Playstation Vs. Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Nem érdemes Fifa 08al venni. Hamarosan itt a Fifa 11, multiban pedig mindig az aktuálissal játszanak.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

szabii98
Am szerintem ez egész jó ajánlat.

I met God. She's black

szabii98
Ja oké 😊
Akkor kihúzva 😊

I met God. She's black

szabii98
Nem úgy értetem, természetesen rengeteg játékot vennék, vannak PS2es játékaim is és keresztanyáméknak is van 1 pár.

Totti, a régebbiekre gondoltam, de most kicsit hanyagolom a témát 😊

I met God. She's black

"Lemennek rajta a PS2 játékok" SLIM-en nem. régit meg ne vegyél, már nem érdemes.

PS3 Slim 250 PC

Totti5
"+a PS3hoz:
Lemennek rajta a PS2 játékok."

Nem mennek.

Totti5
Xbox nem "romlékony", max annyira mint a PS3.

"PS3: Játék úgynevezett "telepítése""

Ps3on magától telepít, de annyit tesz csak fel amennyit a fejlesztõk jónak látnak, de a lemezt is használja. Xen az egész lemez tartalmát teszed a HDDre és nem nyúl többet hozzá.

Nahát az a fél perc "játéktelepítés"... 😄 (ps3)

A romlékony se a mai Gépekre vonatkozik (Xbox)

Öhm... ha 5 év alatt 5 játékot vennél.... akkor hanyagold a konzolt 😊

PS3 Slim 250 PC

szabii98
2 haveromnak van gépe, 1iknek PS2je van, 5 éves hibátlan gép, soha nem volt javítva, semmi baja a másiknak PS3a van(hát a nagybátyáé de õ jáccik sokat rajta) 1 éves lesz, kitûnõ állapot.Van 1 3. akinek lehet lesz PS3a, keresztanyáméknak boxa van angolból.

Nekem PS2m volt, nincsenek hozzá játékok, újak csak Fifa meg NFS.

+a PS3hoz:
Lemennek rajta a PS2 játékok.

I met God. She's black

Totti5
Persze. Minden multis játéknál elõször Xen történik meg egy egy "mérföldkõ".

szabii98
Na akkor összefoglalom magamnak,
Box olcsóbb, de 5 év alatt 50k-t fizetek a liveért,
PS3 drágább, de 5 év alatt maximum a javítás meg a játékok ára lesz több mint 50 k
Ellenérvek:
Box: Elég romlékony, live fizetés
PS3: Játék úgynevezett "telepítése"
Ami jó:
Box: 1 kicsivel több játék, több játékos
PS3:Ingyenes internet, Blu-Ray, ha jól tudom Logitech cuccok külön jók hozzá vagy mi ,

Nem is tudom :/

I met God. She's black

NEXUS6
PS
😊

De az a lényeg, hogy a haverjaid hol vannak!?

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Totti5
X.

szabii98
És amúgy PS3on vagy Boxon nagyobb a "internetes" tábor?

I met God. She's black

Totti5
Nálam nem tud ilyet, sem a pécén sem a 360on, de mint írtam a COD bármelyik része mind képminõségben mind fpsben teljesen rendben van 360on.

Akkor játszad pécén õket. A labdába sem rúgnek szöveg meg hazugság. Amikor PS3on 30 fps helyett 20ra megy le, az gáz és az nem fikarcnyi különbség ha nem tudja tartani az fpst. Ez eléggé szembetünõ ahogy pl az AA hiánya is nagyon sok esetben és a gyengébb képminõség, ami valahol jobban kijön, van ahol nem lehet észrevenni. A képtörésrõl nem is beszéltünk még ami eléggé álltalános probléma a multiknál PS3on.

NEXUS6
És hidd el elõbb utóbb meg fogod kívánni az exkluzívokat, mert olyanokat tényleg nem látsz PC-n!!!!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
OK vágom, nem hardkór kell, de azért nem is Wii gagyiság. És a konzol tényleg nem olyan macerás, mint a PC (feltéve ha épp be nem hal).

Az igazi exkluzívokat nézdd meg, a multiplatformok valamivel jobbak X-en általában, de csak valamivel. Ha mellette játszanál egy KZ2-õt, vagy épp Halót, akkor gáz van, ha a másikat veted meg.

Mégis hova hordoznád?

HD TV nincs minden utca sarkon... 😄

PS3 Slim 250 PC

Én a helyedben aszerint döntenék, hogy:

Azt írtad hogy interneten akarsz javarészt játszani.

Namármost: Xbox360 :

Live 10-12 ezer/ év
+ a játékok, mert ügye ha Live on akarod tolni akkor warez nem játszik...

PS3:

"Csak" a játékokat kell megvenned.

PS3 Slim 250 PC

NEXUS6
COD natívban fut nálam 1920x1200-ban 50-60 fps-sel egy kb 4 évvel ezelötti szintet képviselõ PC-n, hol tud ilyet akármelyik konzol!?

Mellesleg pl. PC-n a COD4-nek is rendesen dedikált szerver rendszere van onlájnban, nem mint az a fox, amit a konzolok kaptak, meg végül az mw2-is.

Elhiszem, hogy talán mindegyik kicsit jobb X-en, mint a PS3 verzió, csak éppen a PC verzióhoz képest labdába sem rúgnak!

szabii98
"Mivel amin most szoktam játszani gép, nem a miénk, ezért gondolkodtam 1 konzol vételén.*(#1486)
A mostani gép nem a mienk, és csak ezen futnak az újabb játékot, ezért inkább konzolt vennék, így nem vagyok a gépnél láb alatt és elvihetem bárhova.

I met God. She's black

hátazért annál csaknem....

PS3 Slim 250 PC

NEXUS6
Ja bocs!

Én is azt mondom elõzetesen tesztelj néhány exkluzív címet, még az is lehet, hogy a Wii-nél kötsz ki végül(ok ez csak poén volt <#nevetes1>).

Totti5
COD, BF, NFS Shift, Xmen, perfekt 360on.

Totti5
Ha neki ezek az FPSek kellenek és ótós játékok akkor nem hinném.

NEXUS6
Ezeket miért nem PC-n játszod inkább!!!???
Bármilyen gagyi PC-n jobban futnak mint konzolon!

Gondolom, mivel eddig PC-n játszottál....

De bármelyik konzolt is választod, biztosan az exkluziv játékokat részesíted majd elõnyben....

PS3 Slim 250 PC

Totti5
Akkor Xbox határozottan.

szabii98
Am naggyából CoD , NFS, X-Men, BF meg az Airbone(tudtommal csak ez a MoH jött ide), szval ilyen játékok érdekelnének.

I met God. She's black

szabii98
Hát eléggé elrettent :S
De még az õsök döntése is vissza van 😄

I met God. She's black

Totti5
Exluzív játékok alapján dönts.

Ha a GoD OF War, Uncharted, GT5, Killzone érdekel, akkor PS3.
Ha a Halo, Forza, Fable, Gears of War, akkor Xbox.

Ha Blur Ray filmeket érdekelnek akkor PS3.

Ha inkább multiplarformra akkor Xbox.

Ha média centernek ( pl filmezés ) akkor PS3.

Elõnye hátránya egyiknek sincs már, mert minden a két slim gép szinte ugyan azt tudja felszereltségben.

Igen fizetõs a multi Xen, 1 évre 10-12k, ha ez elrettent akkor PS3, mert ott ingyenes.

szabii98
Értem, viszont valahol olvastam hogy ingyenesen is lehet interneten játszani boxon(?)
Akkor ezek szerint nem lehet:S

I met God. She's black

Mind a 2 konzolnak van elõnye és hátránya. De mindkettõ jó.

PS3:

Elõny: Internet ingyenes.
Jobb exkluzív címek.
Blu-ray

Hátrány: nincs warez. ( bár ez nézõpont kérdése)

Xdoboz: Elõnyök: warez
A multiplatform címek néha jobban futnak,picit szebbek (?)

Hátrány: DVD
Fizetõs LIVE
Gyakori meghibásodás ( bár az újabbaknál állítólag ez már kiküszöbölve)

Lehet hogy kihagytam valamit.... Akkor majd leírják a többiek.

PS3 Slim 250 PC

szabii98
Hali!
Mivel amin most szoktam játszani gép, nem a miénk, ezért gondolkodtam 1 konzol vételén.
Legtöbb esetben interneten szeretnék játszani, és itt ott olvastam hogy X-Boxon fizetõs a live, PS3on viszont ingyenes(?).
Segítsetek, a Box olcsóbb, a PS3 meg drágább :S

I met God. She's black

balee4
Az exkluzív címek alapján érdemes dönteni, én emiatt döntöttem a PS3 mellett, de idõvel veszek majd boxot is, arra is van pár olyan game, amit nem szabad kihagyni. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

arty
a tekken6 mindenesetre szebb xboxon, az tény 😊

Forza.

én eddig a sonyra esküdtem de most vetem egy boxot és hát szentem naon zsír a box én arra esküszöm 😄
Bogyi007
Ez pont úgy néz ki mintha egy külföldi fórumról lefordított volna egy hozzászólást a google fordítóval majd a kapott eredményt bemásolta ide.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

gazgoblin
aki nemtud magyar tilos ide begyere!

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Csupi05
ebbõl valaki értett valamit?😄

PS3 slim 120Gb... PSN: Csupi-87_04

Seth
What the hell are you talking about. Do you speak magyar? XD

PSN ID.: Beegabor

Én használ egy PSP, és a kisöcsém használ Xbox 360 konzolra. Azt hiszem, PSP jobb szempontjából a hordozhatóság, elõször. Csak egy lemez, élvezheti a játék, videó, zene. De a PSP vizuális minõség nem olyan jó, de xbox lehet csatlakoztatni a nagyfelbontású képernyõk. További játékok az Xbox alkalmazni.
Ezen kívül, ha kell készülniük további képernyõvédõk a PSP. Ha a reményben, hogy úgy néz ki, mindig hûvös. Ezen kívül, meg kell készítenie a további képernyõvédõk a PSP, hogy mindig néz ki.
Csupi05
Nekem volt X-box-om is meg most ps3. Én az utóbbira esküszöm, bár én világ életemben sony párti voltam. Nekem a joystic is jobban kézre esik ps-en. Ki mit szokott meg...

PS3 slim 120Gb... PSN: Csupi-87_04

arty
téged kéne bezárni...

Forza.

Fresh Duke
Mindkettõ szar. Zárható.

A heavy cost. I pay it gladly.

guardian hero
Attól még a gombák elrendezése/precizitása/kialakítása mindig nem lesz Xbox szintû, de a semminél persze jobb.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

A két ravaszpótló PS3-ra (Gioteck Real Trigger) 1300 HUF eBayrõl postával együtt. Kb egy hónapja van olyanom és teljesen jó. Elõször furcsa volt visszaszokni a nagyobb fogásra, de pl autós játékoknál sokkal precízebben lehet adagolni a gázt és a féket is és a kezem sem fárad el.
arty
ez már volt, nem mûködik a ps3-al sajnos

ami igen, az meg a retkes alap dualshock kialakitást kapta, mindkét gomba alul 😞 nem csak a ravaszokkal van a gond, sajnos 😞

Forza.

shaddam
Aki annyira szereti az xbox kontroller formáját nak itt van ez.Ráadásul még a kezed is hûti pár ventilátorral.

Egyébként 2000ft egy ravasz a ps3 kontrollerre amitõl nehezebben csúszik le az ujjad a gombról.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

guardian hero
demó és vidóletöltés mindkét konzolon ingyenes. Xbox-ból csak Elite-ben gondolkodj, kell a 120-as vinyó a játékok installálásához (nem kötelezõ, de nagyon hasznos). Én is azt mondom, hogy az exkluzívok alapján dönts elsõsorban a két konzol között, illetve ha elsõsorban FPS-ekkel játszol, akkor Xbox a jobb kontroller miatt.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero