Volbeat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jakuza1
Hat a te fel IQdnak ez is eleg, bogaram. 😛

Ott leszunk..😄,,keminy lesz az év,,pennywise,blink,metallica aztán a fesztiválok,,ejj ejj.😛.

jah meg persze rammstein.

ide is:

2010. március 5.
Diesel

VOLBEAT

concerto.hu

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

készült klip egyik kedvenc dalomhoz is..jeah..

Mary Ann's Place

Volbeat – februárban Budapesten

Saabi azt mondta, hogy több koncertet jövõ év elejére már nem vállal be, mert már teljesen legatyásodott, de ez még belefér. Én meg szolidaritást vállalok vele, úgyhogy megyek. Tehát a dán Volbeat, az Elvis metal szinte egyetlen követe 2009. február 6.-án, pénteken fellép a Dieselben. A jegyek 4.500 forintba kerülnek, a koncert napján mindez 5.500 Forint. Ez talán még megfizethetõ.

így igaz..ott voltam szigeten a koncertjükön,.,és bassza meg,,a legjobb szigetes buli az övék volt,,kinn voltam végig..de engem még a maiden sem gyõzött meg,,ok õk a maiden,,meg a szinpadi showjuktól le is fostam a bokám..nem kevésbe az 5 sor környékén található vagy túléled vagy eltaposnak feeling miatt,,de a volbeat ...az tarolt..faszán szólt..az énekes arc kb minden dal után töltötte magáb a jó öreg jacket😄D..a végén már kicsit bizonytalan volt...😄D..a koncert végén nagyon szimpatikusan lejöttek pacsiztak az elsõ sorban lévõkkel...nagyot pogoztam végig..az idei év legjobb koncertje nekem az övék volt..egyébként is fasza volt az aznapi program..rómeó vérzik,,road,,,eléggé felhevült állapotú közönségnek kezdtek jáccani volbíték:d..és hát csurig megtelt a hammer sátor is ahogy láttam...

upolok mert nekem is bejön, fõleg a vidámsága miatt

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

1 - 2 favorit az úl lemezrõl:

01

02 ,huj de nagyon

03

04

05

06

egyébként rohadt nagy metallica õrölt vagyok,,De azt vettem észre magamon hogy az új volbeat lemezt többet pörgetem mint a talicskáét...szal van benne kraft jaja.

szevasztok..megjelent az új lemez guitar gangster & cadillac blood cimmel..keresétek...a cimídó dal ..horzsolja az ereim...

szintén ok a lemez.

stp4trick
ja

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

bakvarnyu
meg a Bad religion hatása is egyértelmû

bakvarnyu
Life of agony , Keith Caputo hangja is tök ilyen

_Atti_
köszi szépen, meghallgattam elsõ blikkre nem tetszett aztán azon kaptam magam hogy keresem a többi számot is😄 Menõ banda.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Kicsikiraly
jhonny cash-hoz is eléggé, a sad man's tongue ugyanis a folsom prison dallama, és szövege csak átírva. "And that train keep on rolling on down to San Anton" "And that train keep on rolling on down the sad man's tongue" stb 😄

DFTBA ಠ_ಠ

kakaoskalacs
Elvishez van némi köze (ha za énekes hangjat nezem) 😄 többihez nemnagyon 😊

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

stp4trick
érdekes definíció, szerintem egyikhez sincs semmi közük, szimplán jók

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

bakvarnyu
egyiket se szeretem de a Volbeat az egész jó

kakaoskalacs
jah tdtommal ök a "Metal Elvis-ei" 😄

joféle

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

http://www.myspace.com/volbeat

Aki szereti a Metallicát,,Johnny Cash-t és Elvis-t..az bírni fogja a volbeat-et is.

Sad Man's Tongue

a moment forever

" I ONLY WANNA BE WITH YOU"