Hat megapixeles kamerát mutatott be a Samsung
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Méretéhez képest szerintem egész jó az a 1,5 óra. Azért hatalmas adatmennyiséget kell feldolgoznia, és elég pici és könnyû is. 1,5 óra meg azért elég sok, egy DV szalag LP-ben.
Ha FullHD felbontásban a beépített tömörítõ eljárásával 1,5 órányi videót rá tud passzírozni 8GB-re akkor le a kalapom...
az egyetlen amit nem harsognak túl, h mindösssze 1,5 órát bírja az akksija, szóval nem érdemes bõvíteni a memóriáját, mert kb. megtölti a 8 gigát és kész pikk-pakk lemerült.
A lájzeres az megy sötétben is, de az meg kamerához nem jó, csak sima fényképezõhöz, mert hiszen ott a lézerrács a képen, ha folyamatosan veszed (vagy ki tudja). Zéró fény mellet is gyönyörûen fókuszál, sokat próbáltuk anno a cybershot-tal.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"A készülékkel 300 képkocka rögzíthetõ 10 másodperc alatt, amelyek késõbb lassítva visszanézhetõek."
Hát ez nem igazán fedi a valóságot. A készülék 300 FPS-re képes 10 másodpercig (vagyis ebben a módban 10 másodperc alatt 3000 képet csinál nem 300-at). A felvételbõl végül egy 60fps-es 50 másodperc hosszú slo-mo videót készít a gép.
Hát ez nem igazán fedi a valóságot. A készülék 300 FPS-re képes 10 másodpercig (vagyis ebben a módban 10 másodperc alatt 3000 képet csinál nem 300-at). A felvételbõl végül egy 60fps-es 50 másodperc hosszú slo-mo videót készít a gép.
én esküszöm, hogy ctrl+c ctrl+v-ztem a cikkbõl, gondolom átírták
Hát ez megint micsoda?
Ilyen tudású kamerák már évek óta vannak. Ráadásul a kamera az japán, ez a gagyi szappanosdoboz úgy szar ahogy van.
Ilyen tudású kamerák már évek óta vannak. Ráadásul a kamera az japán, ez a gagyi szappanosdoboz úgy szar ahogy van.
www.digimomentsvideography.com
Bocs, hogy beugattam, de tényleg elírták a cikket, szerintem 300/ sec lenne a hipergyors....<#falbav>#falbav><#wave>#wave>
Szóval!
robertone:
"Flash memóriás 1080i HD videó kamerával rukkolt elõ az idei IFA kiállításra a Samsung. A gép 30 képkockát rögzít másodpercenként." A cikk legelsõ sora! A 300 kép/10sec csak egy opció, ha akarod akkor azt is tudja.
kjasfhasdfasd:
A készülék 6,4 megapixeles CMOS érzékelõt kapott, a minõségért 10 -szeres optikai zoomra képes Schneider lencsék és 3D zajszûrés felel.
Lehet, hogy csak én olvastam a cikket egyedül?
robertone:
"Flash memóriás 1080i HD videó kamerával rukkolt elõ az idei IFA kiállításra a Samsung. A gép 30 képkockát rögzít másodpercenként." A cikk legelsõ sora! A 300 kép/10sec csak egy opció, ha akarod akkor azt is tudja.
kjasfhasdfasd:
A készülék 6,4 megapixeles CMOS érzékelõt kapott, a minõségért 10 -szeres optikai zoomra képes Schneider lencsék és 3D zajszûrés felel.
Lehet, hogy csak én olvastam a cikket egyedül?
Semilyen AF nem mûködhet adott fénymennyiség nélkül.
milyen formátumban vesz fel? másképp: hány percet lehet vele rögziteni a 8GBra? jah és hány perc felvétel eszik meg egy feltöltést? engem érdekelne 😊
bár azt is írták, hogy az auto focus kis fényben csapnivaló és kár, hogy kihagyták belõle az optikai képstabilizátort.
\"The voices are back... Excellent.\"
camcorderinfo.com teszt szerintük igen meggyõzõ a képi világa.
\"The voices are back... Excellent.\"
inkább csak azért van benne, hogy ki lehessen próbálni, boltban/otthon, fényképezõkbe se sok az a 20-30mb, tömörítéstõl is függ, hogy mennyi fér rá
"A készülék 6,4 megapixeles CMOS érzékelõt kapott, a minõségért 34-szeres optikai zoomra képes Schneider lencsék"
a képen lévõ példány csak 10x optikai zoom-ot tud
"A készülék 6,4 megapixeles CMOS érzékelõt kapott, a minõségért 34-szeres optikai zoomra képes Schneider lencsék"
a képen lévõ példány csak 10x optikai zoom-ot tud
8 gigára mennyi fér egy ilyen felbontású filmbõl??? Az említett 10 másodperc?
A 300 képkocka 10 másodperc alatt, az nem éppen harminc egy másodperc alatt amit már a cikk elején is írtak és nem számít hipergyorsnak, hiszen az alacsonyabb felbontású videoszabványok is 25 vagy 30 fps sebességgel vannak megalkotva?
A 300 képkocka 10 másodperc alatt, az nem éppen harminc egy másodperc alatt amit már a cikk elején is írtak és nem számít hipergyorsnak, hiszen az alacsonyabb felbontású videoszabványok is 25 vagy 30 fps sebességgel vannak megalkotva?