Playstation Vs. Xbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
I met God. She's black
Totti, a régebbiekre gondoltam, de most kicsit hanyagolom a témát 😊
I met God. She's black
PS3 Slim 250 PC
Lemennek rajta a PS2 játékok."
Nem mennek.
"PS3: Játék úgynevezett "telepítése""
Ps3on magától telepít, de annyit tesz csak fel amennyit a fejlesztõk jónak látnak, de a lemezt is használja. Xen az egész lemez tartalmát teszed a HDDre és nem nyúl többet hozzá.
A romlékony se a mai Gépekre vonatkozik (Xbox)
Öhm... ha 5 év alatt 5 játékot vennél.... akkor hanyagold a konzolt 😊
PS3 Slim 250 PC
Nekem PS2m volt, nincsenek hozzá játékok, újak csak Fifa meg NFS.
+a PS3hoz:
Lemennek rajta a PS2 játékok.
I met God. She's black
Box olcsóbb, de 5 év alatt 50k-t fizetek a liveért,
PS3 drágább, de 5 év alatt maximum a javítás meg a játékok ára lesz több mint 50 k
Ellenérvek:
Box: Elég romlékony, live fizetés
PS3: Játék úgynevezett "telepítése"
Ami jó:
Box: 1 kicsivel több játék, több játékos
PS3:Ingyenes internet, Blu-Ray, ha jól tudom Logitech cuccok külön jók hozzá vagy mi ,
Nem is tudom :/
I met God. She's black
😊
De az a lényeg, hogy a haverjaid hol vannak!?
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Akkor játszad pécén õket. A labdába sem rúgnek szöveg meg hazugság. Amikor PS3on 30 fps helyett 20ra megy le, az gáz és az nem fikarcnyi különbség ha nem tudja tartani az fpst. Ez eléggé szembetünõ ahogy pl az AA hiánya is nagyon sok esetben és a gyengébb képminõség, ami valahol jobban kijön, van ahol nem lehet észrevenni. A képtörésrõl nem is beszéltünk még ami eléggé álltalános probléma a multiknál PS3on.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Az igazi exkluzívokat nézdd meg, a multiplatformok valamivel jobbak X-en általában, de csak valamivel. Ha mellette játszanál egy KZ2-õt, vagy épp Halót, akkor gáz van, ha a másikat veted meg.
HD TV nincs minden utca sarkon... 😄
PS3 Slim 250 PC
Azt írtad hogy interneten akarsz javarészt játszani.
Namármost: Xbox360 :
Live 10-12 ezer/ év
+ a játékok, mert ügye ha Live on akarod tolni akkor warez nem játszik...
PS3:
"Csak" a játékokat kell megvenned.
PS3 Slim 250 PC
Mellesleg pl. PC-n a COD4-nek is rendesen dedikált szerver rendszere van onlájnban, nem mint az a fox, amit a konzolok kaptak, meg végül az mw2-is.
Elhiszem, hogy talán mindegyik kicsit jobb X-en, mint a PS3 verzió, csak éppen a PC verzióhoz képest labdába sem rúgnak!
A mostani gép nem a mienk, és csak ezen futnak az újabb játékot, ezért inkább konzolt vennék, így nem vagyok a gépnél láb alatt és elvihetem bárhova.
I met God. She's black
PS3 Slim 250 PC
Én is azt mondom elõzetesen tesztelj néhány exkluzív címet, még az is lehet, hogy a Wii-nél kötsz ki végül(ok ez csak poén volt <#nevetes1>#nevetes1>).
Bármilyen gagyi PC-n jobban futnak mint konzolon!
De bármelyik konzolt is választod, biztosan az exkluziv játékokat részesíted majd elõnyben....
PS3 Slim 250 PC
I met God. She's black
Ha a GoD OF War, Uncharted, GT5, Killzone érdekel, akkor PS3.
Ha a Halo, Forza, Fable, Gears of War, akkor Xbox.
Ha Blur Ray filmeket érdekelnek akkor PS3.
Ha inkább multiplarformra akkor Xbox.
Ha média centernek ( pl filmezés ) akkor PS3.
Elõnye hátránya egyiknek sincs már, mert minden a két slim gép szinte ugyan azt tudja felszereltségben.
Igen fizetõs a multi Xen, 1 évre 10-12k, ha ez elrettent akkor PS3, mert ott ingyenes.
Akkor ezek szerint nem lehet:S
I met God. She's black
PS3:
Elõny: Internet ingyenes.
Jobb exkluzív címek.
Blu-ray
Hátrány: nincs warez. ( bár ez nézõpont kérdése)
Xdoboz: Elõnyök: warez
A multiplatform címek néha jobban futnak,picit szebbek (?)
Hátrány: DVD
Fizetõs LIVE
Gyakori meghibásodás ( bár az újabbaknál állítólag ez már kiküszöbölve)
Lehet hogy kihagytam valamit.... Akkor majd leírják a többiek.
PS3 Slim 250 PC
Mivel amin most szoktam játszani gép, nem a miénk, ezért gondolkodtam 1 konzol vételén.
Legtöbb esetben interneten szeretnék játszani, és itt ott olvastam hogy X-Boxon fizetõs a live, PS3on viszont ingyenes(?).
Segítsetek, a Box olcsóbb, a PS3 meg drágább :S
I met God. She's black
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Ezen kívül, ha kell készülniük további képernyõvédõk a PSP. Ha a reményben, hogy úgy néz ki, mindig hûvös. Ezen kívül, meg kell készítenie a további képernyõvédõk a PSP, hogy mindig néz ki.
PS3 slim 120Gb... PSN: Csupi-87_04
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
ami igen, az meg a retkes alap dualshock kialakitást kapta, mindkét gomba alul 😞 nem csak a ravaszokkal van a gond, sajnos 😞
Forza.
Egyébként 2000ft egy ravasz a ps3 kontrollerre amitõl nehezebben csúszik le az ujjad a gombról.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero