Large Hadron Collider
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ati
Ez az igazság,és idézek ugye: energi nem vész el csak átalakul...
VAGYIS PÉLDÁUL TUDOM NEM SOK KÖZE VAN HOZZÁ DE HA MEGDÖGLÜNK AKKOR ATOMJAINK MÁSHOVA KELL KERÜLJENEK,NA EZ IGY VAN!
A: HA ELPUSZTULNA A FÖLD: AKKOR NINCS TÖBBÉ SEMMIEN GOND,JOBB MINT EGY VILÁGHÁBORÚ....(anyag nem vész el csak átalakul,vagyis eltûnünk de nem döglünk meg)
B: felfedeznek pár dolgot,stb,mit tom én,de nem halunk meg
Valami feka a félméteres bránerrel ilyen kis picsányi fehér csajokkal 😄D "The Large Hadron Collider" 😄
Akkó' faxé' nem lehet azt a caps lockot megnyomni még 1x <#ticking>#ticking>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Large...úúúúú, óóóóó, ááááááhhhh...
Hard.... ohhhhh, ugghhhhhhh, yeeeeee...
<#idiota>#idiota>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A balfax médiából is árad, hogy mégsem lesz világvége. Csak azt felejtik el, hogy ez kb. olyan mint szex elõtt megfogni a lány kezét... erõsen nem vagyunk még sehol. Lehet itt még meglepi, persze nem hiszem, hogy eltûnik a Föld, de ha igen, hát ki ne szarja le? <#eplus2>#eplus2>
+EDDIG MINDEN SIKERESEN LEZAJLOTT,JÖVÕ TAVASZRA MEGVAN A MAX VAGY MI A FASZ,NA REMÉLEM FELFEDEZNEK VMIT,MIT TOM ÉN MIT...
az elõbb pár percre megbénult egy fontos kommunikációs csatorna (msn)
és ez mégcsak a kezdet...<#idiota>#idiota>
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Az lenne a király, ha rá jönnék az idõutazás megvalósítására is a mesterségesen létre hozott fekete lyuk (féreg járatokon).
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ati
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Percrõl Percre
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"Számtalan példa mutatta már, hogy az elméleti fizika a gyakorlatban nem mindig mûködik"
akit a mindmeghalunkon kívül is érdekel a téma, olvassa el.
Most akkor mi van? tehát mégis valószínû? Elmarad, tehát hamarosan mégis eljön 😄
A B2-t most kezdik kb.
Ütköztetés ma még nem lesz.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"