van még egy bronzérmesünk. Gratula neki!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

banok
\o/

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

még egy bronz érmet szerezhetünk a londoni 2012-es olimpián...

Hatos Gábor lehet bronzérmes
A december 4-i végrehajtó bizottsági ülésén foglalkozik a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) Szoszlan Tyigijev doppingügyével, így akkor válhat véglegessé, hogy Hatos Gábor – akit az üzbég birkózó legyõzött a londoni olimpián a szabadfogásúak 74 kilós kategóriájának harmadik helyért rendezett mérkõzésén – megkapja-e a bronzérmet.

Olyanok leszünk,mint anno fociban az Ajax.Kineveljük a jobbnál-jobbakat és "szétosztogatjuk".
De õk legalább óriási profitot csináltak belõle.
Nem semmi ami ebben a sportágban megy...

Oldal 1 / 52Következő →