Bőrápolás

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szia!hát én már három különbözõ orvosnál jártam,három kölünbözõ dolgot mondtak és 6különbözõ "gyógymódot" ajánlottak...egyikre sem tudnám azt mondani h maximálisan meg voltam elégedve az eredménnyel:-s...ez csak egy tapasztalat..

Köszi a tippeket!
Hát,tapasztalatom szerint többféle patti is létezik,évekig küzködtem a tinédzserkoriakkal,aztán mire elmúltak volna az egyik bõrgyógyász szerint napallergia..hatalmas,fájó pattik...vagy gyulladások..hát én a kb.6év alatt próbáltam már mindent...most ami bejönni látszik :aloe vera gél,tudom ajánlani...

Dark05
Na most azt nem tóm, hogy mit magyarázkodok itt, he soproni legjobb krém vagy mi a szösz <#vigyor3> bye

Dark05
hülye bb

Dark05
Hu amúgy nekem van, fogta szétrepedt a karomon már voltam KB 5 helyen senki nem tudót, normális megoldást csak a rosszannál rosszabb krémeket, írták fel

Dark05

akyyy
monjduk most nézem azért más 2008-ban pesten, és más valamikor 90 évek közepén borsodban

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

bardocz
Jah az szar...Másnap hazaenegdtek,olyan finom vajaskenyeret azóta nem ettem,mint akkor<#finom>Elõzõ nap nem ettem semmit 3 kanál kristálycukron kívül😄
akyyy
nekem ovodás koromba volt, és nagyon szar volt. egy hétig bent voltam, oszt huh😞((

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

bardocz
Mandulamûtétnek?Lófaszt😄 Nem kapsz infúziót,márcsak ezért is megéri.Másnap reggel meg mész haza a kórházból,és lehet lakmározni =D És kurva élvezetes volt a mûtét😄 Tényleg egy élmény volt.Mindenkinek ajánlom😄
Te hogy ápolod a bõröd?😊
Nekem van Clean & Clearem. Egész jó, kiszedi a miteszereket.😊
SHADOWEYES7
Értelmes hsz-eket várok.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Hát izé. Kinyomom aszt kész. S, majd ha visszanõ, megint kinyomom. 😄

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Frosty01
lol vagy 😄
altatás rulz :]

practitioner of the forbidden arts of death

bardocz
Annyira szar volt már.Am,aki mûtét elõtt áll nehogy altatva csináltassa,hatalmas móka az egész^^ Fõleg jófej orvossal,aki még kérdez is közben😄
Doomista
szurikkal is lehet a pattanások ellen :-o

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

kas123
a mandulamûtét? o.O az hogy? 😄

bardocz
Nekem mandulamûtét segített,de az amúgy is kellett^^
kas123
1.a pattanások nem egyenlõ a bõrápolással
2.az arckrémek és testápolók topic se fedi a teljes bõrápolást
(nem csak ilyen készítményekkel lehet szép bõr-t elérni)

kas123
bazzzzzzzzzzzzzz 😄😄😄😄😄😄
bocsi Nyikk <#falbav>

RAZOR27
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nézdmeg az adatlapját 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

0Fritz0
Fa testápoló a tuti.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

RAZOR27
jóez ideis.
amugymeg elmész bõrgyógyászhoz (persze iskolaidõben) majd felír neked bogyókat meg mindenféle bõrkezelõ cuccot, többségnél beválnak.De persze a #3 is nagy segítség tud lenni.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Bõrgyógyász! Saját tapasztalat..........semmi pattanásom nincs, pedig nekem aztán volt bõven....szóval irány az orvos.

kas123
Mivel férfiú vagy fontos, hogy jó borotva - borotva hab/zselé - arcszesz párosítást használj + borotválkozás utáni krémek se rosszak.
Ha erre odafigyelsz máris kevesebb pattanásod lesz.

Bocsi,nem ide szántam..ugrás át a Fiúk,lányok,kapcsolatok-hoz😉

Sziasztok!Még nem láttam ezzel a témával foglalkozó témát,szóval gondoltam...pattanások,mitesszerek,hegek..ki hogyan kezeli õket..mit ajánl?!

← ElőzőOldal 2 / 2