Infinite Undiscovery
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
upacukafundalukafundakávékamaduka
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szóval ezt is ki lehet (még) bírni, mint a Star Ocean-okat (sõt, eddig ez könnyebb így easy-ben).
Fayel várost hol találom? Jelenleg Sapranban vagyok, ahol legyõztem a második nagy harcost. Innen hová? Hol van Fayel?
thx
Az élet sz** , csak élvezni tudni kell!
ugyaltom itt is csak idiotak vannak. (tisztelet a kivetelnek)
bye
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Rohadtul nem csak boxszal foglalkoznak.
Tehát véleményed szerint a foldon levo osszes olyan oldal ami Xbox360 jatekokkal foglakozik, nem er fel egyik sem a gamer 365-el?
Stílusból meg vegyél vissza.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ha mondasz legalább két magasabb szintû oldalt a gamer 365-nél akkor
talán elgondolkodom azon h kamud az csak úgy jött vagy kis agyi kapacítással születtél-e😊
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Playstation id:RyosanHUN Live id:Ryo san HUN
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Az igen. Ne fáradj, nem érdekel. Azt hittem valami hiteleset találtál, ahol számít is az író véleménye.
Majd megkeresem,sztend báj.
És nem éppen warezhuszárok mondták.
belegondolok,hogy splinter cellbõl csinálnának egy rts-t,úgy,hogy közben nem is lenne belõle több stealth/action hát felborulnék vagy pl popból, holy shit😊
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
PSN ID: Janey_HUN " ebben az országban csak két profi van,és a tükörbe nézve a másik visszainteget "
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nekem eddig legjobban a Chrono Cross és a Vagrant Story rendszere jött be a legjobban.
Persze volt szerencsém Star Ocean és Tales of... hoz is, de azok nekem kissé kaotikusak.
Viszont a FFX, Suikoden vagy Xenosaga már okésabb. Sõõt a múlt generációban az Atelier Iris: Eternal Mana nagy kedvenc lett. Eccerû volt a rendszer mint az 1x1 de csípáztam a körökre osztott harcokat.
Valamint még az Ys:Ark of Naphitism meg az Alundra is tetszett, az ugye realtime, amolyan Zeldás fílíng.
PSN ID: Janey_HUN " ebben az országban csak két profi van,és a tükörbe nézve a másik visszainteget "
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
Ja és warezhuszár lévén én tapasztalom, hogy pont az van amit mondassz . A bõség zavarában azt sem tudom mivel játszak és a végén nem játszom semmivel 😄 Kizárólag azokat viszem végig amik az elejétõl a végéig lekötnek és játszatják magukat.(Kivéve jrpg ,abból a legótvarabbakat is végig szoktam vinni, egyszerûen imádom a stílust ^^ )
PSN ID.: Beegabor
Viszont! A warezos nem add annyi figyelmet, nem tud megbecsulni ugy jatekot, mint az akinek eredeti van. Ezert aki nem warezol alapbol elegedetlen vele, mert meg penzt is kiadott erte.
A warezosnak ott van meg a heti 3-4 jatekadag, leul jatszani 10 percet, aszongya, hogy UBER ALLAT, es talan visszater ra de inkabb soha.
Tehat warezos velelemenye nem all meg.
amikor a kain játszottunk élõszóban nem volt semmi bajod a warezosokkal jót beszélgettél velünk és nem is említetted hogy, segtitánok lennénk vagy ilyesmi
Es ne vegyük mar számításba a warez huszárokat mert azoknak én nem adok a szavukra.
Ja amúgy neked gondolom biztos eredetit van, ugye?
Minek eroltetik ha LATJAK, HOGY SENKINEK SEM JON BE!?!?
mert úgy azért nem olyan nagy para szerintem...