Playstation Vs. Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smithie
Najówan,aszittem nem süllyedsz le idáig bazz...<#ejnye1>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

NEXUS6
Gyorsan kérdezz valamit, én válaszolok neked!
<#nevetes1>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Smithie
he? Én senkitsenem akarok bántani,elég büntetés neki az amikor a tükörben megpillantja magát...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Smithie
Azért az vicces hogy próbálsz "beilleszkedni" a PS3 topikban,de kib@szottul senki nem válaszol neked,nos,ez nem véletlen!<#hehe><#nevetes2>
<#nevetes1>

NEXUS6
Érdekes, a világháló anonimitása mindig annak fáj a legjobban, aki épp valakit jól pofán akar csapni valamiért!

<#eplus2>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Smithie
Sajnos fáj,az hogy ilyen emberek szaladgálnak az utcán,és nem is lehet felismerni õket,csak a világhálón nagy az arcuk.

Banano
Ps3 topikban ilyet nem csinálok.Ez gumitopik = sok szmájlis topik.<#idiota>
Fáj az igazság?^^^^^^

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Smithie
Te egy aberrált vagy,mert élvezed a dolgot,ezt próbálgatod a PS3 topikban is,de szerintem inkább állj le...

Smithie
Szerinted minek linkeltem be?Pont ezért,mert egybõl azzal jön a PS3 tábor hogy ez már régi,igen,és az is régi hír már hogy a Box-ok meghibásodnak!<#felkialtas>

Banano
<#fogmosas>Örülök neki..de azért egy picit sértette a szíveteket..amiért rögtön elkezdtetek linkek után kapálózni hogy ,,HÁÁ EEE NEM IS ÍÍÍÍGY VAA" xDDDDD én meg ezen röhögtem bástya.<#idiota><#idiota><#idiota>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Törölt felhasználó
Nem baztál fel itt senkit,én csak jót röhögtem rajtad hogy mekkora fogyatékos vagy<#hehe>
Banano
Én idõsebb vagyok,de csak azért vagyok itt h felbasszam a sok vérpistikét..hogy legalább 1napig ne tudjanak aludni amiért valaki azt mondta h egy kenyérpirító van a tv alatt xDDDDD<#nevetes2><#nevetes2>

komolyan mondom aki 15 évesnél idõsebb és mozgatja ez a téma ami itt folyik, nem normális
jogos a kérdés, hogy akkor én mit keresek itt...
hát nem tudom 😊

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Banano
Az információ egy belga kereskedõtõl származott...innentõl nem olvastam tovább..<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>
Nagyanyám ismerõsének a szomszédja meg aztat mondotta hogy a merci rossz mert nem indú nekik. xDDDDDDDDD

én 2007 decemberében vettem egy 40gigás ps3-mat, természetesen a garancia lejárta után két hétre rá beszart az olvasófej, játék közben leállt minden, aztán nyáron szervizelve volt 18 ezerért és rá fél évre megint szar. hol olvassa a lemezt, hol nem, hozzáteszem h nem állok egyik oldalon sem csak megosztottam.<#wink>

NEXUS6
Nekem is 2007, áprilisban vásárolt szerkezetem van, mellesleg, persze ez nem számít semmit.
<#nyes>

NEXUS6
Na még egy ember, akinek megvan az internet CD-n. Kár hogy 3 éves kiadás!
<#hehe>

NEXUS6
Ja majd 1 milliszekundummal azelõtt mind bexarik, hogy a világegyetemben olyan magasra szökjön a hülyeség szintje, hogy az kollektív öngyilkosságot hajtson végre.
<#wilting>

Smithie

arty
dede, beszarik mind 😉

Forza.

Banano
Nem szarnak be,mert alapból nem gyári hibásak mint az xbox.😊))
Attól még hogy beszart néhány db attól még nem 100%-os arányról beszélünk mint xbox esetében.<#nevetes1>

arty
"egy pár ismerõsömnek érdekes módon még egyiknek sincs semmi baja"

semmit nem jelent. az elsõ szériás ps3-ak beszarnak és kész. fogtad?

Forza.

Banano
Nekem pl elsõ szériás van😊,meg egy pár ismerõsömnek érdekes módon még egyiknek sincs semmi baja,ellenben 5xbox-os haverral akiknek már min. 1x cserélték a gépét..pedig csak az egyiknek volt a legrégebbi ultraszar generáció,a többi már hdmi-s arcade packos,mégis szétégett.Akármilyen hûtésmod volt rajta..és ezt is igen viccesnek találom😊veszel egy gépet 50-ért aztán még ráköltesz egy kicsit hogy ne süljön szénné xDDDDD<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>
És kurvára nem érdekel hogy ki milyen riportot csinált,és hogy EGY bizonyos szerviz mennyi gépet kap szervizbe,az biztos h élõ, legelsõ gen-es xbox 360 már nem létezik,az új generációnál már visszaszorították a meghibásodási arányt de még mindig minden harmadiknak kampec.xDDD<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>
És egyébként is..tapsolnom kellene mert egy ilyen szar kibír 3évet ?Kereteztessem be?Fotózzam le esetleg?<#nevetes2><#nevetes2>

arty
tudja <> akarja 😉

Forza.

Törölt felhasználó
Ezen már csak röhögni tudok,hogy valaki nem képes felfogni hogy az új szériás boxok már normálisak,pedig már 20-szor elmondtuk.
Smithie
Ja,nem tudtad?Én is beszivárgó vérpécés xbot vok!<#puszis>

Te leszaroztad a PS3-amat? <#conf> Elmész te... A nehézdrogokról meg szokj le! <#duma>
arty
ez xbotos médiahack! egy ps3 nem kéeps elromlani!

Forza.

arty
ha lenne körkérdés, kinek mûködik még a régi 60gb-s elsõszériás ps3-a, lehet meglepõdnél azon a staton is ...

(digitalfoundry csinált riportot UK(?) konzolszervizzel, ahol azt mondták kb azonos a két gép meghibásodási aránya)

kicsit ugyérzem, a hozzászólásaid inkább egy 2007-es nosztalgiatopikba illenének inkább 😄

Forza.

Smithie
De azért ennek se lettem volna a közelében...

Smithie
Fatal Error

Banano
Jó..befejezem,úgyis neked lesz igazad mert buzifaszopoxboxfanclub menedzsere vagy még a lógódból is látszik.
Kommentedre a válasz: ki garantálja hogy ha lelépsz az út-ra nem fog elcsapni egy autó? SENKI.
De inkább arra fogadnék h a ps3 fogja inkább kibírni 3+ig mint az xbox.
Xboxnál max 10hónapot mondanék,de bwin-en szerintem arra is lehet tenni hogy 10hónap alatt hányszor fog elromlani,ps3-nál nincs ilyen opció xDDDDDDDDDD.
<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

Totti5
Nincsnek vele gondok. Több mint 3 éve megvan és pont 1 hétig nem tudtam rajta játszani amikor szervízbe volt. Ennyi. Ki garantálja nekem hogy ha veszek egy PS3at az bírja mondjuk 3 évig? senki.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Banano
Engem nagyon is érdekel h mire költök pénzt pl.És az teljesen biztos h nem fogok olyan cuccra költeni amit elsõre nem tudtak normálisan megcsinálni,és még most is gondok vannak vele.

Totti5
A szerviz max 1 hét. Lehet hogy a te PS3ad holnap bemondja az unalmast, lehet hogy az én Boxom. Kit érdekel? játszani kell rajta, a többit meg el lehet intézni...

Banano
Én akkor nem rendes ps3 tulaj vagyok:=))),aki kritizálja azt a szardobozt a tv-d alatt...sokkal inkább imátkoznék azon h ,,jajneromoljon el ez a szardoboz még mielõtt ki nem próbáltam a girszofwar 3-at" ..aztán ha véletlenül elromlik 10óra játék után akkor egy pár hét pihenõ és folytathatod megint.<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Döglött lovon lovagolsz. Aki nem warezol, annak nincs aggódni valója a boxa miatt. Remek ügyfélszolgálatuk van, amit a SONY nem mondhat el magáról. Én szerintem jobban aggódok a YLOD miatt, még ha jóval ritkább is, mint a RROD, mert ha bekövetkezik, akkor szophatok a magyar szervízhálózattal. Szóval felejtsd el a cikizést, mert elég irritáló tud lenni. Egy rendes PS3 tulaj nem képvisel ilyen hangnemet és mentalitást, egyszerûen csak játszunk a világbékéért. <#wink>
Banano
A nem sok az itt a kulcsszó..vagyis 1db amit be kell kereteztetni hogy lássa minden parasztember hogy "ÍÍÍÍME EGY XBOX KÖVÜLET MÉG 2006-BÓL AMI KIBÍRT 4 AZAZ NÉÉÉÉÉÉGY ÉVET" xDDDDDDD

<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

10hónap egyáltalán nem túlzás,van akinek elromlik,kap egy másikat 2hónap múlva már megy is vissza,ÉLJEN A MINÕSÉG. xDDDD

Törölt felhasználó
10 hónap?
Ez nagy túlzás volt....
Vagy csak képtelen vagy felfogni hogy az új szériás boxok már nem nagyon romlanak el....
Törölt felhasználó
Azért nem 100%!
Ma is vannak 2006-os gépek amik még élnek és virulnak,csak már nem sok.
Banano
<#idiota> Nekem N64-em is van..az is egy isten, már több mint 10éve😊))
Ha pedig xbox-ról beszélünk akkor 10hónap az kb egy évszázadot jelent.<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

NEXUS6
A sárgakazis a zisten az 20 évig is bírja, meg az idõk végezetéig is, amikor az elektronok megállnak és halálsikollyal beleesnek az atommagba!
<#mf2>

Banano
Mihez képest nem sok ugye..a régihez képest persze hogy nem,mivel a 100%-ot nehéz überelni.<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

Totti5
2005-2006os gépek mondhatni java része elromlik, mert gyártási hibásak. Nekem több mint 2 évig bírta az elsõ szériás Box. Volt rá gari, ingyen cserélték.

Az új boxok meghibásodási aránya már egyátalán nem sok.

Banano
Minden ugyanúgy elromolhat ..a legjobb 2millás fúhádétévé is..attól még nem mindegy h MENNYI romlik el belõle,és egy xbox esetében 99.9%-ról beszélhetünk:=)

Törölt felhasználó
Hát amúgy az xbox 360 nem szar,a ps3 is ugyanúgy elromolhat.
Csak ott picivel többet kell csengetni a javításért😄
És 3 év gari van a red ring-re,szóval no para.
Banano
Kurvajó..vegyél úgy egy autót hogy "jaj a 2008-as szériából a 99%-a motorhibás lett 1éven belül..de már kijavítottuk a hibát most már jó.."AHA jólvan elsõre nem sikerült összerakni akkor most már leszarom akármit is csinálnak,nagyon kell ahhoz teperni hogy megvegyem még egyszer ugyan azt a SZART.
Yellow light-ról meg annyit hogy a Mercedes is le tud robbani..mint minden más.<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Totti5
10-20+ óránként kell lemezet cserélni 1szer. Nagy ügy😊

Törölt felhasználó
Hááát lehet a 2006-os szériás boxok elég gázok voltak,de ezek már jók😊
Amúgy ps3-nál ott a yellow light of death,és az is érintett 1 pár gépet😊
Namegha a a blue ray lejátszót kell cserélni 20 ezrek.
NEXUS6
Milyen aszteroida?! Ugyan mi bajunk lehetne, eddig mindent túléltünk! - mondták a dinoszauruszok.

<#eplus2>