Bristol City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zenszkij
Kétnapos topik. LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Cabell
A Bristolnak nem megy olyan húdejól...tavaly sem jutottak fel, de én már akkor szorítottam, hogy sikerüljön...remélem, majd idén.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

John Cena
az a Cardiff topic lessz szerintem de tök 8... máshol persze nincs ugatás

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

II Rocky II
jo,csak na a multkor nyitott vki egy csapatnak topicot mert jól ment a csapatnak!
és egybõl leszólták szegény gyereket :)

24 - Exile -Nov.23

John Cena
én isUnited fan vagyok és nyitottam EVErton meg Cardiff topicot mert szimpi a csapat nem tök 8?:S

Cabell
Hogy legyen kinek azt mondani: miközödhozzá?!

II Rocky II
united fan ,de birstol city topicot nyit csak azért mert õ is ott él,de akkor miért pont most lett megnyitva és nem 4 hónappal ezelõtt ? :O

24 - Exile -Nov.23

Cabell
Bristol annak idején még Madridba is üzent Matáért, és nyélbeüthetõnek tûnt a transzfer...azért nem lett volna semmi, ha a kis Mata Bristolba kerül..:D

John Cena

John Cena
MILLWALL volt annak idején még úgy emlékszem balhés hoolokkal

Most 3.ad osztály

Cabell
Ma ixeltek a QPR-rel, de idén fel kéne jutni....

Zerénd
Ááá semmi, csak olyan cukkolós szurkolói rivalizálás akart lenni. :)

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Kicsikiraly
"Bajnokság Championship " ASDFLOL

DFTBA ಠ_ಠ

Ez mi?

REAL MADRID

bujcsik555
nekem abristol cityröl a nagy bunyok jutnak eszembe. ha jol emlékszem nagy balhékat csináltak a szurkoloi a 90-es években, de javits ki ha tévedek.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

John Cena
Mi köze a West Ham-hoz a Bristol City-nek?:D

John Cena
ÓÓ a Vaskó Tamás:) rájátszásban a Bristol Citynek szurkoltam de reménykedek hogy fel jutnak a Premier Leaguebe!

Zerénd

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Cabell
Most a szívem egyébként nagyjából 200zal ver, a QPR ellen van éppen meccs.

Tavaly majdnem elérték a PL-t, a Hull azonban egy távoli bombával szertefoszlatta az álmokat....megjegyzem, ha a QPR-t tavaly megverik a hajrában, akkor biztos feljutók...:(

A csapat stadionja, alatta/mellette papír írószer, Electro World, és KFC restaurant található, egyébként a magyar KFC sokkal jobb.

A rettenthetetlen MCAllister..:)

Cabell
Így van, hatalmas történelmû csapat, amit sajnos sok játékos ugródeszkának használ...kár, hogy Tamás nem maradt itt, itt válhatott volna a történelem részévé..:_(

vmvr
megfordult itt többek között david moyes, az everton jelenlegi menedzsere

steve mclaren, volt angol szöv. kap. twente edzõje

andy cole, mu legenda

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

gabber_saviola
Azért van egy stílusa a srácnak, de végre egy normális topiknyitó :Ddd

most jöhet pár kép és pár videó, hogy vizuálisan is meg tudjuk ismerkedni a csapattal.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Cabell
Bristol - majd idén!:)

egyébként: jelenlegi keretükrõl itt lehet értesülni (http://hu.wikipedia.org/wiki/Bristol_City_F.C.#Jelenlegi_keret)

De! Elõtte szeretnék bemutatni néhány igazán csodálatos, egyedülálló játékost.

Adrian Basso, kapus. Nos, vannak felháborító, érthetetlen esetek a futballban, ezek egyike, hogy Basso nem egy olyan csapatban véd, mint a Barca, vagy a Manchester United. Basso Anglia, de talán Európa egyik legjobb kapusa, de mégis csak a másodosztályban véd. "Más kérdés, hogy Basso errõl csak annyit mondott, a Br. City egy fantasztikus csapat, amely fantaszzikusan védekezik, és még ennél is jobban, kreatívabban támad, és tudja, ennek a csapatnak nemcsak nagy múltja, de jövõje is van."

3 DF Jamie McAllister, védõ. Nem tudom, hogy van-e köze a skót legendához, Gary McAllisterhez, de annyi biztos, õ még nem rontott büntetõt VB-n. Agilis, erõs védõ, oszlopos tagja a védelemnek. Sajnos már nem Tomi mellett...

7 MF Scott Murray - szélsõ. Hát azt ember nem fogja elfelejteni, ahogyan Scott a Liverpool ellen játszott. Bátran, nagy kedvvel, számomra õ A szélsõ, nem Beckham, nem Cristiano. Bátor, intelligens, gyors, bivalyerõs. Itt a helye!

16 DF Cole Skuse, középpályás - az Irokéz harcos! Leginkább ez a becenév illik rá, elnyûhetetlen, elpusztíthatatlan, szeme, akár a cikázó villám, szíve, akár a tüzes acél. a Bristol a mindene, igazi fanatikus.

A csatárokról nem írok, mert szinte semmit nem hallok két nagy kedvencemrõl, Jevonsról és Brookerrõl. Brooker volt az az ember, akinek a rutinjára mindig lehetett számístani, Jevons pedig szerintem klasszisokkal jobb volt, mint Messi. A legnagyobb, Maradonával emlegetném egy lapon...

ChuckyHUN
Bristol - "majd jövõre!"
Arsenal - "majd jövõre!"
Chelsea - "nemtom ki, de vegyük meg!"
Liverpool - "majd a BL-ben!"
:DD

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Cabell
Bristol City Football Club egy angol futballcsapat, egyike Bristol két profi csapatának, a másikat Bristol Roversnek hívják. Stadionjuk az Ashton Gate, mely a város délnyugati részén található. A 2006/07-es szezonban jutottak fel a Championshipbe, a következõ idényben kishíján a Premier League-be is felkerültek, de a rájátszás döntõjében vereséget szenvedtek a Hull Citytõl.

Annak ellenére, hogy angol csapat, a City 1934-ben megnyerte a Walesi Kupát. 1907-ben másodikként végeztek a bajnokságban, ami máig a legjobb eredményük.

1982-ben a Bristol lett az elsõ angol csapat, mely egymás után három kiesést szenvedett el, de 1990-re már visszajutott a másodosztályba. 1999 és 2006 között fõként a harmadosztály tabellájának elején vitézkedtek és harcoltak a feljutásért.

A csapat beceneve Vörösbegyek, 1976-tól 1994-ig látható is volt a címerükön egy vörösbegy. Jelenlegi otthonuk az Ashton Gate, melyben 21 497 nézõ foglalhat helyet.

Teljes csapatnév Bristol City Football Club
Becenév The Robins (Vörösbegyek)
Székhely Bristol, Anglia
Alapítva 1897
Stadion Ashton Gate
Vezetõedzõ Gary Johnson
Elnök Stephen Landsdown
Bajnokság Championship

bertino
jó stílusod van.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Cabell
Jómagam Bristolban élek, így más nem is hozhatta volna létre a topikot!

Tudni kell, hogy itt a jövõ egyik nagycsapatáról van szó, amely folyamatosan épül és szépül. Idén még csak másodosztály, jövõre azonban nincs megállás a Premier League-ig!