Mercenaries 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
A Mercenaries 2-ben annál a küldetésnél amikor egy helikopter elvisz egy helyre és föl kell robbantani egy bunkert majd 10 perc alatt vissza kell érni a bázisra ott, hogy kell visszamenni? Mert helikoptert nem tudok hívni, és uton meg nem elég a 10 perc. A PLAV-nál mik azok a destroy bildoards-ok?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
o_O -,-\'
2. Ez konzolos topic, amihez nyilvánvalóan nincs crack. Ugyanennek a játéknak van pc-s topicja is.
Nekünk van otthon 2gépünk ha csak összekapcsolom õket nem elég?
Mindenképpen kell csatlakozni a live-hoz?
Elsö részét meg tudtam csinálni. Amikor három bombát el kell lopni de bunkerel ne tudok mit csinálni.
itt pár kép http://data.hu/get/660567/Desktop.rar.html
Ha az AN-nél fejezzük be a játékot, akkor a végén Chinánál már nem lehet semmijen küldetést csinálni, gondolom fordítva is ez van.
Így már nállam csak a Chalange-es küldetések maradtak, azokat meg nincs kedvem végig játszogatni, így végre rá térhetek a jó kis Star Wars Force Unleashedre!!!
UI: Aztán meg jöhet a Hells Highway.
Már mint a Story-val, me emígy még csak 78%-on vagyok.
De azt nem értem, hogy a végén lehet választani hogy az AN-el vagy China-vaé fejezed be?
Me én az AN-el fejeztem és akkor...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez a vége hogy ha China-val is végig csinálja valaki?
Na és ott egy idõ mulva kijön a csávó a házbó hogy vidd tovább és ha ott nem figyelsz rá akkor megölik!
Mit tegyek ???
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na ez után vagyok, és most jöttek az AN meg China, de mi elõtt neki fogok megcsinálom komplettre a Pirates-eket.
De minenkinek ajánlom, me az ember egyre jobban bele éli magát.
Neki se merek (akarok) kezdeni a Force Unleashednek, me elõbb ezt akarom befejezni, nem akarom keverni a kettõt!
Szerintem a templomos résszel két bj van: bugos és sciptelt. én személy szerint második próbálkozásra ment de féltem hogy nehéz lesz, de mekkora hiba már, hogy amikor elõször odamentem a templomnak a fele hp-ja volt meg. miért? ja azért mert úgy kezdõdött el a támadás, hogy nem voltam ott és a támadás akkor kezdõdött amikor kiírta, hogy menjünk csak oda de én nem is tudhattam mi lesz😊 igazságtalan gém😊
másodikra higgyétek el olyan egyszerû voltt megcsinálni, mert ha sok tank körülveszi a templomot, akkor nem lõnek annyit😊 nem hibás verzió mert eredeti a game csak akkor is így volt😊
ja és a kézzel fogható dolog ami nem tetszett a borítóba a hátán lévõ helyesírási hiba......
amúgy jó játék de csakis a jármûvek fantáziája miatt, mert:
a kastélyos megoldás a scarfacéban is van
2. venezuela meg a just cause-ban és most mindjárt van 2 is.
de tényleg nem rossz a fizikája is, de a motoros rész nagyoncsicska.......
nextgen konzolnal azert tobbet var az ember
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Megvettem az UP-ot már mint a barátságukat, hát 4.1 millába került, de legalább nem bántanak ha arra járok <#awink>#awink>!
Még a PLAV-nál van az a francos küldi, aminek a végén meg kell menteni a templomot, de az meg rohadt nehéz, Co-op-ba meg nem birom nyomatni me nincs Live-om...
Nálluk megcsináltam fulra, az a HVT-t vagy mit amikor 10 ellenséges embert meg kellett ölni, meg azt a Destroy-os mellék küldit, amikor 13 házat fel kell robbantani.
Most meg fordítottam és elkezdtem csinálni a Gerillás küldiket, az összes Outpost megvan, mostmár csak a többi küldi megugyan azok a HVT-k, meg robbantani a házakat, és aztán talán már megkapom azokat a helyszineket, amik még szürkék.
Köszi elõre is a tanácsot.