Bodies... The Exhbition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eladó egy darab jegy a kiállításra<#wink>#wink>, több infó:
http://www.expressz.hu/utazas/egyeb/showAdvert11781214.html
Aki teheti nézze meg, nagy élmény, és sokat lehet okulni belõle.
És annyira nem durva, messze van azért egy tényleges bonconástól, a gyomrom meg se moccant rá😊
Gracie Barra
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
lol de buta vagy
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Mondom durva, dehát csak viasz bábuk az úgy nem érdekesek. Azt mondta hogy nem, nem viasz bábúk, hanem igazi emberek csak preparálták õket.
Mondom OMG!!(xD), az már durva. Arra jutottunk hogy megnézzük, és azért nyitottam neki topikot, mert hátha valaki volt már, és megkérdezzem milyen.
Tömören ennyi,köszönöm😄!
Hol kezdték reklámozni? komolyan érdekel.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
am noverem is volt boncolason, es mindenkinek ajanlja mar aki birja az ilyet, durva, de igaz. es az hogy nem fogadom el, nem nezem meg, letagadom mert csak ugy cukormazasabb, haaat bolond egy hozzaallas.
u dont have to listen anybody else but me
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Jó ez a kiállítás, tényleg sokat lehet tanulni belõle, és szépen van megcsinálva. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Fehér, kb. 1 hetes, 60 körüli nõ volt... kb. 1 méterre tõlünk... nagyjából 1.5 órás procedúra volt. Fél évig nagyon komolyan a hatása alatt voltam, nagyon nehezen tettem helyre a fejemben a dolgokat.
A szag keményen odabaxott, ahogy az a tárgyilagosság is ahogy egy ócska kopott merõkanállal merték ki a nõ vérét a mellkasából, no meg a skalpját elõre húzták az arcára, a koponyatetõ jellegzetes hangja a boncasztalon etc.
Amúgy a boncteremben volt pár üveg ilyen nõi méh formaldehidben, gyerekkel, gyerek félig kint etc.
SENKINEK SEM AJÁNLOM!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
DFTBA ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
videókból is tudsz tanulni. nem egy szép látvány, de szerintem nagyon érdekes <és élethûbb>és élethûbb>
mellesleg érdekel ez a kiállítás, szüleimmel mi szintén tervbe vettük már hogy meglátogatjuk, csak elfelejtõdött...na majd most!
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
mindenesetre megnézem.
u dont have to listen anybody else but me
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Mert fel akarok készülnixD!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
kicsit talán ijesztõ néhányak számára, de biztos lehetsz benne hogy amit látsz AZ ÚGY IS VAN, nem egy plasztik szobor, amin ki tudja mi nem felel meg a valóságnak