Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Állítólag a GTX970-es kártyát nem szereti.
ez igaz lehet szerintetek? Vagy mi lehet erre a megoldás?
[merlinw.org]
A kezdőlapon bead 8 gyakran használt oldalt, a keresősáv alatt. Be tudom úgy állítani a Chromeot, hogy ezek ne jelenjenek meg? Előre is köszönöm a választ!
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Utoljára szerkesztette: iceeman, 2018.08.22. 18:10:20
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Chromeban, hogy tudok ilyet csinálni? Sajnos csak 8 lehetőség van s azokat sem lehet csoportosítani.
KÉP (ha nem jelenne meg)
Utoljára szerkesztette: bikers, 2018.02.27. 06:07:31
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
De most megint jónak tűnik.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
- clear cookies+cache?
- disable hardware acceleration in chrome?
- facebook - privacy - security settings - end all sessions?
- disabling IPV6 from the network adapter properties?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A gépemnek simán bírni kell egy kis böngészést és a Chrome SSD-re van telepítve.
Egy tárhely van mindennek:
Drive: Megmarad az adat hozzáférhetősége, de többet nem tudsz feltölteni. Létrehozhatsz ettől még Google dokumentumokat mert ezek nem vesznek el a tárhelyből. A szinkronizáció a My Drive és a Google Drive mappa között leáll.
Photos: Csak "high quality" minőségben tölthetsz fell több fotót.
Gmail: Nem fogadsz több emailt, visszaküldi a feladónak.
mármint a kereső oldalal?
Kíváncsi volnék hogyan működik a tárhelybővítő rendszerük.
Pl ha feltolom 100 gigára egy év időre, és ha lejár az egy év és a szabad 15 giga mellé mondjuk csak 5 gigát töltöttem fel a másik 95 giga szabad ebbe az esetbe ha nem fizetek tovább elveszik a 95 giga az 5 meg megmarad addig amíg adat van rajta?vagy köteleznek hogy mentsem azt az 5 gigát?
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Eddig mindig amikor elkezdtem gépelni a címsorba egy weboldal címet, akkor magát a főoldal hozta be elsőnek, csak nyomtam egy entert és ott voltam. Most meg elkezdtem ugyanúgy gépelni, hogy pl. origo és nem az origo.hu-t ajánlja elsőnek, hanem ezer másik aloldalt, amit néztem már.
Vissza lehet valahogy ezt állítani?
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
https://c64universe.com/
i3, 8gb ram
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein
Facebookon állandóan feljön hogy "sütiket használ, blabla... ", de nem tudom hol kéne "ok"-ot nyomni, mert csak bezárás van... És így elvileg folyamatosan feljön... Tudna valaki segíteni?
https://chrome.google.com/webstore/detail/goodwordguidecom-instant/mfembjnmeainjncdflaoclcjadfhpoim
Ilyenekre gondolsz?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Sokat szoktam speciális/szakszavakat tartalmazó cikkeket/weboldalakat olvasni, nem tud valaki plugint a chromehoz (vagy esetleg más programot) amivel egyszerűen tudok pl 1 kattintással (akár másolva) mondjuk értelmezőszótárból keresni, vagy hasonló?
akkor viszont nics más ötletem hirtelen.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
esetleg olyan eszközről syinkel a fiokod amihez nem adódott hozzá rendesen az eltűnő könyvjelző
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2017.01.21. 12:24:17
Chrome-ban kikapcsoltam a hardveres gyorsítást és a probléma elmúlt. Napi 6-8 órát játszok és ott semmi baj, de ha pl. fészbúkot nézek akkor ott félóránként is előjöhet.
Utoljára szerkesztette: endorphinz, 2017.01.12. 07:07:26
t
Egy olyan problémám adódott az utóbb időben, hogy facebook-on vagy pl rtlmost alatt megnyitott videók alatt egy piros csík van függőlegesen a képernyőn. kivéve a youtube videóknál, mert az teljesen jól működik. ha onnan van linkelve fb alá azt is jól játsza le. kipróbáltam más böngészőt azzal teljesen tökéletes minden. Váltani nem akarok chrome-ról. Nem tudom volt-e hasonló gondja itt valakinek, de ha volt és tudna segíteni azt megköszönném!
Valaki próbálta már esetleg?
Gondoltam kap még 1 esélyt, kárvolt bízni benne hogy megjavult...
Ugyan olyan mint volt.
Hogyan lehet rávenni hogy importálja a Firefoxból a könyvjelzőket, minden mást át tudott hozni de azt nem
Mindig azt írja hogy sikeresen elvégezte, de szart se csinált valójában!
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2016.11.29. 11:24:30
Áh, megvan a neve, Gyors elérésű mappa
Utoljára szerkesztette: akyyy, 2016.11.19. 15:13:34
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊