Melyik a legjobb állás?

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

moderálva
moderálva
a saját topikodat szét offolod? ejj....

Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.

Szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy lehetõséget,amivel elég rövid idõ alatt tisztes jövedelemhez lehet jutni pár perc ráfordítással.Internet hozzáférés szükséges!
1 percet fordítson mindenki arra,hogy elolvassa az alábbi honlapon leírtakat:
http://nagyonjobefektetes.hupont.hu/

Egy ilyen lehetõséget vétek lenne kihagyni.Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek,mert én már csinálom egy ideje és tényleg bevált.
dragon11
Nagyon igazad van.

Sziasztok, nagyon kihalt a topik :-), szerintem nincs olyan hogy legjobb állás mindennek van hátránya is meg elõnye is😊
Nekem van egy ismerõsöm, aki már kétszer is volt hajón 1-1 évet. Õ nagyon elégedett volt vele, most utoljára a Karib-tengeren volt.Igazából, ha megbízható a hajótársaság, akkor ebben nincs buktató.

Leslie87
Egy közösségi oldal fizetne ha meghívnád a barátaid az oldalukra?? Szerintem SOHA!!!
Nézz be ide: Link

Én most készülõk kimenni Angliába, hogy pontosan mit fogok csinálni azt még nem tudom, de valami konyhai segédnek elmennék.
Megtörhetetlen
ez tény, meg minden csak rajtad mulik, ha kimész külföldre attól még élhetsz is nem kell éjjel nappal dolgoznod csak ha akarsz és akkor a szabadidõdben meg oda mész ahová akarsz tudtommal, már nincs rabszolgaság....

fry day fry day sálálálláláá

jancso22
Ha ennyire rossz ez a külföldi munka, akkor mondj jobbat, amivel ennyi pénzt lehet keresni... mert ha valaki dolgozni megy, mert pénz kell neki, akkor nem biztos, hogy bánja, ha nem lát világot... és gondolom ha felmegy a hajó fedélzetére, akkor azt is lát XD

monkeymajom
az ember oda pénzt keresni megy nem világot látni.
egy jó barátom is pincérkedett egy hajón és õ úgy ment el,hogy dolgozni és pénzt keresni...nem szórakozni vagy buliból vagy világot látni. Sok melója volt az egyszer fix! De nagyon tisztességesen dolgozott és meg is lett az eredménye.

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.

olvass ät a munka oceänjäron forumba, de ha lusta vagy összefoglalom: CSAK HA minden mindegy neked, bärtan ällithatom a legszarabb külföldi munkäk egyike, meg veletlenül sem ajänlom, a vilägbol semmit sem fogsz lätni !!!
hullabaloo
Látom azért másokat is csábít ez a fajta munka. Ugye mindenhonnan hallani ezeket az alapdolgokat hogy sok és kemény a meló viszont jó a kereset, stb. Engem inkább az érdekelne hogy egy teszem azt 2-4 éves hajón való gályázással össze lehetne e hozni annyit hogy itthon már legyen egy alap egzisztenciám (kis lakás felújítva, esetleg egy kicsi kocsi is 😄)

Sziasztok!

Jó látni, hogy ennyien érdeklõdnek a hajós munkák iránt 😊 Nekem már volt szerencsém dolgozni hajón, de én az Adrián melóztam egy évig. Felszolgálóként dolgoztam, kemény volt a munka, viszont nagyon megérte. Nagyon sok pénzt kerestem, és még szabadnapjaim is voltak. Gyönyörû tájakat utaztunk be, és ez az ajánlat még kecsegtetõbb... én fontolóra venném, és veszem is 😉

jól van, persze, hogy lehet, remélem beválik 😊
mámászítá, majd add meg a tanárod elérhetõségét, ha beválik, meg lehetséges, köszike
a korallzátonyos meló meg lesz még egyszer hirdetve? 😊
Én is jelentkezni fogok. Néztem a nyelvtanfolyamokat, de inkább magántanárhoz fogok járni, május 1-tõl.
Sokat gondolkoztam, ég mindig nemtaláltam senkit akinek komolyabb tapasztalata lenne, de egyre inkább úgyérzem, hogy belevágok. Én is csiszolnám még a nyelvtudásom, nem tud valaki egy jó tanárt?
Nekem nagyon tetszik az oldal, lehet megyek a tanfoylamra. 😊
Mármint nyelvtanfolymra. 😊
Épp ezért kéne valaki, akinek tapasztalata van nekem is, de remélem, hogy csak a pesszimizmus beszél belõled 😊
jancso22
Nekem ez túl jónak tûnik h igaz legyen, biztos van valami buktató amit elfelejtenek kiírni. Vagy csak pesszimista vagyok?

Köszi megyek megnézem a linket, én mixernek elmennék szívesen.
Hát, nagyon sok fajta van, lehetsz gyermekfelügyelõ, eladó, mixer, ami legjobban érdekel, az a fotós. El tudnám képzelni. 😊 De egyáltalán nem biztos, hogy arra választanak ki... :S Ha érdeklõdsz, itt körülnézhetsz:

http://bestcrew.hu/jobadverts/
jancso22
"különbözõ"? Kifejtenéd pontosabban?

Ilyen jellegû munka engem is érdekelne, csak sajnos nekem sincs még semmi tapasztalatom, meg ilyesfajta munkákhoz mindig nagyon jól angol tudás is kell és az se megy még nagyon 😞
Sziasztok!

Én találtam egy nagyon jól hangzó állást, csak kicsit félek belevágni... :S Egy amerikai hajótársaságnál lehet különbözõ állásokra jelentkezni, és nagyon tetszenek. 24 éves vagyok, családon még nem gondolkodom, úgyhogy szívesen mennék, de azért kicsit félek... nincs valakinek tapasztalata hasonló jellegû munkával kapcsolatban?

Kösz

Petra
Bucser
Rengeteg olyan belsõ projekt fut amit nem tudnak kiszervezni külsõ cégnek azon okból, hogy mire a külsõs cég megismeri a rendszert addigra már lábon kéne állnia a megoldásnak.

A Kiszervezés meg úgy történik, hogy van egy ember aki értékes, aki ismeri a rendszer oda vissza, de megunja, hogy éhbérrért alkalmazzák és beadja a felmondását. Majd erõsen ellenáll a bértárgyalásokon majd 1 Hónap múlva mikor már érzik a hiányát megkeresi az igazgatót, hogy egyedülálló szolgáltatást tud nyújtani a cégnek, érdekli-e õket. Azóta meg megvette a 2. BMW-jét 2 év alatt. Nem az olcsó fajtából. (tudom tapasztalat) És õ teszi jól.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

flashpointer
majd ha már magaddal beszélgetsz az nem lesz az 😊

Emancipate yourself from mental slavement!

Mike at home
na jó, nem válaszolgatok szeptemberi hsz-ekre

nórmális? :s

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ellenben ebben egyetértek

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
keresnek még bankhoz programozót? nincs kiszervezve? milyen bank ez? egyébként meg cégeket keresnek, nem egyéni munkavállalókat, cégek esetén meg referencia kell, meg az, hogy xy-t ismerd

ne legyünk már naivak, meg ne is vetítsünk itt a "kicsiknek"

Mike at home
pont egy felsõvezetõnek inog legjobbn a széke

Mike at home
ha majd bebukta a vállalkozását, elmegy alkalmazottnak
csak az lesz kettõtök között a különbség, hogy õ megpróbálta
nem kell lehurrogni, aki úgy gondolja, van mersze belevágni vmibe
nem olyan hülyék az emberek, mintsem gondolod

Mike at home
olvasgatva a hsz-eket, eszembe jutot még valami: alkalmazott akarsz lenni, vagy gazdag? 😊

Mike at home
amúgy ezt 14 évesen nem kell eldöntened
egyébként is ma már az emberek többsége nem egy életre választ szakmát

Mike at home
milyen munkát szeretnél?
sok munkáért sok pénzt? akkor bankszféra
nulla munkáért kevés pénzt? (ellenben nulla stressz) állami szféra, mondjuk középvezetõig
még több pénzt? külföld

tanulj meg normálisan angolul, melózz kinn pár évet, aztán csináld itthon azt, ami tetszik, érdekel, leköt, lelkesít, szeretsz

pzoli00
Szerintem a fotós/fényképész a legjobb állás.

Van egy oldal ami szerintem megfelelne neked, az oldal címe: http://info.szuperallas.hu/nyeremenyjatek Most valmi nyereményjáték is van amivel értékes laptopot nyerhetsz szóvel szerintem nézd meg
Sziasztok!
Érdeklõdni szeretnék, hogy aki interneten keres állást az hol keressen, mi az amit ajánlotok, és mi az amit nem... Régóta keresek már munkát de nem igazán találok magamnak megfelelõt...
caseih9400
növénytermesztõi gépkezelõ 😉😄

khm...khm...

dragon11
Aha, akkor magyarán mennek a fekete cuccok..

miután ismerõseim között több is megjárta már ezt a pozíciót, hallottam bõven infókat a dologról...
Bucser
miután már nem egy Tesco középvezetõ fizetési igazolását láttam (áruház szinten középvezetõ, leigazolt fizuval) Ezért biztos vagyok benne, hogy nem kell hozzá gátlástalanul lopni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ha pofátlanul és gátlástalanul tudsz lopni és nemfélsz attól, hogy bármikor kirúghatnak, akkor teljesen jó állás...
Bucser
középvezetõ szinten elég jól lehet ott is keresni. nem polcfeltöltõnek kell odamenni.

én erre csak annyit mondok neked, hogy munka terén messzirõl kerüld a teszkót 😄DDDDDD
dragon11
Maradok a Giminél, de mindkettõtöknek nagyon köszönöm!

Annyit szeretnék még kérdezni, hogy én vlami menedzser féleség akarok lenni, ami a vállalatoknál (tegyük fel a Tesco, -csak példa- Én mondom mibõl mennyi és mikor menjenek ki, thát Én intézkedem a dolgokban..)

Ehhez milyen fõsuli v. egyetem kell?😊 és megéri-e erre menni majd?

Köszi.😊

kraawz
Meg kell nézni.. Én elsõsorban a gimit ajánlom. Én Nyíregyre járok az egyik legjobb gimibe, de most utánanéztem, és van itt 2 suli is,ami szakközép, és tanítottak közgázt,gazdaságot,stb-t.. Ami elég nagy elõny és felvételi tárgynak is elfogadják.. Az egyik elég züllött,a másikban pl van vendéglátóipari szak, ami kéttannyelvû ráadásul. Érdeklõdj !

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Oldal 1 / 6Következő →