Large Hadron Collider
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Azért látszik, hogy zeneileg nincsenek annyira ott, de azért aranyosak!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Lehet, hogy visszahúzódtak a reptilek?
Ezt most ne keverjük ide!
Attól még lesz, méghozzá minden évben.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
A pnikipar szórakoztatni fog életed végéig. Minden évre jut egy világvége.
Csak nehogy elvigen egy pánikroham!<#eplus2>#eplus2>
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Tehát szakmailag is alá van támasztva. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Vagy kataklizma és világvége, vagy semmi.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
ú
A 3 kvarkot egy nagy sebességû megfigyelõ a Lorentz boost miatt fekete-test sugárzásnak látja, végtelen számú tömeg nélküli részecskének.
ú
Egy érdekes mondat a cikkbõl:
"A tudósok korábban úgy fedezték fel a látható anyagot, hogy egyre kisebb részekre darabolták: molekulákra, majd atomokra, majd az atommagokat alkotó részecskékre. "A protonnál azonban megáll ez a folyamat" – fogalmaz Fodor. "A protont nem lehet összetörni..."
Kísértetiesen emlékeztet ez a mondat arra az elõzõ századfordulón elhangzott, azóta ismertté vált mondásra, miszerint "az atommag egy és oszthatatlan". Aztán kiderült, hogy mégsem...
Én nem tartanám kizártnak, hogy a proton, és az összes többi hadron ugyanúgy felbontható apróbb részekre, mint ahogy az atommag is - legfeljebb még nem jöttünk rá a módjára, a mai technika és az ismereteink még nem teszi lehetõvé ennek kivitelezését.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ezért jók a francia kocsik... 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Akinek nincs kedve a csúszkákkal molyolni:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a részecske keresgetés...
Szegény tudósoknak is ezzel kéne játszaniuk, így nem kéne fél évet várakozniuk xD
Én annyit csináltam, hogy van lent a 3 csuszka azokat úgy kell beállítani, hogy ha 1x rájuk kattolsz akkor kiírja, hogy milyen értékek között kell lennie, aztán elkezded belõni, nekem az elsõt és másodikat majdnem teljesen a határáig fel kellett tekerni, ott látszik mellette a csíkokon hogy hogy áll, a harmadikat meg már könyû volt mert akkor már a legalsó kijelzõ ha zöldbe ment kész is voltam😄 (ha jó értékre állítod rá akkor zöldel ír szöveget és le is zárja a csúszkát, ha még nem jó akkor pirossal)
Ha ezzel kész vagy akkor run, és belövi a részecskéket aztán BOOOoooOOOM 😄DD
ha valaki rájön hogy hogy mûkszik, az szóljon 😄