Mercenaries 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predator0
Engedd ki a helikopter csörlõjét, azt hiszem az d-padon a balra lesz az. Azzal tudsz tárgyakat felemelni.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

CSa! A misha kocsiját visszaszerzõs pályán eccerüen nem találok semmi megoldást h a kocsit hogy hozzam el a kaloz szigetrõl😞 Az a helyzet hogy helikopterrel nem tudom felvenni, nem is irja hogy fel tudná venni a kocsit, a hajora meg nem tudok ráálni 😞 Egyéb ötlet? Elõre is köszi!
predator0
Foglalj el egy ellenséges helikoptert. Vagy probálkozz hajóval, ha ez nem megy. A destroy bilboards azt jelenti, hogy semmisitsd meg az óriásplakátokat.

Örm
Hello!
A Mercenaries 2-ben annál a küldetésnél amikor egy helikopter elvisz egy helyre és föl kell robbantani egy bunkert majd 10 perc alatt vissza kell érni a bázisra ott, hogy kell visszamenni? Mert helikoptert nem tudok hívni, és uton meg nem elég a 10 perc. A PLAV-nál mik azok a destroy bildoards-ok?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

predator0
Nem emlékszem erre a küldetésre, mert régen játszottam a játékkal, de nagy általánosságban tárgyakat a helikopterrel lehet felemelni és hurcolászni 😊

Hello! Vki tudna segíteni nekem? Elakadtam a jatekban. Mikor Misha kocsiját kell megszerezni a kalozszigetrõl. A kérdésem hogy a kocsit hogyan lehet elhozni a szigetrõl??? Aki tudja léci irjon! Elõre is köszike
PoisonChihuahua
...
Xreactor
De akkor rossz helyre írtam..sorry.

o_O -,-\'

Xreactor
PC :-P

o_O -,-\'

PoisonChihuahua
A nyakamat rá, hogy PC....
predator0
PS3 vagy Xbox verzió?

Xreactor
szevasztok, olyan problémám lenne hogy amikor elinditom a játékot a EA games-es logonál amikor bejön megfagy...esetleg tud vki vmi megoldást? :-S

o_O -,-\'

predator0
1. Warez jellegû kérdéseket épeszû ember ott kérdez, ahonnan letölteni a lopott verzióját...
2. Ez konzolos topic, amihez nyilvánvalóan nincs crack. Ugyanennek a játéknak van pc-s topicja is.

Ja és ha valaki tudna v1.1-es CRACK-et az nyugodtan szólhat,nagyon megköszönöm!<#help><#worship>
Csáó! Nyugi nálam is ugyanez a probléma,ha be akarja tölteni kiírja,hogy one or more savedgames are corrupted vagy vmi ilyesmi.Ez azért van mert olyan hülyén csinálták meg,hogy a dokumentumba ahova menti csak angol betûk lehetnek(se számok,se ékezet se semmi).Nálam a felhaszn.névben van ékezet( Balázs) és a game csinál egy újat(ahova menti a játékot):Bal£zs.Tehát itt már bukta,mert ha átnevezem akkor meg csinál egy újat.A megoldás az h letöltöd a v1.1 patch-et,de ha nem boltba vetted a játékot(szal töltötted mint én) akkor szarra nem mész vele,mert kéne egy crack ami a patchelt fájlokhoz van de olyat még nem csináltak...szóval ez van.én speciel várok a crack-re addig meg Brothers in Arms Hell's Higway...
Hellótok. ÉN pc-n játszok ezzel a játékkal és eléggé bejön de valamiért nem tölti be a mentéseimet. Pedig el van mentve azt látom de mégis amikor ujra belépek a játékba azt irja ki hogy több mentés is van, vagy mit. Légyszi segitsetek ötletem sincs mit kéne tenni.
predator0
Ez minden játéknál így van konzolok esetén, nem tudok olyanról, amiben LAN co-op is lenne. Szóval a válasz: igen, kell.

Ha co-op módban akarom nyomni mindenképpen kell gold live?
Nekünk van otthon 2gépünk ha csak összekapcsolom õket nem elég?
Mindenképpen kell csatlakozni a live-hoz?
nem tudna vki valami tipped adni az elso helikopteres kuldihez mikor a pilotat kell megszereznem (Ewan).mindig lelonek
predator0
Support menü, fel vagy lefelé nyíl a d-padon.

Hellotok még mindig DESTROY THE BUNKER pályánál vagyok elakadva . Hogy pékekébe kell elöveni bunker buster rakétát.Probáltam mindent vagy csak én bénázok vele egyit?
diamond35
ja csak azért mert amikor nézem a videókat (youtube) mindig ez a kettõ van nála 😄

PoisonChihuahua
Már miért kéne csak azt a kettõt használni? Fel lehet venni bármilyen fegyvert. (Carbine, SMG, stb.) <#wow3>
diamond35
Annál a fõ alaknál van a rakétavetõ meg1 AK.A kérdésem hogy mindig csak azokat a fegyvereket lehet használni azta 2-õt?

rambuu
Van nállad egy bunker buster rakéta azt küld rá.

Valaki meg tudná mondani mit kell csinál Mercenaries 2 DESTROY THE BUNKER pályában.
Elsö részét meg tudtam csinálni. Amikor három bombát el kell lopni de bunkerel ne tudok mit csinálni.
itt pár kép http://data.hu/get/660567/Desktop.rar.html
rambuu
Na 80%-on befejeztem végleg!
Ha az AN-nél fejezzük be a játékot, akkor a végén Chinánál már nem lehet semmijen küldetést csinálni, gondolom fordítva is ez van.
Így már nállam csak a Chalange-es küldetések maradtak, azokat meg nincs kedvem végig játszogatni, így végre rá térhetek a jó kis Star Wars Force Unleashedre!!!

UI: Aztán meg jöhet a Hells Highway.

rambuu
Ha kész vagyok vele!
Már mint a Story-val, me emígy még csak 78%-on vagyok.
De azt nem értem, hogy a végén lehet választani hogy az AN-el vagy China-vaé fejezed be?
Me én az AN-el fejeztem és akkor...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
... a vége az volt hogy Solano bunkerére rá kellett dobni egy atombombát, és aztán meg bent a Helikopterbe harcolni vele, majd a videóba le lõttem és vége lett.

Ez a vége hogy ha China-val is végig csinálja valaki?

rambuu
Hát sztem megölik az alakot, me sztem ott akadtál le amikor abba a kis házikoba kell bevinned, az alakot annak a gyár közepén.
Na és ott egy idõ mulva kijön a csávó a házbó hogy vidd tovább és ha ott nem figyelsz rá akkor megölik!

trick daddy
XD én meg pont fordítva csináltam elöször force u utána most ezt nyomom, 20%-nál tartok. Elakadtam egy olyan küldetésnél,hogy egy embert elkell vinni egy (házikoba xD) és jönnek az ellenség katonái de mikor kinyírom mindet akko mission failed <#confused>.
Mit tegyek ???

rambuu
Apám egyre jobban bejön ez a játék, msot tartok 64%-nál és most lettem kész a 2. fõ küldivel!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor Solanohoz kell elmenni, felrobbantani azt a kaput és bemenni, de közben nem elég erõs a rakéta, és megtámadják a fõ bázisunkat, és vissza kell menni. OTt meg szét szedni a tankokat, aztán meg megölni a muksót.

Na ez után vagyok, és most jöttek az AN meg China, de mi elõtt neki fogok megcsinálom komplettre a Pirates-eket.

De minenkinek ajánlom, me az ember egyre jobban bele éli magát.
Neki se merek (akarok) kezdeni a Force Unleashednek, me elõbb ezt akarom befejezni, nem akarom keverni a kettõt!

nyugi nem lesz ilyen nehéz a játék a késõbbiekben. amúgy ez az érdekes, hogy az elsõ küldi pont ilyen akciócsoportos full stuffokkal, sok-sok órát kell nyomni ahoz, hogy majd újra ilyenekkel lehess.
Szerintem a templomos résszel két bj van: bugos és sciptelt. én személy szerint második próbálkozásra ment de féltem hogy nehéz lesz, de mekkora hiba már, hogy amikor elõször odamentem a templomnak a fele hp-ja volt meg. miért? ja azért mert úgy kezdõdött el a támadás, hogy nem voltam ott és a támadás akkor kezdõdött amikor kiírta, hogy menjünk csak oda de én nem is tudhattam mi lesz😊 igazságtalan gém😊
másodikra higgyétek el olyan egyszerû voltt megcsinálni, mert ha sok tank körülveszi a templomot, akkor nem lõnek annyit😊 nem hibás verzió mert eredeti a game csak akkor is így volt😊
ja és a kézzel fogható dolog ami nem tetszett a borítóba a hátán lévõ helyesírási hiba......
amúgy jó játék de csakis a jármûvek fantáziája miatt, mert:
a kastélyos megoldás a scarfacéban is van
2. venezuela meg a just cause-ban és most mindjárt van 2 is.
de tényleg nem rossz a fizikája is, de a motoros rész nagyoncsicska.......
predator0
D-padon le vagy felfelé nyíl. Ki kell választani a megfelelõ légitámogatást.

Hali! Hogy jutok be a legelején a kapun? Már ott elakadtam! Mi lesz késöbb? valaki légyszi irja meg!
predator0
A teljes játék is így néz ki.

AnarchoiD
Hello, most neztem meg a merc2 demojat (x360) mondjatok hogy a final gamma aszert ennel szebb, mert ez a gfx kvazi az elso resz grafikaja (tudom mert mindmaig sozktam jatszani az 1essel sima xboxon)... ;(

nextgen konzolnal azert tobbet var az ember

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

predator0
Ketten, co-opban.

Sziasztok hányan játszhatnak multiba?
rambuu
Na 53.4%-nál vagyok, 51%-tol csak azokat a zöldes-kék mellék robbantós-gyilkolós küldiket csináltam, és kész az egész, meg most csinálgattam a Chalangeket, azokkal is lassan kész vagyok.

Megvettem az UP-ot már mint a barátságukat, hát 4.1 millába került, de legalább nem bántanak ha arra járok <#awink>!

Még a PLAV-nál van az a francos küldi, aminek a végén meg kell menteni a templomot, de az meg rohadt nehéz, Co-op-ba meg nem birom nyomatni me nincs Live-om...

rambuu
Én most 51%-nál tartok, az UP-okat kilõttem már ott nincs küldi, vagyis van, de már csak olyan Chalange, azokat meg mindek csináljam meg többször, 3x végig csináltam de tovább minek...
Nálluk megcsináltam fulra, az a HVT-t vagy mit amikor 10 ellenséges embert meg kellett ölni, meg azt a Destroy-os mellék küldit, amikor 13 házat fel kell robbantani.

Most meg fordítottam és elkezdtem csinálni a Gerillás küldiket, az összes Outpost megvan, mostmár csak a többi küldi megugyan azok a HVT-k, meg robbantani a házakat, és aztán talán már megkapom azokat a helyszineket, amik még szürkék.

predator0
Ez is ahhoz a csajhoz köthetõ. Meg kell csinálni fegyveres challenge-ket, amiket ad, 3-as szintig. Ezt nem magamtól tudtam, hanem rákerestem, szóval nem tudom, hogy így milyen ruhák lesznek elérhetõek 😊

hali még egy kérdés csak mellékesen. ruhákat hogy lehet szerezni? tudod ami a házban van egy szekrény,de üres. és ha majd lehet, akkor milyeneket? most melózok a kalózoknak és jók a cuccaik😊
Ja igen, bocsi, nem is vettem észre :-)
predator0
Játékosok fórumában lévõ Mercenaries 2 fórumban tedd fel ugyanezt a kérdést 😊

Ma vettem meg a Mercenaries 2-t, nagyon szép meg minden, de egy dolgot nem értek. Miért nem lehet 1024*768-nál magasabb felbontásba kapcsolni? Core Duo 2.6 GHz, 2GB memória, NVidia Geforce 9600GT 512MB a konfig, és a TFT monitorom 1280*1024-es, szeretném ilyen felbontásban játszani (Crysis-t simán elviszi high quality settings-szel 1280x1024-ben...)
Köszi elõre is a tanácsot.
predator0
Amúgy ez csak az egyik megoldás, másik, hogy elkezded gyilkolászni azt a Frakciót, amelyikkel ellenséges viszonyban van, csak az sokkal lassabb 😄

hú hallod nagyon köszönöm. tényleg mûködik és most a gerillákkal missziózhatok. Amikor tudod mentem a városba sokszor a csaj telefonon mondta, hogy talk to pmc de amikor odamentem semmi nem villogott úgy, hogy new küldi érted, ezért az up-s küldiket csináltam meg többször már csomó pénzért meg rengeteg bónuszt találtam, úgyhogy ilyen téren én bárkinek tudok segíteni, de tényleg köszi predator😊 eléggé lúzer voltam h nem vettem észre h a bribe factionra nem mentem rá de érted ne is adott a többi új infót gondoltam ez se... 😊 de már tök jó
predator0
Menj be a PMC bázisba, keresd a számítógépes csajszit, beszélgess vele, a feljövõ lehetõségek közül válaszd a Bribe Fraction menüt, és pénzeld le õket. Aztán mehetsz oda.

nem nem villog hát persze h odamennék. de délen a gerillák egyik bázisa jelezve vancsak a kis ikon aljába egy x ilyenkor mit tegyek?