The Ting Tings
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mekkor szar már
that's not my name és a shut and let me go a legjobb egyértelmûen.
én tavaly nyáron hallottam elõször õket a rádióban, és rögtön megtetszett. azonnal rájuk kerestem, azóta hallgatom 😄
én tavaly nyáron hallottam elõször õket a rádióban, és rögtön megtetszett. azonnal rájuk kerestem, azóta hallgatom 😄
no pain no game
az M1 készített egy interjút is 23:15 körül kezdõdik
kurvajók voltak, Katie mondott pár magyar szót is 😊

váá Augusztus 13-án fellépnek a Szigeten, és szerintem én pont nem érek rá akkor 😞
ínekem most ezjönbe a "We started nothing"-ból olyan 1 hét halgatás után ^^
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
még vége sincs 2008-nak de már ez a legjobb klipp?
sose értettem, kocsiknál is év eleján megjelenik, és az az év autója
sose értettem, kocsiknál is év eleján megjelenik, és az az év autója
azt a klippet elvileg a 2008 legjobb klippjének mondták 😄 kritikusok, vagy talán valami díjátadó.
DFTBA ಠ_ಠ
Shut up and let me go
Ez tetszik 😊
Ez tetszik 😊
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Jóféle, hirtelen ez ugrott be róla:
Beat Dis - Just Like
Beat Dis - Just Like
http://flickr.com/photos/zolika90/
Nekem is bejönnek, van valami jó a hangásukban😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
That's not my name az egyik csengõhangom 😉
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
"A The Ting Tings egy angol indie-pop duó, melynek tagjai Jules De Martino (dob, vokál) és Katie White (ének, gitár, basszusdob). Eredetileg Leighbõl származnak. A banda 2006-ban, Salfordban alakult. Eddig három kislemezt jelentettek meg a Columbia Records lemezcég által kiadott debütáló albumukról. Az elsõ, bemutatkozó kislemez a "That's Not My Name" 2008 május 18-án látott napvilágot, majd rögtön a brit kislemezlista elsõ helyére kúszott. Elsõ, We Started Nothing címû albumuk ugyanebben az évben, május 19-én jelent meg, és szintén az elsõ helyig jutott Angliában."
Nemrég mutatta ezt az együttest egyik ismerõsöm, és már elsõre megtetszett a That's not my name, láttam hogy még nincs topikja és gondoltam lehetnek páran akiknek bejön ez a stílus és még nem ismerik.
That's not my name
Shut up and let me go
We started nothing
Keep your head
Nemrég mutatta ezt az együttest egyik ismerõsöm, és már elsõre megtetszett a That's not my name, láttam hogy még nincs topikja és gondoltam lehetnek páran akiknek bejön ez a stílus és még nem ismerik.
That's not my name
Shut up and let me go
We started nothing
Keep your head
DFTBA ಠ_ಠ