Infinite Undiscovery

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
A láthatatlanságot felderítõ flótaszóval szépen be tudsz menni hátul az oltár alá, amin a sárkány áll.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

heló nah bejutottam az ajtón és megöltem a trolt de aztán hogy tovább??

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Teljesen jó kis cucc ez, csak Sephi elõadta itt lent a szokásos kis drámakvín jelenetét, de õt ugye ki nem szarja le? 😊

upacukafundalukafundakávékamaduka

kössz

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Sir Quno Jedi

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

heló még nagyon a játék elején vagyok de máris elakadtam megérkeztem az elsõ faluba aztán bekell menem 1 alagútba az alagút végén van valami kastély vagy mi nah anak az ajtaját hogy lehet kinyitni?? kössz..

Sir Quno Jedi
Nna, mivel ma kora délután kivégeztem a Last Remnant-ot, nekiestem végre ennek is. Némi vacillálás után újra is kezdtem és easy-ben tolom, mivel nincs kedvem elkoptatni az ujjaimat az akciórészeken (nem is igazán izgat). Elsõre nagyon nem tetszett, de az ostrom után egyre jobb a gamma, van sztori, kidolgozottak a karakterek, úgyhogy ezzel is jól elleszek már látom (a ríõltájm harcot meg tudnám feledni, de így legalább pörgõsebb). Ha nem kéne ennyit kutyagolni terepen, még azzal is kibékülnék, még ha erõsen prevgen kinézete is van a tájnak (botrány). Így viszont gyors, semmi pop-up, avagy frame-rate probléma.

Szóval ezt is ki lehet (még) bírni, mint a Star Ocean-okat (sõt, eddig ez könnyebb így easy-ben).

HELP!
Fayel várost hol találom? Jelenleg Sapranban vagyok, ahol legyõztem a második nagy harcost. Innen hová? Hol van Fayel?

thx

Az élet sz** , csak élvezni tudni kell!

Sephi
- fav

ugyaltom itt is csak idiotak vannak. (tisztelet a kivetelnek)

bye

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mikor voltál te utoljára a gamer365-ön?😮
Rohadtul nem csak boxszal foglalkoznak.

Sephi
"ha mondasz legalább két magasabb szintû oldalt a gamer 365-nél akkor"

Tehát véleményed szerint a foldon levo osszes olyan oldal ami Xbox360 jatekokkal foglakozik, nem er fel egyik sem a gamer 365-el?

Stílusból meg vegyél vissza.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Okami Amaterasu
hallod random srác..mi lenne ha nem beszélnél incredible dolgokat?
ha mondasz legalább két magasabb szintû oldalt a gamer 365-nél akkor
talán elgondolkodom azon h kamud az csak úgy jött vagy kis agyi kapacítással születtél-e😊

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

Ryo san
Nagyon köszi

Playstation id:RyosanHUN Live id:Ryo san HUN

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Rico penguin parade skilljével kapj el 1 kobrát és 1 denevért, vidd ezeket az ajtóhoz és ki fog nyilni

PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN

Istencsászár
Minden jrpg alapja történet, a sok szöveg😊

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ThugEdge
amúgy sok a pofázás benne vagy inkább action/rpg-nek mondanátok?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Ryo san
Srácok mi a fenét kell csinálni bent a barlangbanamikor a kapcsolókat kell átfordítani hogy világos legyen??Hiába megyek végig,az ajtónál nem enged be.

Playstation id:RyosanHUN Live id:Ryo san HUN

Szerintem a legkorrektebb oldalak egyike,na mind1.

Sephi
gamer365.hu?

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Az igen. Ne fáradj, nem érdekel. Azt hittem valami hiteleset találtál, ahol számít is az író véleménye.

Az a baj,hogy a gamer365.hu-n egy blogban olvastam(fõleg),és nem tudom,hogy melyikben.😞
Majd megkeresem,sztend báj.

Sephi
Ilyenkor illene egy link-et bemutatni.

Nincs meg a játék,és egy darabig nem is lesz,de én speciel szinte csak jót hallottam róla.
És nem éppen warezhuszárok mondták.

ThugEdge
nem vagyok nagy rpg pláne nem jrpg játékos,de szemezek ezzel a cuccal miközben megértem az elégedetlenségeteket
belegondolok,hogy splinter cellbõl csinálnának egy rts-t,úgy,hogy közben nem is lenne belõle több stealth/action hát felborulnék vagy pl popból, holy shit😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Victor1103
Érdekes.Akkor ezek szerint sokakban ilyen érzés van.Én is úgy voltam vele anno hogy mikor FFX-2 kijött mindenki fikázta hogy de egy ótvar szar holott engem még 140 órán át a képernyõ elõtt tartott és 100%-ra kijátszva egy percig se untatott mert origiba vettem meg.Aztán ott az Orange Box amit mindenki szinte elismer hogy remek mix de engem belõle a Potalon kívül nem igazán kötött le más,pedig egyik részével se játszottam elõtte.Végül megvettem az Obliviont eredetibe és már más volt a játékhoz való hozzáállás.Mondjuk azóta se vittem végig mert pont kezdõdött a suli de elõtte nyáron nyúztam 0-24-ig.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Janey
Egy Vagrant Story-s harcrendszeren nyugvó új játékot el tudnék viselni.

PSN ID: Janey_HUN " ebben az országban csak két profi van,és a tükörbe nézve a másik visszainteget "

Kandurex
ennyi, szerintem mindenki mereven elutasítja a realtime -ot,..akkor miért erõlteti a fejlesztõ? jah, hogy nincs rá igény,...BADARSÁG, rájuk nem lesz igény és eltûnnek az érdektelenség mocsarában, mint ahogy annyi fejlesztõ eltûnt hasonló ostabaságok után, legyen az bármekkora csapat

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Janey
Ha már harcrendszerek.
Nekem eddig legjobban a Chrono Cross és a Vagrant Story rendszere jött be a legjobban.
Persze volt szerencsém Star Ocean és Tales of... hoz is, de azok nekem kissé kaotikusak.
Viszont a FFX, Suikoden vagy Xenosaga már okésabb. Sõõt a múlt generációban az Atelier Iris: Eternal Mana nagy kedvenc lett. Eccerû volt a rendszer mint az 1x1 de csípáztam a körökre osztott harcokat.
Valamint még az Ys:Ark of Naphitism meg az Alundra is tetszett, az ugye realtime, amolyan Zeldás fílíng.

PSN ID: Janey_HUN " ebben az országban csak két profi van,és a tükörbe nézve a másik visszainteget "

Kandurex
Bármilyen realtime erõltetés a mûfajban, annak halála, egy ilyen tradicionális fejlesztõnek ez minimum az alapköve kellene, hogy legyen,...óriási baklövést követ el a fejlesztõ, és nincs apelláta.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Istencsászár
<#worship>

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sir Quno Jedi
Az a baj, gy a jRPG nagyon rétegmûfaj és a hagyományok igen erõsen jelen vannak. Márpedig hagyomány a körökre osztott, maximum (esetleg) körökre osztott taktikai harc. Punktum. Megértem a fejlesztõket, hogy újítani szeretnének, de akkor válasszanak olyan stílust, ahol ezt megtûrik, erre igény van és értelme is talán. Lost Odyssey jó példa rá, hogy szigorúan a hagyományok SZERINT haladva is lehet modern és AAAA+ játékot gyártani mindmáig. A játékrendszer legyen csak szépen oldschool, ahogy illik, arra épp ugyanannyi csilivilit és ûbertechnót rá lehet húzni, mintha elcsesznék egy általuk "modern"-nek hitt irányítással.

ez esetben én kérek elnézést

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

akkor tényleg

Sephi
Star Ocean meg ok volt 😊

Sephi
Összetévesztettél valakivel. Nekem nincs is gamer tag-om <#idiota>

Seth
Nekem konkrétan tetszik. Összes Star Ocean-t, Tales of-ot végigtoltam,azokban mindben ilyen kaotikus kurvaanyázós harc van 😄

Ja és warezhuszár lévén én tapasztalom, hogy pont az van amit mondassz . A bõség zavarában azt sem tudom mivel játszak és a végén nem játszom semmivel 😄 Kizárólag azokat viszem végig amik az elejétõl a végéig lekötnek és játszatják magukat.(Kivéve jrpg ,abból a legótvarabbakat is végig szoktam vinni, egyszerûen imádom a stílust ^^ )

PSN ID.: Beegabor

mi gamertagod onnan tudni fogom

Sephi
Amúgy milyen kain-t játszottunk elõ szóban? Te összetévesztesz valakivel.

Istencsászár
Így van...

Sephi
Nekem te ne hozd fel, hogy mi volt akkor amikor. Jelenben elunk nem a multban. Igy en is mondhatom, hogy kiskorodban bepisiltel.

Viszont! A warezos nem add annyi figyelmet, nem tud megbecsulni ugy jatekot, mint az akinek eredeti van. Ezert aki nem warezol alapbol elegedetlen vele, mert meg penzt is kiadott erte.

A warezosnak ott van meg a heti 3-4 jatekadag, leul jatszani 10 percet, aszongya, hogy UBER ALLAT, es talan visszater ra de inkabb soha.

Tehat warezos velelemenye nem all meg.

épp a warezhuszárok azok akik könnyebben rámondják valamire hogy szar mivel õk nem fizettek érte

amikor a kain játszottunk élõszóban nem volt semmi bajod a warezosokkal jót beszélgettél velünk és nem is említetted hogy, segtitánok lennénk vagy ilyesmi

Sephi
Igen? Kik azok, mert én akarhol utanaolvastam nagyon mediocre fogadtatasban reszesult.

Es ne vegyük mar számításba a warez huszárokat mert azoknak én nem adok a szavukra.

Ja amúgy neked gondolom biztos eredetit van, ugye?

Szerintem azért nem olyan sz*r ez a harcrendszer,és elég sok embernek bejön.

Sephi
Semmi. Es minden. Megint kidobtak egy gyonyoru jatekot erdekes sztorival es 0 erteku harcrendszerel. Faszert nem kepesek egy FFX jellegu harcrendszert beraki.........

Minek eroltetik ha LATJAK, HOGY SENKINEK SEM JON BE!?!?

Mi konkrétan a baj vele?😞

Sephi
Igen. (es nem warez) Kohh!

musha
amúgy ez a real time harc hasonlóan pauzálható, mint pl. star ocean3 vagy ff xii-nél?

mert úgy azért nem olyan nagy para szerintem...

Istencsászár
Ez jobban hangzik igy, de már az Eternal Sonataban sem tetszett a félig ríl tájm harc... ha ilyenre vágyok akkor DMCzek vagy Ninnyázok és verem a gombot😊

Játszottál te vele egyáltalán?

Sephi
Kingdom Hearts ota nem volt egy jo jatekuk sem... megorultek.

Sephi
Az a baj, hogy erre megint csak azt tudom mondani... hogy a Square-Enix megint egy szart alkotott... ez van.

Oldal 1 / 2Következő →