Google Chrome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Audi TDI
Nálam a Chrome állandóan belassul, majd lefagy a Win10 1803 verzión. :( Korábban ezzel semmi gond nem volt.
Állítólag a GTX970-es kártyát nem szereti.
ez igaz lehet szerintetek? Vagy mi lehet erre a megoldás?
MerlinW
Rájuk viszed az kurzort, katt a három pöttyre, eltávolít és az az oldal többet nem jelenik meg ott.

[merlinw.org]

adamfesto
Sziasztok!
A kezdőlapon bead 8 gyakran használt oldalt, a keresősáv alatt. Be tudom úgy állítani a Chromeot, hogy ezek ne jelenjenek meg? Előre is köszönöm a választ!

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Üdv uraim! Egy olyan kérdésem lenne hogy a chrome-ban felbukkanó software reporter tool nevü alkalmazást vagy akármit hogyan tudnám letiltani vagy kiirtani,mert akárhányszor törlöm állandóan felbukkan újra,és jónéhányszor csak húzza a procit. Gondolom a Google fejlesztöi akarják igy,de ha akad valami jó megoldás nálatok,hálás lennék érte! Köszönöm elöre is!
Utoljára szerkesztette: iceeman, 2018.08.22. 18:10:20
Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

MerlinW

[merlinw.org]

Sziasztok!
Chromeban, hogy tudok ilyet csinálni? Sajnos csak 8 lehetőség van s azokat sem lehet csoportosítani.

KÉP (ha nem jelenne meg)

Utoljára szerkesztette: bikers, 2018.02.27. 06:07:31
ozimak
Akkor a 140-es javítja úgy néz ki! <#eljen>
Verzió: 64.0.3282.119 (Hivatalos verzió) (64 bites) volt fent,most viszont frissítette és elméletileg jó lett már.
ozimak
Melyik verzió van fent neked? Súgó-->A Google Chrome névjegye Elvileg jött egy új patch 140-re ami javítja. De én nem tudom, mert visszabutítottam a nagy 64 bites patch előtti verzióra ami nekem stabil. Letiltottam a frissítést (kitörlöd az update mappát, és letiltod a google update folyamatot).
Ugyanez van nálam is sajnos.De érdekes hogy csak az asztalin.Laptopon ,telón rendben van.Valamivel öszeakad.Win telepítés sem oldotta meg.
ozimak
Másnak is szarakodik a bejelentkezésekkel a chrome? Mindenhonnan kijelentkezik. Vagyis, hogy egész pontos legyek, olyan mintha minden session-nél egy új böngészőként viselkedne. Facebook, sg, meg úgy cuzammen mindenhol újra kéri, hogy jelentkezzek be. Még g-mail-be is. Állítólag valami új bug.
SzirmosSzisza
Ez talán segít majd, elég régi a cikk de még mindig nem ezeken a verziókon van a stable.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

malter
Sziasztok egyre divatosabb a honlapokon,hogy egy x dologra kattintaskor bead egy reklám oldalt aminek köze nincs a dologhoz,és csak többszöri bezárás után adja a valos tartalmat,van erre valamiféle megoldás?
Aquir
Én amikor visszatettem most a win 7-et, ez nagyon nem tetszett. jópár googlezést követően végül sikerült rátalálni hogy az internet options-connections-LAN settings-automatically detect kikapcsolása megoldja a dolgot.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

2-3 nappal ezelőtt nekem FF alatt is volt ilyen, hogy a facebook annyira pörgette a procit, hogy alig tudtam használni.
De most megint jónak tűnik.
Jim Morrison
én tegnap kapcsoltam ki hardware accelerationt, de valamiért, miután bekapcsol a számítógépem, elindítom a chrome ot, akkor bejön az oldal. utána viszont 1 percig nem tudok böngészni, míg más böngészőben lépkedhetek jobbra-balra. kopmatibilitást is próbáltam de nem lett jobb :( ezzel egyedül vagyok? (két gépen is ezt produkálja)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Aquir
google:
- clear cookies+cache?
- disable hardware acceleration in chrome?
- facebook - privacy - security settings - end all sessions?
- disabling IPV6 from the network adapter properties?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

acsati
Nem tudjátok, hogy mitől lehet az, hogy amikor a Facebook-ot böngészem, akkor az nagyon beakad? 2-3 fül meg mellette megnyitva, de azokon gond nélkül görgetek akadás nélkül, de a Facebook meghal. Mi lehet a probléma?
A gépemnek simán bírni kell egy kis böngészést és a Chrome SSD-re van telepítve.
Aquir
Purchase, cancellation, & refund policies

Egy tárhely van mindennek:
Drive: Megmarad az adat hozzáférhetősége, de többet nem tudsz feltölteni. Létrehozhatsz ettől még Google dokumentumokat mert ezek nem vesznek el a tárhelyből. A szinkronizáció a My Drive és a Google Drive mappa között leáll.
Photos: Csak "high quality" minőségben tölthetsz fell több fotót.
Gmail: Nem fogadsz több emailt, visszaküldi a feladónak.

RoboKutya78
srácok van esélye annak hogy magyar nyelven tudjak kommunikálni a google-val?
mármint a kereső oldalal?
Kíváncsi volnék hogyan működik a tárhelybővítő rendszerük.
Pl ha feltolom 100 gigára egy év időre, és ha lejár az egy év és a szabad 15 giga mellé mondjuk csak 5 gigát töltöttem fel a másik 95 giga szabad ebbe az esetbe ha nem fizetek tovább elveszik a 95 giga az 5 meg megmarad addig amíg adat van rajta?vagy köteleznek hogy mentsem azt az 5 gigát?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

acsati
Mi lett a Chrome-mal?
Eddig mindig amikor elkezdtem gépelni a címsorba egy weboldal címet, akkor magát a főoldal hozta be elsőnek, csak nyomtam egy entert és ott voltam. Most meg elkezdtem ugyanúgy gépelni, hogy pl. origo és nem az origo.hu-t ajánlja elsőnek, hanem ezer másik aloldalt, amit néztem már.
Vissza lehet valahogy ezt állítani?
Sziasztok! Pár napja a Chrome-ban lejátszott videók (YouTube-on és Netflixen) egy idő után (ami lehet 2 vagy akár 15 perc is) megakadnak. Olyankor nemcsak a kép akad meg, hanem a hang is, és folyamatosan zúg. Aztán vagy megy szépen tovább, vagy a Windows 10 hibaüzenettel újraindul (utóbbi már nem fordul elő, de így kezdődött). Szerintetek hogyan lehet orvosolni a problémát? Hangkártyát frissítettem, videokártyát is, hálózati kártyát is; kipróbáltam régebbi drivereket, de nincs változás. Sőt, kikapcsoltam a hardware-es gyorsítást, hátha úgy megy, de az sem vált be.
Blekk Síp
Nah a Hitman Pro segített. Plusz reseteltem a chrome-ot aztán reinstall, a dashboard-nál is töröltem minden felhőben levő adatot és újratelepítettem minden kiegészítőt, aztán visszakapcsoltam a sync-et. VÉGRE.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Blekk Síp
Malwarebytes megtalálja és elvileg sikeresen törli is a fenyegetéseket de a Chrome első indítása után magától visszatér az unTabs nevezetű förmedvény. Pedig sync kikapcsolva. Hihetetlen idegesítő.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Ha az nem segít, próbáld meg még a GMER-t és a Trojan Remover-t is.

https://c64universe.com/

Calver
Malwarebytes?

"The trees move. Do you not see it?"

Blekk Síp
Ez az unTabs nevezetű rothadás mi a tököm ez? Átállította a keresőmotort is yahoo-ra és nem tudom kiírtani ezt a szemetet.

Zetorg
néha a facebook tab felzabál 2.5gb memóriát és 25-40% cpu-t. lehet ezzel valamit kezdeni?
i3, 8gb ram

Jim Morrison
Beállításokban keress rá a smart lock-ra (zarolt kepernyo es vedelem). Kapcsold ki/vedd ki az otthoni halozatot a megbizhato helyek kozul

Otthoni hálózatba telefonom automatikusan bejelentkezik, így nem kell feloldó kód hozzá. Hogyan tudnám ezt megszüntetni? Köszönöm a segítségeteket.
csn tamás
Sziasztok! Olyan gondom van, hogy ha belépek a google fiókommal a youtube-ba, onnantól kezdve nem játssza le a videókat. De ha nem akkor működik. Valami tippetek van esetleg? Még nem tapasztaltam ilyet. Köszönöm előre is!

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

Sziasztok!

Facebookon állandóan feljön hogy "sütiket használ, blabla... ", de nem tudom hol kéne "ok"-ot nyomni, mert csak bezárás van... És így elvileg folyamatosan feljön... Tudna valaki segíteni?
Igen ilyenre, csak azzal a különbséggel, hogy magyar szöveghez kéne, nem angolhoz... Tudsz olyat is? :)
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Aquir
vagy egy betűre átírt keresőmotorok, pl. megadni a keresőbeállításban: (ha már kerestél az oldal keresőjével) thefreedictionary = f és beírva "f neutral", rákeres a neutral-ra.

Sziasztok!

Sokat szoktam speciális/szakszavakat tartalmazó cikkeket/weboldalakat olvasni, nem tud valaki plugint a chromehoz (vagy esetleg más programot) amivel egyszerűen tudok pl 1 kattintással (akár másolva) mondjuk értelmezőszótárból keresni, vagy hasonló?
mooo
Nincs ott, azt kikapcsoltam.
RoboKutya78
attól még ha az óra mellett aktívan megjelenik a tudtodd nélkül figyelhet ha be van állítva.
akkor viszont nics más ötletem hirtelen.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

mooo
Nincs más készülék és megnéztem máshonnan se jelentkezett be senki. CCleaner fel van telepítve, de már nagyon rég futtattam.
RoboKutya78
vagy valami takarító progi pl ccleaner rosszalkodik?

RoboKutya78
nem synkronizálsz véletlen valamivel?
esetleg olyan eszközről syinkel a fiokod amihez nem adódott hozzá rendesen az eltűnő könyvjelző
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2017.01.21. 12:24:17

mooo
Látott már valaki olyat, hogy a könyvjelzősávból eltűnnek a könyvjelzők? A további könyvjelzőkből nem tűnik el ,csak a könyvjelzősávból... Már 3x-ra történik meg(az első után csináltam mentést) és kezd idegesítő lenni. Google account van és mobillal szinkronizálva van). Vírus nincs ezt kasperskyvel néztem át.
Nem tudjátok mi lehet a hiba, ha böngészés közben néha ezt az üzenetet kapom: "Default Radeon WattMan settings have been restored due to unexpected system failure" előtte két másodpercre elsötétül a kép

Chrome-ban kikapcsoltam a hardveres gyorsítást és a probléma elmúlt. Napi 6-8 órát játszok és ott semmi baj, de ha pl. fészbúkot nézek akkor ott félóránként is előjöhet.
Utoljára szerkesztette: endorphinz, 2017.01.12. 07:07:26

t

Sziasztok!

Egy olyan problémám adódott az utóbb időben, hogy facebook-on vagy pl rtlmost alatt megnyitott videók alatt egy piros csík van függőlegesen a képernyőn. kivéve a youtube videóknál, mert az teljesen jól működik. ha onnan van linkelve fb alá azt is jól játsza le. kipróbáltam más böngészőt azzal teljesen tökéletes minden. Váltani nem akarok chrome-ról. Nem tudom volt-e hasonló gondja itt valakinek, de ha volt és tudna segíteni azt megköszönném!
Adam Jonas
Beleolvastam a kommentekbe, állítólag a Chrome Canary (ami fejlesztőknek számára van, és napi szinten frissül) telepítése és használata megoldást jelenthet a problémára.

Valaki próbálta már esetleg?

Sziasztok
Gondoltam kap még 1 esélyt, kárvolt bízni benne hogy megjavult...
Ugyan olyan mint volt.

Hogyan lehet rávenni hogy importálja a Firefoxból a könyvjelzőket, minden mást át tudott hozni de azt nem
Mindig azt írja hogy sikeresen elvégezte, de szart se csinált valójában!
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2016.11.29. 11:24:30

akyyy
Amikor fel akarok valahova tölteni egy képet, PCn keresztül, de telefonon van rajta, nem lehet megoldnai, hogy feltöltöm google felhőve (drive, vagy még jobb a Google Fotók), és a pc-m ezt látná mint egy könyvtárat. úgy vettem észre, oneDrive-ot látja így, de mást nem tudom hirtelen hogyan lehetne bele tenni :)

Áh, megvan a neve, Gyors elérésű mappa
Utoljára szerkesztette: akyyy, 2016.11.19. 15:13:34

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

SzirmosSzisza
https://productforums.google.com/forum/#!topic/chrome/ebLGRxSnPug ha jól látom frissítés megoldja (bár krómnak illene magát)

MerlinW
De csinálja. Codec probléma lehet, majd javítják.

[merlinw.org]