Large Hadron Collider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Christiansen
D_D_d_FDSF.-DF:gSD_FG:sdF_G:SDF_G:SD_FG😄_F:gd_FG:-DSFG:ds

IJET IS INKÁB AZ URBEN KELENE KISÉRLETEZNI, MERT KEVESEB BAJAL JÁRNA MINT A FÖLDÖN
MÁR FOGLALKOZTAK IJENEL DE SE GYORSITO SE SZEMÉJZET ELTUNT AZ EGÉSZ KOCERÁJ EGYBEN MERT KICSIBEN ÉPITETTÉK MEG
Willenbrock
<#conf>

lÁTOM JOL SZORAKOZNAK NEM SOKÁIG MAJD ESZÜKBE JUT MIT IS JELET ALKOTNI
CSAK ARA NEM SZÁMOLNAK HOGY 1 PROTON TÖMEGE MEGFOGLYA HALADNI A TÉRBEN LEVÖ PROTONÓK SZÁMÁNAK A SULYÁT, KÉPLET EGY CSEP VIZ SUJA, EGYELÖ A SEMIVEL DE HA BELE CSEPPENTED A TENGERBE MEKKORA LESZ A SUJA GONDOLKOZANAK EL MIELÖT MEGCSINÁLYÁK ,A NAPIS KÖNYEBB LESZ MINT A PROTON A PROTON SUJA NEM MÉRHETÖ EMBERI ÉSZEL MEGFOGJA ÁLITANI A MEZO FOJAMATOT ÉS MEGÁL, AZT MIMÁR NEM LÁTHATTYUK CSAK AKI A GYURU KÖSZPONTTYÁBAN VAN A KULSÖ RÉSZ MEGSZUNIK MINT ELEMI RÉSZECSKE ÁLANDO KICSAPODÁS VALAMEJIK HASONLO MEZÖBEN LÉTEZÖ ELEMI RÉSZECSKE FOJAMBAN
Bandew
Nem mondtam, hogy nem.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

sz4bolcs
Jó ez..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Christiansen
már most megdöntötték a Tevatron rekordját, jeee

Bandew
Hát ez kész! <#vigyor>
Azért látszik, hogy zeneileg nincsenek annyira ott, de azért aranyosak!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Willenbrock
Hát ezért haladnak olyan lassan az ütköztetések mert rap-pelgetnek munkaidõben<#hehe>

<#idiota>

Willenbrock
Pedig mekkora móka lenne már<#lookaround>

én úgy érzem, hogy megváltozott a Földenergia.
Lehet, hogy visszahúzódtak a reptilek?
Christiansen
hétfõ van és élünk, jee 😄

Christiansen
nemrég láttam a maja a méhecskét a tévében, és azt mondta jólesz az az LHC 😄

Mert mindig elmaradt, de ez tök véletlen.
Ezt most ne keverjük ide!
Attól még lesz, méghozzá minden évben.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

qetuol
nemrég olvastam az sg-n, hogy egy maját megkérdeztek és õ mondta h világvégérõl szó sincs, csak a naptáruk szerint egy kerek év kezdõdik akkor

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

ez így nem igaz, már évek óta nem volt világvége :|
Nyugalom! Jónak mondom mi?<#hehe>
A pnikipar szórakoztatni fog életed végéig. Minden évre jut egy világvége.
Csak nehogy elvigen egy pánikroham!<#eplus2>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

0Fritz0
De igen, mert ezt pont most dolgozták fel egy igen komoly tudományos filmben, aminek a 3 mondatos bevezetõjébõl kettõ úgy szól, hogy: "A Maják már tudták".
Tehát szakmailag is alá van támasztva. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

qetuol
a maják szerint nincs akkor világvége, ezt soha nem állították.

Itt nincs olyan hogy csak Európa.
Vagy kataklizma és világvége, vagy semmi.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

<#szomoru1>
hmmm...2012 telén akarják teljes energiával üzemeltetni a cuccost,és mint tudjuk,a maják szerint 2012 december 21 a világvége...és ez az idõpont már akkor tudható volt,amikor az LHC-ról még szó se volt!! lehet hogy baromság,lehet hogy csak pánikkeltés,de azért ez a részecske ütköztetõ valljuk be képes lenne ha nem is az egész földet,de európát lesöpörni...mondjuk nekem teljesen mind1,hogy egy arab/észak koreai atombomba öl meg,vagy egy részecskeütköztetõ 😊

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Casillas
ELPUSZTÍCCSAJA ZUNIVERZUMOT!!!!!4

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Azért én egy ideig 5.5 TeV alatt maradnák..

ú

Az index szerint valamikor november közepén lesz a teljes újraindítás. Az elsõ ütköztetések (ha minden jól megy) december 4-ével kezdõdõ három napon lesznek.

http://ysfine.com/einstein/emc/fparton.html

A 3 kvarkot egy nagy sebességû megfigyelõ a Lorentz boost miatt fekete-test sugárzásnak látja, végtelen számú tömeg nélküli részecskének.

ú

Azért mi is ott vagyunk a topon 😄

Egy érdekes mondat a cikkbõl:
"A tudósok korábban úgy fedezték fel a látható anyagot, hogy egyre kisebb részekre darabolták: molekulákra, majd atomokra, majd az atommagokat alkotó részecskékre. "A protonnál azonban megáll ez a folyamat" – fogalmaz Fodor. "A protont nem lehet összetörni..."

Kísértetiesen emlékeztet ez a mondat arra az elõzõ századfordulón elhangzott, azóta ismertté vált mondásra, miszerint "az atommag egy és oszthatatlan". Aztán kiderült, hogy mégsem...
Én nem tartanám kizártnak, hogy a proton, és az összes többi hadron ugyanúgy felbontható apróbb részekre, mint ahogy az atommag is - legfeljebb még nem jöttünk rá a módjára, a mai technika és az ismereteink még nem teszi lehetõvé ennek kivitelezését.
qetuol
mikooooor?

Inkább folytatódik. 😊 Jöhetnek újra a világvége teóriák. <#idiota>

Christiansen
Christiansen
2 hónap!
Tevatronék közbe nyomulnak, de már hiába 😄

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Még mindig javítják.
Ezért jók a francia kocsik... 😄

nem hallani semmit a nagy világmegváltó/rettegett LHC-ról

Christiansen
kb. annyit 😊

de én már az újraindítást várom nagyon

FZoleee
és ezekre mennyit kell várni? én 10 db ilyen képváltás után meguntam <#idiota>
edios
Nálam egyelõre 1 szuperszimmetrikus részecske, és egy higgs.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kár, hogy fogalmam sincs, mit jelentenek<#idiota>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Egyél ilyen hideg fagyit, forró nyári napon jól jöhet 😄

Christiansen
Eddig 3 Higgs és egy mini feketelyuk az eredményem😄

Akinek nincs kedve a csúszkákkal molyolni:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1.9K, 8.4T, 14TeV majd lock, run aztán mehet
a részecske keresgetés...

Gratulálok 😄

Szegény tudósoknak is ezzel kéne játszaniuk, így nem kéne fél évet várakozniuk xD

Christiansen
Nem szóltam..megvan a Higgs bozon😛
viszont így is ez nagyon nehéz ügy :C

Christiansen
Nem találok egy új eseményt se :C

Tök jó 😄

circa
jaj, ez nagyon jó 😄, el lehet vele kinlódni pár percig.

Én annyit csináltam, hogy van lent a 3 csuszka azokat úgy kell beállítani, hogy ha 1x rájuk kattolsz akkor kiírja, hogy milyen értékek között kell lennie, aztán elkezded belõni, nekem az elsõt és másodikat majdnem teljesen a határáig fel kellett tekerni, ott látszik mellette a csíkokon hogy hogy áll, a harmadikat meg már könyû volt mert akkor már a legalsó kijelzõ ha zöldbe ment kész is voltam😄 (ha jó értékre állítod rá akkor zöldel ír szöveget és le is zárja a csúszkát, ha még nem jó akkor pirossal)
Ha ezzel kész vagy akkor run, és belövi a részecskéket aztán BOOOoooOOOM 😄DD

FZoleee
van már szimulátor is 😄
ha valaki rájön hogy hogy mûkszik, az szóljon 😄
KILLER2
Meleg azé nem vagyok, bocs.

Töltsük le az internetet!